Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prusak

slyszeliscie juz moze ten kawalek?? pochodzi z najnowszej plyty tut i jest po prostu zajebisty; ] a klip to juz wogole wymiata - 0 komercji. wszystko do sciagniecia na limpbizkit.com
  • HUBI

Mam płytke już pare ładnych dni i musze przyznać, że The Truth jest moim numero uno na płycie :DDD Ukłony w strone Wesa, gitara jest świetna
  • Anonim

zdecydowanie najlepszy kawałek
  • Anonim

Popieram całkowicie przedmówców, bo dalszy komentarz nie ma sensu. Tylko pochwały. :-)
  • Anonim

Imagine accepting the truth; ))
  • Anonim

Widze ze wszyscy sie zgadzaja, ze jest to wyjebany kawalek :)
  • Anonim

IMAGINE ACCEPTING THE TRUTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
  • Gosia :)

teledysk super muza zajebista!!!
  • Yoś

0 komercji... faktycznie, panowie wpadli na pomysł, żeby z teledysków za kilka mln $ przeskoczyć na coś co nie kosztowało pewnie 30 $ i fajnie... ale po co? co oni chcieli tym pokazać? że nie grają dla kasy, schodza do podziemia, poświęcają się dla Wesa? bo mimo tego, że całkiem podoba mi sie ten teledysk, to jednak wydaje mi się, że zrobiła się z tego jakaś groteska i parodia tego braku komercji...
  • HUBI

A ja myśle, że czepiasz się i tyle.
  • Anonim

Fo shou. =P
  • wik

Prawda jest tylko jedna...
  • Anonim

Nie słyszałeś, że są trzy prawdy?! :-> Cała prawda, półprawda i g...o prawda. Cała tajemnica życia stoi przed tobą otworem (jak ten klozet). :-D
  • wik

to nie klozet ale klasyczny wiejski wychodek
  • Anonim

A, to przepraszam, życie otwiera się przed tobą, jak "klasyczny", "wiejski wychodek". :-P
  • wik

niestety czasami drzwi wychodka mogą się zablokować i co wtedy???
  • Anonim

Wtedy albo jesteś idiotą i mówisz: Sezamie, otwórz się. Albo jesteś cwany i otwierasz drzwi łomem (który skąd inąd powinien zawsze sięznaleźć na taką okazję). Ostatecznie można z buta. =P
  • wik

albo walisz się łomem prosto w kapustę i robisz w portki :P
  • HUBI

albo się modlisz, żeby koledzy nie wywalili tego sracza razem z Tobą :P
  • Yoś

Hubi: nom czepiam się, to esencja mojego życia :P poza tym chciałam być super hiper nonkonformistką i wyłamać się z tych pochlebnych opinii; )

w ogóle Fred ma koszulke nirvany ana tym teledysku, zostal grandzowcem, kul :D
| |

zapraszam wszystkich fanów Limp Bizkit, czyli najleprzego zespołu na świecie!!!!

Fotki

Miejsca grona (0)