-
-
edys
Witam wszystkich maturzystów.
Jestem studentka PW i chetnie udzielę korepetycji z chemii, matematyki i polskiego-również moge pomóc w przygotowaniach do matury ustnej z tego przedmiotu. Zajęcia moga być indywidualne, jak i grupowe. Cena jest do negocjacji. chętnych zapraszam.
-
kumaj.pl
KuMaJ- edukacja ponadgimnazjalna- zaprasza na kursy przygotowawcze do matury 2009 lub dwuletnie kursy do matury 2010 z:
- języka polskiego
- matematyki
- geografii
- historii
- biologii
- chemii
Prowadzący zajęcia to wysokiej klasy specjaliści w swoich dziedzinach. Są wśród nas nauczyciele dyplomowani, mianowani, egzaminatorzy, szkolący egzaminatorów.
Atrakcyjne ceny!
Kontakt:
http://www.kumaj.pl
kursy.kumaj@gmail.com -
Leniushka
studentka prawa i psychologii na UW udziele korepetycji z biologii i języka rosyjskiego.
25 zl lub 30 z dojazdem (45 minut)
kontakt 506-348-992 lub grono
Lena -
-
Martinezzzz
Student III roku Politechniki Warszawskiej
oraz absolwent XIII LO; )
udzieli korepetycji z MATEMATYKI z zakresu:
- gimnazjum
- liceum
- materiał SZKOŁY WYŻSZEJ
m.in.: funkcja liniowa, kwadratowa, wielomianowa, wykładnicza, logarytmiczna, granice funkcji, badanie przebiegu zmienności funkcji,
obliczanie pochodnych, logarytmy, całki, macierze, trygonometria, ciągi i inne
PRZYGOTOWANIE I POWTÓRZENIE DO
MATURY PODSTAWOWEJ I ROZSZERZONEJ
POWTÓRZENIE DO POPRAWEK
miła luźna atmosfera sprzyjająca lepszemu zrozumieniu materiału :)
4-letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji
dojazd do ucznia bądź u mnie w domu
(mieszkam na Targówku ale dojadę wszędzie w Warszawie)
gwarancją posiadanej wiedzy niech będzie stara matura poziomu rozszerzonego zarówno pisemna jak i ustna zdana na ocenę bardzo dobrą.
P.S. Można zostawiać wiadomości i zapytania na Gadu Gadu bądź sms-em -
- NA PEWNO ODPISZĘ :)
Na GG jestem często "niewidoczny"; )
GG: 2778642
TEL: 50 70 50 638
35za pełną godzinę zegarową
Dwie osoby - 50zł za pełną godzinę zegarową
-
Odpowiedzialna studentka II roku dziennikarstwa (UKSW) i II roku polonistyki (UW) sprzeda prezentację maturalną. TANIO!!! Mogę zaproponować następujące:
1) Obraz świata przedstawiony w reportażach Ryszarda Kapuścińskiego.
2) Motyw zdrady w filmie i literaturze.
3) Motyw balu w literaturze.
4) Motyw winy i kary
5) Zaprezentuj różne kreacje Żydów w literaturze polskiej.
Ponadto mogę pomóc w napisaniu Twojej prezentacji maturalnej, jak również dokonać korekty tego, co sam/-a napisałeś/-aś. -
Bartek F
Przygotowania do matury/ korepetycje - WOS
Witam jestem studentem trzeciego roku prawa. Oferuję korepetycje oraz przygotowania do egzaminu maturalnego z WOSu.
Dysponuję szerokim zakresem materiałów oraz umiejętnością praktycznego podejścia do egzaminów.
3 miesiące do matury, czas najwyższy zacząć się uczyć; p
Zainteresowanych zapraszam na priv -
Marcel
Student 3 roku Instytutu Anglistyki Uniwersytetu Warszawskiego udzieli korepetycji z języka angielskiego. Zapewniam przyjemną atmosferę i fachowe przygotowanie :). Cena do ustalenia w zależności od miejsca spotkań. Przyjmę korepetycje z niemieckiego w rozliczeniu; ) -
edys
-
Odpowiedzialna studentka II roku filologii polskiej (UW) i II roku dziennikarstwa (UKSW) pomoże w napisaniu prezentacji maturalnej. Robię również korektę tego, co już napisaliście, dopracowuję konspekt i bibliografię, pomagam w doborze materiałów pomocniczych.
Mam także do sprzedania 7 prezentacji:
1) Obraz świata przedstawiony w reportażach Ryszarda Kapuścińskiego.
2) Motyw zdrady w filmie i literaturze.
3) Motyw balu w literaturze.
4) Motyw winy i kary
5) Zaprezentuj różne kreacje Żydów w literaturze polskiej.
6) Sposoby rozumienia patriotyzmu przez bohaterów literatury polskiej doby niewoli. Rozwiń temat na wybranych przykładach.
7) Literackie obrazy małżeństw. Omów na wybranych przykładach.
Wszelkie info na privie.
Pozdrawiam! :) -
Leniushka
BIOLOGIA WYBÓR TESTÓW (zestaw pytan zamknietych i otwartych)
A i M. Persony, wyd MEDYK
nowa, 438 stron, cena 30 zł
FIZJOLOGIA ROŚLIN (zestaw pytan zamknietych i otwartych)
Barbara Bukała, wyd OMEGA
nowa, 192 strony, 15 zł
BIOLOGIA OD A DO Z (repetytorium oraz pytania testowe, 2 oddzielne ksiazki)
Piotr Golinowski, wyd KRaM
używane, 415 i 210 stron, 20 zł
BIOLOGIA (444 oryginalne zadania maturalne z pełnymi rozwiązaniami i komentarzami)
B, Januszewska-Hasiec, wyd CKA
stan bdb, troche uzupełnień długopisem, 282 strony, 20 zł
MATURA JĘZYK POLSKI (repetytorium)
Małgorzata Białek, wyd TELBIT
nowa, 240 stron, cena 20 zł
kontakt: 506-348-992 lub grono
Lena.
-
edys
czesc
od roku pisze pracroznego typy-w tym maturalne prezentacje- i chetnie pomagam osobom ktore nie maja czasu w tego rodzaju pracach lub nie maja po prostu checi; jezeli nalezysz do takich osob to diobrze trafiles/as; po wiecej info pisz na priv lub na gg 10218536 -
MałaCzarnaK8
Witam. Od paru lat zajmuję się pisaniem prac maturalnych (studentka polonistyki). Jeżeli ktoś z Was nie radzi sobie z tym zadaniem i potrzebuje pomocy to zapraszam na priva :) -
Głupia Józka
Jestem studentką V roku Social Psychology i chętnie nauczę Cię angielskiego. Zapewniam materiały na każdą lekcję. Mam opracowany system nauki- dopasowuję się jednak do poziomu, zainteresowań i potrzeb ucznia. Posiadam wieloletnie doświadczenie w nauczaniu angielskiego, co sprawia, że moi uczniowie osiągają stawiane sobie cele. Jestem wymagająca i rzetelna oraz bardzo kontaktowa :)
Dla osób osób w duecie zniżka :)
Chcesz dobrze opanować gramatykę, poćwiczyć pisanie czy też konwersacje?
Zapraszam serdecznie! :) -
Paulina
Masz problemy z matematyki? Chesz nadrobić zaległości lub przygotować się do matury?
Studentka Politechniki, Inżynierii Lądowej udzieli korepetycji z matematyki.
Łatwo nawiązuję kontakty, jestem bardzo cierpliwa i otwarta. Tłumaczę dokładnie, do skutku.
Więcej informacji - kontakt gg 9606242 lub kom 602 756 965 :) -
PJ
Korepetycje z języka polskiego!
Pomogę Ci sumiennie przygotować się do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym(praca z kluczem,czytanie ze zrozumieniem, prezentacja ustna). Jestem studentką dziennych studiów na Uniwersytecie Warszawskim, język polski od zawsze był moją pasją i nigdy nie sprawiał mi problemów.
Od roku przygotowuję uczniów ostatniej klasy szkoły średniej do egzaminu maturalnego z języka polskiego. W maju czworo moich uczniów pomyślnie i satysfakcjonująco, dla nich i dla mnie zdało maturę z tego przedmiortu. Troje z nich wybrało poziom rozszerzony, uzyskując - 88%, 74% i 66%, jeden poziom podstawowy (68%). Posiadam własne materiały. Grafik elastyczny; )
60 minut = 35zł/ jedna osoba
60 minut = 50zł/ dwie osoby
Miejsce korepetycji: u mnie -> Warszawa - Ochota, okolice Dickensa.
Lekcje od października, liczba miejsc ograniczona! 602 323 513 Nina :) -
Paulina
sprzedam pracę maturalną
temat: Kreacja postaci Żydów w literaturze polskiej. Zaprezentuj je, odwołując się do utworów z różnych epok.
dodam, że w pracy są lektury tylko z XIX i XX wieku.
więcej na priv -
Piotrek.
Udzielam korepetycji z WOS-u - poziom podstawowy i rozszerzony - pierwsza lekcja bezplatnie, posiadam wiele mateialow, umiem podpowiedziec co i jak napisac na maturze, aby dostac punkty za wypowiedz, a nie rozpisac sie nie na temat, co jest powszechne. Wskaze na co zwrocic szczegolna uwage podczas przygotowan do egzaminu, xerowki, testy i inne pomoce w cenie lekcji. Zapewniam, iz przy niewielkim wkladzie czasu i checi ( ba ja za nikogo matury pisal nie bede przeciez - trzeba sie samemu nauczyc, ale nie wszystkiego, a tego, co pomocne, a czasem trzeba zrozumiec, jak myslec na maturze :P ) gwarantuje satysfakcjonujacy wynik.
Cos o mnie - student UW i nie tylko, prawo, politologia, stosunki miedzynarodowe i historia to dziedziny, ktorymi sie zajmuje na codzien w trakcie roku akademinkiego i w czasie wakacji.
Mozliwy dojazd, po wczesniejszym uzgodnieniu, cena:
25 zl za godzine zegarowa, ale nie siedze z zegarkiem w reku i nie patrze, kiedy minie godzina, oczywiscie umawiam sie na lekcje, ktora ma trwac minimum godzine, a jak bedzie dluzej, nie biore dodatkowych pieniedzy.
Jak dotad moi ( juz studenci m.in. UW i UKSW ) uczniowie sa zadowoleni, badz i Ty, nie zmarnuj roku, nie zmarnuj szansy! -
Czopinder
KOREPETYCJE Z MATEMATYKI i FIZYKI
Służę pomocą w przygotowaniach do matury ( i nie tylko do matury) z matematyki i fizyki. Jestem na 4 roku na Politechnice (na Mechatronice) wiec myślę ze te dwa przedmioty mam całkiem nieźle opanowane.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
-przez grono
-gg: 9013060 -
elisie :)
ROSYJSKI
Studentka filologii UW udzieli korepetycji/nauczy od podstaw/pomoże w odrabianiu prac domowych z języka rosyjskiego. Przygotuję także do egzaminu gimnazjalnego i maturalnego. Solidnie, w przyjemnej, bezstresowej atmosferze! Zapewniam własne, ciekawe materiały. Zajęcia mogą odbywać się zarówno u mnie, jak i u ucznia. Cena za 60 min - 35zł. Serdecznie zapraszam!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Targówek
- Załóż własne grono tematyczne