Lloret de mar - pamiętniki z wakacji [918]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

coz,potwierdzam swoje slowa ale dla nie ustraszonych balangowiczow polecam dwu poziomowa dyskoteke w barcelonie miesci sie blisko oceanarium:)
  • Gremlin

ojeju ojeju, jak czytam te posty o Lloret..to mi się łezka w oku kręci, tak jest tak siuuper :)
  • Gremlin

ojeju ojeju, jak czytam te posty o Lloret..to mi się łezka w oku kręci, tam jest tak siuuper :)
  • Anonim

ja byłam w Calelli - to kawałek dalej, ale Loret też jest super. Costa brava cała jest arkadią dla balangowiczów!! :) tam na każdym kroku są jakieś puby, dyskoteki itp polecam Turisme w Calelli!; ) miło było :D
  • Anonim

Racja na Costa Bravie nikt sie nie nudzi : ) pełno pubów ,dyskotek i innych atrakcji : ) w tym roku jednak nie jade do Lloret . Swoje kroki kieruje do Sopotu :)
  • Przemski

Witam

Świeta racja!!!!!!
    Bylem w Lloret 4 lata temu ale uwazam ze jest to najlepsze miasteczko nadmorskie w ktorym bylem:)
  • Haneczka;)♫♪

>Cristobal napisał
    >Racja na Costa Bravie nikt sie nie nudzi : ) pełno pubów
    >,dyskotek i innych atrakcji : ) w tym roku jednak nie jade
    >do Lloret . Swoje kroki kieruje do Sopotu :)

no tak super mam nadziej, że będzie;]
    a Sopot tez spoko, ale nie dorówna loret;p
  • Anonim

Lloret to najlepsze miasto zagraniczne w jakim bylam:) oczywiscie pod wzgledem imprez. Co krok jakis pub, dyskoteka...Raj na Ziemii i takie oderwanie od rzeczywistosci:)
| |

Lloret de Mar to numer jeden wśród wakacyjnych kurortów w Katalonii. Miasto oferuje absolutnie ws...

Fotki

Miejsca grona (0)