V L.O. Traugutt Radom ˜ [956]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jack Sparrow

Każdy z nas ma jakieś ulubione kawałki których lubi słuchać i zna ich teksty na pamięć i w ogóle. Tutaj wpisujcie najfajniejsze cytytay z piosenek (najlepiej to też podajcie tytuł piosenki i wykonawce).

Np.

"But it's time to face the truth, I will never be with you" James Blunt - You're Beautiful
  • lusia ™

"...everything is gonna be alright ... so no woman no cry" - Bob Marley, "No woman no cry"

• lusia ™

"When the morning gather the rainbow, I want you to know, I'm, a rainbow, too." - Bob Marley, "Sun is shining"
  • lusia ™

"nothing from nowhere I'm no one at all"- AFI, "Miseria cantare"
  • lusia ™

"Look into sick eyes... I hate people(...)an american psycho!" - Misfits, "American psycho"
  • lusia ™

"I wanna love you every day and every night" - Bob Marley, "Is this love?"
  • lusia ™

" Nichts ist für dich, nichts war für dich, nichts bleibt für dich, für immer" - Rammstein, "Adios"
  • lusia ™

"Point me to the sky above, I can't get there on my own, walk me to the graveyard, dig up her bones!!!!" - Misfits, "Dig up her bones"
  • lusia ™

"Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cię, za szyjkę mocno chwyć i napij się!!" - KSU, "jabol punk"
  • lusia ™

"Czemu cię nie ma na odległość ręki, czemu mówimy do siebie listami ?" - SDM, "czarny blues o czwartej nad ranem"
  • lusia ™

"Mais la vie sans toi, je sais pas" - Celine Dion, "Je sais pas"
  • lusia ™

"Herbata czarna myśli rozjaśnia a list twój sam się czyta" - SDM, "czarny blues o czwartej nad ranem"
  • lusia ™

"This is a road to hell" - Chris Rea "Road to hell"
  • lusia ™

"Why don't you love me anyway? HELENA!!!" - Misfits, "Helena"
  • lusia ™

"I can't wait to hear you... SCREAM"- Misfits, "Scream"
  • lusia ™

" Your sins into me, oh, my beautiful one." - AFI "Silver and cold"
  • lusia ™

" I hate teachers, I hate school!!!" - The Offspring "Cool to hate"
  • lusia ™

Wystarczy ? :D <lol> hy hy jak chcesz to moge napisać jeszcze trocheczki :D
  • Anonim

matko a nie mozna było w jednym poście?? :D

hmm no to się rozpiszę :D

".. ale jedno wiem po latach, praw3de musisz znac i ty, zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejśc na psy ( ołe jeaaaa :D )" - "Autsajder" to był jakby ktoś nie wiedział :) Dżem :)

".. nasze drogi przetną się jak dwie proste równoległe nie wiem kiedy nie wiem gdzie może tu taka nieskończoność jest" - "Schody" Perfectu :)

"...póki co zrób dla mnie coś, zapalmy sobie i posłuchaj, to los nam chyba daje znak, póki co spójrz z dachu w dół, tę drogę strasznie czas wydłuża, nie skręcisz choćbyś chciał" - ponownie Perfect ( musze chyba rozszerzyć gust muzyczny :) ), "Znak dla ciebie"

"Well
    you can bump and grind
    If it's good for your mind
    Well you can twist and shout
    Let it all hang out

But you won't fool
    The children of the revolution
    No you won't fool
    The children of the revolution na na naaaa :D" - T- Rex, "Children of the revolution" :)))

"Time telling me to say farewell but I knew that I would fight hell and I knew: We will go for another time we can see, for another time we'll be free, for no more farewell" - Avantasia "Farewell" - ostatnio słucham bez przerwy :D

• Anonim

"A kiedy przyjdzie także po mnie
    Zegarmistrz światła purpurowy
    By mi zabełtać błękit w głowie
    To będę jasny i gotowy

Spłyną przeze mnie dni na przestrzał
    Zgasną podłogi i powietrza
    Na wszystko jeszcze raz popatrzę
    I pójdę nie wiem gdzie - na zawsze"

:)
| |

Zapraszam wszystkich weteranów,absolwentów,uczniów tego, wspaniałego liceum jakże malowniczo p...

V Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)