-
antosia
Hej, jestem w drugiej klasie w Lelewelu i szukam jakiegos liceum w okolicy, żeby się przenieść. Jak jest w Limanowskim?Jaki jest poziom nauki?Jak atmosfera?JAcy nauczyciele?Czy jeżeli nie umiem NIC z fizyki to moge tam iśc(w lelewelu raczej tego nie sprawdzają)?Jak jest z językami?Wymagają czy nie?Byłabym wdzięczna jakbyście mi cos opowiedzieli. -
Anonim
wszystko zalezy od tego na jakich nauczycieli trafisz...a do jakiej klasy chciałabys sie przenieść?:) -
Brrrrrrr
-
Anonim
W naszej szkole jest winda, chemii nas uczy siostra diabła(diabeł boi się swojej siostry). Kochamy ORKE, jesteśmy zafascynowani KAŁEM xD. Naszej hobby to picie alkoholu i rozwalanie dysków twardych o krawężniki, Prison break jest zajebiste a Kacper krzyczy Pani GUtowska, Tomasz je pół jabłka i czyści ściany, a Justyna prostuje włosy i myśli, że wycieczka, która kosztuje 7 zł trwa dłużej niż dzień, a no i przede wszystkim to jak ptak odleci z kry to woda wyparuje xD Na zakończenie: pieniążki to takie małe pieniądze dla dzieci :P
Opinia Rudego -
-
Anonim
-
Brrrrrrr
Gdyz w mojej szkole jest wiele ciekawych osobistosci. Pokazanie ich w MTV byloby wielkim przebojem. Spotkacie tutaj przedstawicieli kultu Szatana, murzynskiego osiedla, wiejskiej dyskoteki, zwyklych rolnikow, tak zwanej burzuazji(zwanych rowniez chomikami), geologow, dziewczyne Mesa oraz sil nadprzyrodzonych jaka jest zjedzenie jablka w calosci bez dotykania jego srodka. Moglibyscie tez ujrzec komieczna sytuacje gdy 4 uczniow niosacych lawke z wielkim impetem wjezdza w czarną eminencje aka prawą rękę papieza aka księdza darka, przenikajac przez niego i pokrywajac sie plazma.
Sa tez sytuacje gdy tzw Rudy aka Chomik krzystajac ze swych technicznych umiejetnosci buduje kusze/dzialo plazmowe(zaleznie od humoru) z papieru, badz po prostu oddaje sie sztuce rzezbiac ze swiecy
mamy tez pojebana pania WĄŻ w bufecie i na koniec warto wpsomniec ze srodki leczenia medycyny niekonwencjonalnej NIE LECZĄ -
~agata~
ja tam bym sie nie przenosila...jak trafisz do mojej klasy to wspóczuje wczoraj sie okazało ze mam takie szmaty w klasie ze poezja...a co do nauczycieli to na serio zalezy na kogo trafisz...jesli chodzi o fize to z ta co ja mam jest nie za ciekawie jak sie nic nie umie(ja tak własnie mam) -
Anonim
-
~agata~
-
Brrrrrrr
-
antosia
-
Ag.
pajacu to nie jest twoja szkoła akurat ty jesteś w niej największym lamusem ,jak tam dzwonienie na policje :] ?tak tak mamy frajera w szkole nie jakiego białego murzyna wojciecha,oj na cwelownie kiedyś polecisz głąbie -
Anonim
Widzę że wieści w tej szkole się szybko rozchodza; ) - i dobrze bo frajerstwo się tępi !!!
Niech tylko dzielnicowy zastuka do drzwi.... -
Brrrrrrr
-
Anonim
>solar napisał
>W naszej szkole jest winda, chemii nas uczy siostra
>diabła(diabeł boi się swojej siostry).
>Kochamy ORKE, jesteśmy zafascynowani KAŁEM xD.
>Naszej hobby to picie alkoholu i rozwalanie dysków
>twardych o krawężniki, Prison break jest zajebiste
>a Kacper krzyczy Pani GUtowska, Tomasz je pół
>jabłka i czyści ściany, a Justyna prostuje
>włosy i myśli, że wycieczka, która
>kosztuje 7 zł trwa dłużej niż
>dzień, a no i przede wszystkim to jak ptak odleci z kry
>to woda wyparuje xD Na zakończenie: pieniążki
>to takie małe pieniądze dla dzieci :P
>
>Opinia Rudego
Karol nie strasz ludzi:P
Gutowska rlz:P -
Anonim
>Wojciech Bartosiak IIb nr 3 napisał
>to co wtedy?
nic nic - ja przecież nic nie prorokuje..... okaże się... -
Anonim
-
Brrrrrrr
>Halloooooooo oooooooooo :) napisał
>>Wojciech Bartosiak IIb nr 3 napisał
>>to co wtedy?
>
>nic nic - ja przecież nic nie prorokuje..... okaże
>się...
pffffffff ~~ -
Gosia.
mam kolegów i kolezanki w geogreficzno biloicznbej i nie narzekaja :P heheh a ogóle szkoła fajna poza paroma wyjątkami :D -
DON Franko...;P
co ty Ziut gadasz!jest chujowa!nie przychodzcie do niej a jak mozecie to uciekajcie!