-
Alex
A jeżeli juz Karnet to czy on uprawnia do wejscia tylko do 1 klubu , czy tez moze do wiekszej ilosci ??
Z góry dziękuje
Alex -
Gremlin
jeśli wiesz, że przez tydzień będziesz chodził do tego klubu (to nie wyklucza wyjścia około 2 w nocy i wbicia się do innego) to lepsze są karnety. Zreszta może być tak, że każdego dnia dostaniesz darmową wejściówkę do jakiegoś klubu od naganiaczy i pójdziesz tam po pobycie w tym co kupiłeś karnet nie wydając dodatkowych pieniedzy. Więc karnet bardziej się opłaca. A ztego co wiem do karnet obowiązuje do jednego klubu, ale może coś się zmieniło, jest taka opcja, że niektóre kluby są ze sobą związane więc może połączyły też karnety. -
ili
nam (siedmiu kobietom) udało się kupić karnet do tropics za 5E/ w zeszłym roku kosztował 16E, w tym niby 10E ale jakoś tak przy kasie zamieszanie i wyszło że 5E :P/
do hollywood można załapać się na darmowe wejscie przez cały czas pobytu (+gratis drink)
w londonerze opłacają się karnety, bo tam jednorazowy wjazd to az 7E/ a karnet chyba z 10E/ <- dobrze mówie, kasz? -
Gremlin
no karnety ogolnie zawsze sie oplacają bo koszrtują niewiele więcej niż jednorazowy wjazd, więc nawet jak tam nie wrocisz to duzo nie stracisz. -
-
mrówka
karnety sa o i wele barziej opłacalne niż jedno wejście, a jeśli nie spodoba nam się zawsze można spróbowac komuś sprzedać; ). Po za tym niektóre karnety są ważne więcej niż w jednym miejscu. -
Gremlin
-
Alex
A wiecie może któe karnety uprawniają do wejścia do innych klubow ?
dziex
alex -
Gremlin
ooo to już się dowiesz na miejscu. bo mogło się coś pozmieniać. wiem napewno, że Londoner, Hollywood i dwa inne kluby (jak to się stało, że zapomniałam) są razem, więc być może mają wspólne karnety. ale osobiście je odradzam. -
Gremlin
i hehe żałuj, że nie jesteś dziewczyną :) bo kolesie tam za dużo do roboty nie mają ogólnie; ) tzn nieWłosi; ) -
Kasza.
teraz jest tak ze jak wchodzisz to na ciebie wejda zebys kupil karnet..ktory generalnie sie bardziej oplaca...za tydzien w tropicsie placilysmy 10euro a jedno wejscie jest za 5; / poza tym w londonerze jest taki patent ze jeden dzien kosztuje o euro mniej niez 5 dni....
hollywood jest za darmo -
Gremlin
-
Kasza.
-
Gremlin
-
Kasza.
-
Kasza.
tzn w zeszlym roku owszem 16 ale teraz 10 (albo 5 ale ja jestem za 10) -
Gremlin
aa chyba że w tym roku..to może..niestety w tym roq mnie tam nie będzie :((( -
ili
nie-e kash
płaciłyśmy w końcu po 5E bo przecież po tyle zabrałyśmy ze sobą...
i wkońcu w kasie choc karnety były po 10 to my weszłysmy na tydzien po 5 :D -
Kasza.
-
ili
-
Kasza.