LO P.Noblistow Warszawa-Sadyba [147]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kochani, może warto byłoby w końcu zorganizwoać jakies spotkanie. W jakimś neutralnym miejscu, typu Lolek, gdzie mozna w spokojnu się napić i pogadać a chętni mogą nawet potańczyć :)))

Mojej klasie przypominam, że obiecaliśmy sobie że raz do roku będziemy sie spotykać... spotkalismy się... 1 raz!

Fajnie byłoby zobaczyć te mordki z LO :)
  • Candle

albo mozemy do gesi isc...ja jestem zaaaaa
  • Anonim

możemy do gęsi, ale tam mało miejsca troche jest....

najwazniejsze to wybrac jakiś termin i zorganizować informowanie ludzi....
  • Syla

No juz były pierwsze proby organizacji przeciez, ale Justa miala cos konkretnego zaplanowac no i ani widu ani słychu.
    Ja z Ana i Krzysiem P nawet kontakty zbieralismy, tez jestem za tylko co z Justa????
    Gosia moze Ty ja zmecz i zaplanuj miejsce i czas, a my sie zajmiemy ludzmi tak jak bylo we wstepnych planach.
  • Anonim

Już Justynę zagadałam - powinna się wkrótce sama wypowiedzieć na tym forum :))))

Ja mogę czas i miejsce zaplanować - miejsce lolek pub - wiem z doświadczenia że takie "masówy" tam wychodzą bardzo dobrze.

jesli chodzi o czas... cóż... pewnie jakiś piątek lub sobota.... chyba że wolicie w tygodniu....
  • : Justyna :

Ja zaraz pomęczę! :-))) ps. pytałam się o Imago, ale odpowiedzi nie otrzymałam .. :-((

Ps. Jestem baaardzo za, a jeśli chodzi o termin to proponuję piątek za tydzień, lub za dwa tygodnie (lepiej - bo zdąży się wszystkich zawiadomić, żeby mieli to w planach).
    Godzina wszystko jedno ... może start o 18 - 19, żeby ci co wyjdą wcześniej zdążli pogadać z resztą... Jeżeli chodzi o Imago, to jest tam całkiem przyjemnie , jest też pole do tańców, tylko muszę się upewnić, że przygotują na tyle miejsc jakiś kącik. Czekam więc na inne ew. sugestie, a resztę organizacyjną postaram się załatwić. Buziaki
  • Syla

Imago byc moze, ale nie wiem czy nie za bardzo mroczne, choc mi pasuje bo w centrum i potem mozna swobodnie sie rozejsc po miescie, raczej jestem za!
  • Syla

moze byc piatek za dwa tyg, choc my Ana mamy w sb ten slub Madzi, ale damy rade!
  • Candle

mi srednio pasuje bo mam 1.szkole 2. slub 3. rodzinny obiadek u lubego (cala rodzonka) wiec nie moge wygladac jak ostatni menel
  • Syla

no to inny dzien moze......albo lightowo Kochanienka
  • Anonim

ja też nie mogę za dwa tyg - szkołaaa!

Właśnie... przecież to nie musi być piątek... niech to będzie więc np. czwartek za dwa tygodnie, albo wtorek... jak umówimy się właśnie o tej 18 - 19, to będzie akurat. Może będzie też mniej tłoczno...
  • Anonim

jestem za! wolę w tygodniu, np. w jakąś środę lub czwartek, bo potem mogę iść... do klubo :)
  • Syla

no nie wiem , dla mnie srednio, moze lepiej sb?