LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie [1300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michal

Hehe no to teraz robaczki do odpowiedzi :-)... hahah stare ale jare duzo bym dal zeby sie tak cofnac niezle jaja byly w tamtych czasach :-)
  • Max

No i kijek "Leonard" co to miał nas karać za ewentualne wyskoki... :-)
  • Anonim

ilu to jest wartosciowe?no pięcio!(cztery palce w górze)
  • Zo. O!

Wspomnianym kijkiem na początku roku, mało sobie karku nie przestawiła :P "Ale tu się nie ma czego śmiać (śmiech) To wcale nie jest śmieszne (śmiech - oczywiście nie nasz tylko szanownej pani profesor). Ogólnie spoko babka :)
  • Ni hao

pamietam z nia rozmowe tuz przed matura kiedy pomagalismy jej wypisywac swiadectwa 4 klas. wtedy dopiero pokazala jaka z niej fajna kobita. zdemitologizowala tez co nieco ze swoich praktyk.. eh, co to byly za lekcje. zimny pot na plecach i liczymy spiny :P
  • Anonim

Ale ten tekst "robaczki, robaczki wy moi ałtyści" to tekst Dmowskiej. Miala jeszcze kilka innych dobrych, była moją wychowawczynia przez 2 lata. Śmiechowa kobieta, teraz ją spotykam jak idę do pracy, a ona do szkoły(w sumie też do pracy, haahaha)
  • Yoshi Yoshioka

wietecha do tablicy... i te jej zeby do dzisaj mi sie snia
  • Miss A

To była moja wychowawczyni!!!!!!aaaaaaaaa :)
    "...panno ja chyba porozmawiam z matką i zobaczymy..."
    :D
  • Anonim

dmowska zawsze do mnie mowila "nabytek" :)
    w ogole miala poczucie humoru, szkoda tylko ze duzo 2 postawila u nas w 2 klasie, mogla sobie darowac..
    w ogole sala od chemii napawala mnie dziwnym dreszczem- te dziwnie ruszajace sie tablice z tylu i szafa, ktora sie otwierala :o)
  • Anonim

ale nic nie pobije uroku naszej klasy czyli chemicznego dna!!!!!!! (ostatnia lekcja w 2005roku)
    zosiu ty wiesz o czym mowa!!!!!; d;d;d;d
  • Zo. O!

Ostatnia lekcja chemii czyli w czwartek (dzień przed zakończeniem roku)? Jeśli tak to mnie na niej nie było :) A jeśli w piątek (tydzień wczesniej) to hohoho :)
  • Anonim

na tym w czwartk przd zakonczeniem to byly 2 osoby!!(wiesz które:D ) a mowie o tej ostatniej w wiekszosci klasy, w piatek!!!
  • Zo. O!

No tak! Wesoło było jak się zastanawialiśmy nad kolorami tych wszystkich "eliksirów". Już teraz wiem, że brunatny to nie to samo co ciemno zielony :P
  • Miss A

A czy ona tam jeszcze uczy?
  • Zo. O!

W każdym bądź razie próbuje...
  • Miss A

no proszę :) ... nas próbowała wychowywać przez 4 lata, posiłkujac się podpowiedzami Eignera na zapleczu; ) ... niezniszczalna Wanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
  • Zo. O!

Chyba Bogusia :P
  • Miss A

Wanda na 100%!!!!!!!!!! :)
  • Zo. O!

To możliwe, że mówimy o różnych nauczycielkach :P
  • //(L)ukasz\\

Ona jest moją wychowawczynią i ma na imie Bogusława (Bogusia)
| |

Grono uczniów (obecnych) i absolwentów LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie :) http://...

LI LO im. Tadeusza Kościuszki

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)