- 1
- 2
-
Anonim
Hm..tego chyba nie trzeba komentowac..kto ma lekcje..ten wie...:) Pozdrawiam!!!!!! :)
Absolwent:P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
be oRRRR noTT to bEE!!!z akcentem na osatnia litere..taka tak cala Kutnicka; ] -
Anonim
Specjalnie ułozyliśmy zdanie dla pani kutnickiej....
Zis is ze zri in ze sauzzz africa...:) -
Anonim
-
Anonim
Hie hie..a jeszcze z kwiatków pani kutnickiej jest np to, ze kiedyś raz w drugiej klasie a raz w czwartej pisałem ten sam sprawdzian..bo ona chyba myslała ze nikt sie nie jorgnie, a najciekawsze w tym wszystkim jest to, ze raz z neigo dostałem 4 a za drugim razem 2..... hehehehe:) Mistrzostwo świata...:P -
Anonim
-
Anonim
Pani kutnicka...moja prawie sąsiadka..mieszka kilka domków dalej ode mnie..:> ehehehe :P -
Joanna
-
kasia; )
Yes yes święta racja Asiaczku pani 'raver nat' nic nie pobije i jej słynne piupils <lol2> oddajmy hołd dialektowi starokutnickiemu; P -
Anonim
Ale czego mozna chciec wiecej..jesli najpierw sie uczy w tej szkole języka rosyjskiego a potem sie przestawia na angielski..:P -
Poprostu WieSek
PANI KUTNICKA NADAL UCZY?! JESLI TAK TO JA CHCEEEEE MIEC Z NIA LEKCJE!!!!! -
Anonim
-
Anonim
Stary.... unikaj jak smrodu... walcz o panią Parys... bedziesz miał najzajebisciej jak sie da.... :D Mówię Ci...
Boże on chce mieć lekcje z Kutnicką.... boże z jakiej ty się wysokości zwaliłeś... :P -
sucessfull girl :):)
mialam z nia zastepstwo raz:dizzzzzzzz bukkkkk izzzz weeery.... genialna kobieta -
Anonim
Genialna to mało powiedziane... :P Hehe... jakby nie patrzył... Poliglotka... :P -
Angelika
fajni jeszcze było jak sie czasme zapomnial i mówiła z rosyjską melodyjnością albo jak sama czegoś nie rozumiała i mówiła że zrobiłeś błąd.
A ty młody chyba sie naprawde z choinki urwałeś jak chcesz lekecje z kutnicką . oprócz jje akcentu nudy na Śmierć . a i kobieta miała jeszcze obsesje na punkcie wycinania .Ciągle coś kserowała i wycinała przycinała zawziecię przez prawie całe lekcje:) -
Anonim
Do tej pory nie korzystamy z żadnego podręcznika tylko z jej xerówek i wycinanek hehehe Ona to już jest zabytkiem tej szkoły,moją mame nawet uczyła hihihi a czasem jak się zezłości bez powodu to jak krzyknie i sie obrazi to nie wiadomo czy sie bać czy śmiać się...no cóż takie są uroki bycia starą panną :)
- 1
- 2