-
Michal
Hehe no to teraz robaczki do odpowiedzi :-)... hahah stare ale jare duzo bym dal zeby sie tak cofnac niezle jaja byly w tamtych czasach :-) -
Max
No i kijek "Leonard" co to miał nas karać za ewentualne wyskoki... :-) -
Anonim
-
Zo. O!
Wspomnianym kijkiem na początku roku, mało sobie karku nie przestawiła :P "Ale tu się nie ma czego śmiać (śmiech) To wcale nie jest śmieszne (śmiech - oczywiście nie nasz tylko szanownej pani profesor). Ogólnie spoko babka :) -
-
Ni hao
pamietam z nia rozmowe tuz przed matura kiedy pomagalismy jej wypisywac swiadectwa 4 klas. wtedy dopiero pokazala jaka z niej fajna kobita. zdemitologizowala tez co nieco ze swoich praktyk.. eh, co to byly za lekcje. zimny pot na plecach i liczymy spiny :P -
Anonim
Ale ten tekst "robaczki, robaczki wy moi ałtyści" to tekst Dmowskiej. Miala jeszcze kilka innych dobrych, była moją wychowawczynia przez 2 lata. Śmiechowa kobieta, teraz ją spotykam jak idę do pracy, a ona do szkoły(w sumie też do pracy, haahaha) -
Yoshi Yoshioka
-
Miss A
To była moja wychowawczyni!!!!!!aaaaaaaaa :)
"...panno ja chyba porozmawiam z matką i zobaczymy..."
:D -
Anonim
dmowska zawsze do mnie mowila "nabytek" :)
w ogole miala poczucie humoru, szkoda tylko ze duzo 2 postawila u nas w 2 klasie, mogla sobie darowac..
w ogole sala od chemii napawala mnie dziwnym dreszczem- te dziwnie ruszajace sie tablice z tylu i szafa, ktora sie otwierala :o) -
Anonim
ale nic nie pobije uroku naszej klasy czyli chemicznego dna!!!!!!! (ostatnia lekcja w 2005roku)
zosiu ty wiesz o czym mowa!!!!!; d;d;d;d -
Zo. O!
Ostatnia lekcja chemii czyli w czwartek (dzień przed zakończeniem roku)? Jeśli tak to mnie na niej nie było :) A jeśli w piątek (tydzień wczesniej) to hohoho :) -
Anonim
na tym w czwartk przd zakonczeniem to byly 2 osoby!!(wiesz które:D ) a mowie o tej ostatniej w wiekszosci klasy, w piatek!!! -
Zo. O!
No tak! Wesoło było jak się zastanawialiśmy nad kolorami tych wszystkich "eliksirów". Już teraz wiem, że brunatny to nie to samo co ciemno zielony :P -
Miss A
-
Zo. O!
-
Miss A
no proszę :) ... nas próbowała wychowywać przez 4 lata, posiłkujac się podpowiedzami Eignera na zapleczu; ) ... niezniszczalna Wanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! -
Zo. O!
-
Miss A
-
Zo. O!
-
//(L)ukasz\\
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Rembertów
- Załóż własne grono tematyczne