-
prusak
slyszeliscie juz moze ten kawalek?? pochodzi z najnowszej plyty tut i jest po prostu zajebisty; ] a klip to juz wogole wymiata - 0 komercji. wszystko do sciagniecia na limpbizkit.com -
HUBI
Mam płytke już pare ładnych dni i musze przyznać, że The Truth jest moim numero uno na płycie :DDD Ukłony w strone Wesa, gitara jest świetna -
Anonim
-
Anonim
Popieram całkowicie przedmówców, bo dalszy komentarz nie ma sensu. Tylko pochwały. :-) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Gosia :)
-
Yoś
0 komercji... faktycznie, panowie wpadli na pomysł, żeby z teledysków za kilka mln $ przeskoczyć na coś co nie kosztowało pewnie 30 $ i fajnie... ale po co? co oni chcieli tym pokazać? że nie grają dla kasy, schodza do podziemia, poświęcają się dla Wesa? bo mimo tego, że całkiem podoba mi sie ten teledysk, to jednak wydaje mi się, że zrobiła się z tego jakaś groteska i parodia tego braku komercji... -
HUBI
-
Anonim
-
wik
-
Anonim
Nie słyszałeś, że są trzy prawdy?! :-> Cała prawda, półprawda i g...o prawda. Cała tajemnica życia stoi przed tobą otworem (jak ten klozet). :-D -
wik
-
Anonim
A, to przepraszam, życie otwiera się przed tobą, jak "klasyczny", "wiejski wychodek". :-P -
wik
-
Anonim
Wtedy albo jesteś idiotą i mówisz: Sezamie, otwórz się. Albo jesteś cwany i otwierasz drzwi łomem (który skąd inąd powinien zawsze sięznaleźć na taką okazję). Ostatecznie można z buta. =P -
wik
-
HUBI
albo się modlisz, żeby koledzy nie wywalili tego sracza razem z Tobą :P -
Yoś
Hubi: nom czepiam się, to esencja mojego życia :P poza tym chciałam być super hiper nonkonformistką i wyłamać się z tych pochlebnych opinii; )
w ogóle Fred ma koszulke nirvany ana tym teledysku, zostal grandzowcem, kul :D