L.O. im. Tomasza Zana w Pruszkowie [652]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hm..tego chyba nie trzeba komentowac..kto ma lekcje..ten wie...:) Pozdrawiam!!!!!! :)

Absolwent:P
  • Anonim

Ja nie mam ale słyszałem o dialekcie starokutnickim... :D
  • Anonim

maj barwa is wery byzy :>
  • Anonim

*brawa
    chocoiaż barwa też by było OK; ]
  • Anonim

be oRRRR noTT to bEE!!!z akcentem na osatnia litere..taka tak cala Kutnicka; ]
  • Anonim

Specjalnie ułozyliśmy zdanie dla pani kutnickiej....

Zis is ze zri in ze sauzzz africa...:)
  • Anonim

heheh
    zajebiste
    normalnie jak bym ją słyszała :D
  • Anonim

Hie hie..a jeszcze z kwiatków pani kutnickiej jest np to, ze kiedyś raz w drugiej klasie a raz w czwartej pisałem ten sam sprawdzian..bo ona chyba myslała ze nikt sie nie jorgnie, a najciekawsze w tym wszystkim jest to, ze raz z neigo dostałem 4 a za drugim razem 2..... hehehehe:) Mistrzostwo świata...:P
  • Anonim

Kiedyś nas zachęcała do kupna podręcznika "Oporciunityz" :]
  • Anonim

Pani kutnicka...moja prawie sąsiadka..mieszka kilka domków dalej ode mnie..:> ehehehe :P
  • Joanna

"rawer nat"... oł yesssss.... z nią zawsze są jazdy:]
  • kasia; )

Yes yes święta racja Asiaczku pani 'raver nat' nic nie pobije i jej słynne piupils <lol2> oddajmy hołd dialektowi starokutnickiemu; P
  • Anonim

Ale czego mozna chciec wiecej..jesli najpierw sie uczy w tej szkole języka rosyjskiego a potem sie przestawia na angielski..:P
  • Poprostu WieSek

PANI KUTNICKA NADAL UCZY?! JESLI TAK TO JA CHCEEEEE MIEC Z NIA LEKCJE!!!!!
  • Anonim

chyba glowa Ci grzybem zarosla :]
  • Anonim

Stary.... unikaj jak smrodu... walcz o panią Parys... bedziesz miał najzajebisciej jak sie da.... :D Mówię Ci...

Boże on chce mieć lekcje z Kutnicką.... boże z jakiej ty się wysokości zwaliłeś... :P
  • sucessfull girl :):)

mialam z nia zastepstwo raz:dizzzzzzzz bukkkkk izzzz weeery.... genialna kobieta
  • Anonim

Genialna to mało powiedziane... :P Hehe... jakby nie patrzył... Poliglotka... :P
  • Angelika

fajni jeszcze było jak sie czasme zapomnial i mówiła z rosyjską melodyjnością albo jak sama czegoś nie rozumiała i mówiła że zrobiłeś błąd.
    A ty młody chyba sie naprawde z choinki urwałeś jak chcesz lekecje z kutnicką . oprócz jje akcentu nudy na Śmierć . a i kobieta miała jeszcze obsesje na punkcie wycinania .Ciągle coś kserowała i wycinała przycinała zawziecię przez prawie całe lekcje:)
  • Anonim

Do tej pory nie korzystamy z żadnego podręcznika tylko z jej xerówek i wycinanek hehehe Ona to już jest zabytkiem tej szkoły,moją mame nawet uczyła hihihi a czasem jak się zezłości bez powodu to jak krzyknie i sie obrazi to nie wiadomo czy sie bać czy śmiać się...no cóż takie są uroki bycia starą panną :)
  • 1
  • 2
| |

Byli i obecni ZAN-iacy łączcie się!!! :) by grono.net: 1.3 Regulaminu dotyczącego forum gronowyc...

Liceum Ogólnokształcące im. Tomasza Zana

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)