Limanowski [567]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • antosia

Hej, jestem w drugiej klasie w Lelewelu i szukam jakiegos liceum w okolicy, żeby się przenieść. Jak jest w Limanowskim?Jaki jest poziom nauki?Jak atmosfera?JAcy nauczyciele?Czy jeżeli nie umiem NIC z fizyki to moge tam iśc(w lelewelu raczej tego nie sprawdzają)?Jak jest z językami?Wymagają czy nie?Byłabym wdzięczna jakbyście mi cos opowiedzieli.
  • Anonim

wszystko zalezy od tego na jakich nauczycieli trafisz...a do jakiej klasy chciałabys sie przenieść?:)
  • Brrrrrrr

lepiej niech da zdjeice. jak ladna to do 2b zapraszamy
  • Anonim

W naszej szkole jest winda, chemii nas uczy siostra diabła(diabeł boi się swojej siostry). Kochamy ORKE, jesteśmy zafascynowani KAŁEM xD. Naszej hobby to picie alkoholu i rozwalanie dysków twardych o krawężniki, Prison break jest zajebiste a Kacper krzyczy Pani GUtowska, Tomasz je pół jabłka i czyści ściany, a Justyna prostuje włosy i myśli, że wycieczka, która kosztuje 7 zł trwa dłużej niż dzień, a no i przede wszystkim to jak ptak odleci z kry to woda wyparuje xD Na zakończenie: pieniążki to takie małe pieniądze dla dzieci :P

Opinia Rudego
  • Anonim

i ogólnie jest KAŁowo ; P
  • Brrrrrrr

Gdyz w mojej szkole jest wiele ciekawych osobistosci. Pokazanie ich w MTV byloby wielkim przebojem. Spotkacie tutaj przedstawicieli kultu Szatana, murzynskiego osiedla, wiejskiej dyskoteki, zwyklych rolnikow, tak zwanej burzuazji(zwanych rowniez chomikami), geologow, dziewczyne Mesa oraz sil nadprzyrodzonych jaka jest zjedzenie jablka w calosci bez dotykania jego srodka. Moglibyscie tez ujrzec komieczna sytuacje gdy 4 uczniow niosacych lawke z wielkim impetem wjezdza w czarną eminencje aka prawą rękę papieza aka księdza darka, przenikajac przez niego i pokrywajac sie plazma.

Sa tez sytuacje gdy tzw Rudy aka Chomik krzystajac ze swych technicznych umiejetnosci buduje kusze/dzialo plazmowe(zaleznie od humoru) z papieru, badz po prostu oddaje sie sztuce rzezbiac ze swiecy

mamy tez pojebana pania WĄŻ w bufecie i na koniec warto wpsomniec ze srodki leczenia medycyny niekonwencjonalnej NIE LECZĄ
  • ~agata~

ja tam bym sie nie przenosila...jak trafisz do mojej klasy to wspóczuje wczoraj sie okazało ze mam takie szmaty w klasie ze poezja...a co do nauczycieli to na serio zalezy na kogo trafisz...jesli chodzi o fize to z ta co ja mam jest nie za ciekawie jak sie nic nie umie(ja tak własnie mam)
  • Anonim

powinna tu wystąpić cenzura!! ; P
  • ~agata~

czemu?
  • Brrrrrrr

Ahh zapomnialbym. Mamy rowniez 12latka morderce : )
  • antosia

A jak jest z klasą geograficzno-biologiczną?
  • Ag.

pajacu to nie jest twoja szkoła akurat ty jesteś w niej największym lamusem ,jak tam dzwonienie na policje :] ?tak tak mamy frajera w szkole nie jakiego białego murzyna wojciecha,oj na cwelownie kiedyś polecisz głąbie
  • Anonim

Widzę że wieści w tej szkole się szybko rozchodza; ) - i dobrze bo frajerstwo się tępi !!!
    Niech tylko dzielnicowy zastuka do drzwi....
  • Brrrrrrr

to co wtedy?
  • Anonim

>solar napisał
    >W naszej szkole jest winda, chemii nas uczy siostra
    >diabła(diabeł boi się swojej siostry).
    >Kochamy ORKE, jesteśmy zafascynowani KAŁEM xD.
    >Naszej hobby to picie alkoholu i rozwalanie dysków
    >twardych o krawężniki, Prison break jest zajebiste
    >a Kacper krzyczy Pani GUtowska, Tomasz je pół
    >jabłka i czyści ściany, a Justyna prostuje
    >włosy i myśli, że wycieczka, która
    >kosztuje 7 zł trwa dłużej niż
    >dzień, a no i przede wszystkim to jak ptak odleci z kry
    >to woda wyparuje xD Na zakończenie: pieniążki
    >to takie małe pieniądze dla dzieci :P
    >
    >Opinia Rudego

Karol nie strasz ludzi:P
    Gutowska rlz:P
  • Anonim

>Wojciech Bartosiak IIb nr 3 napisał
    >to co wtedy?

nic nic - ja przecież nic nie prorokuje..... okaże się...
  • Anonim

ja nie wiem jak ty mozesz pisac posty z rakiem mozgu?
  • Brrrrrrr

>Halloooooooo oooooooooo :) napisał
    >>Wojciech Bartosiak IIb nr 3 napisał
    >>to co wtedy?
    >
    >nic nic - ja przecież nic nie prorokuje..... okaże
    >się...

pffffffff ~~
  • Gosia.

mam kolegów i kolezanki w geogreficzno biloicznbej i nie narzekaja :P heheh a ogóle szkoła fajna poza paroma wyjątkami :D
  • DON Franko...;P

co ty Ziut gadasz!jest chujowa!nie przychodzcie do niej a jak mozecie to uciekajcie!
| |

1 LO im. B. Limanowskiego - magiczne miejsce gdzie Danuta Załęcka odnalazła swój azyl i niepodz...

XXI Liceum Ogólnokształcące im. Hugona Kołłątaja

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)