LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie [1300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • R.

Powiem tylko tyle hehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!D ziwna kobieta!!!!!!A jak zachowuje sie na waszych lekjach???
  • Anonim

no na naszych Roger to chyba nie musze mowic bo sam dobrze wiesz:) ona sie czesto do siebie smieje:) ooo a pamietasz chod spoleczniaka??:D
  • Lata osa koło NOZ'a

ja pamietam, ona jest niesamowicie z dupy, ale co tam....
  • Paweł

ech...uwielbiam ta kobiete...czasem zamyka sie w swoim świecie na 10 min(w tym czasie potrafi sie śmiac sama do siebie)...potem wraca i : let's check the exercise...maybe u Roger :D
  • Marcin .

Co wy tam wiecie...
    Ta baba jest moją panią od godziny wychowawczej (nazywamy ją tak bo jej wychwawstwo ogranicza się do czytania nam WSO i tego typu gówien na godzinach wychowawczych). Kiedyś nakręciliśmy ją na wycieczkę do muzeum powstania warszawskiego i pozwoliliśmy jej to zorganizować. Skończyło się na tym że wylądowaliśmy na Starym Mieście, bo jej się pomyliło muzeum powstania z pomnikiem powstańców....

p.s.
    Wycieczkę organizowała razem z panią od historii prof. Gardzielik.
  • Kamil

Plus 4 u men :*:)
  • Anonim

ktora to ?
  • (: ::Aniusia:: :)

hahah no to udała się wycieczka :D
    jakich wykształconych nauczyclieli mamy w LILO :)))
  • Lata osa koło NOZ'a

Ekselent!!!, ju ar wery gud stjudents!!! tudej łi hew kartkówka!!! plas for ju!!! "...mejbiiii...rodżer, tel as..." :D
  • Gambler

mam dla wszystkich niestety zle wiesci!!! ona odchodzi z tej szkoly :(
  • Karolina274

Z kąd wiesz?????
  • Gambler

na radzie pedagogicznej bylo mowione! a zreszta jest moja wychowawczynia
  • Marcin .

Nie bedzie juz plusow!!!:(
  • ! ! ! PEPISS ! ! !

to była moja pani od godziny wychowawczej :)... była dobre słowo bo ją wywalaja ze szkoły... całe szczęscie... na całe życie zapamiętam wycieczke do muzeum powstania warszawskiego... to była wyprawa
  • Marcin .

Można było jej kupić kwiatki z taką wstążką jak na wiązankach pogrzebowych z napisem: "Ostatnie Pożegnanie"
| |

Grono uczniów (obecnych) i absolwentów LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie :) http://...

LI LO im. Tadeusza Kościuszki

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)