TRZYNASTKA - XIII LO w Warszawie [1772]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tonnek

...
  • edys

Witam wszystkich maturzystów.
    Jestem studentka PW i chetnie udzielę korepetycji z chemii, matematyki i polskiego-również moge pomóc w przygotowaniach do matury ustnej z tego przedmiotu. Zajęcia moga być indywidualne, jak i grupowe. Cena jest do negocjacji. chętnych zapraszam.
  • kumaj.pl

KuMaJ- edukacja ponadgimnazjalna- zaprasza na kursy przygotowawcze do matury 2009 lub dwuletnie kursy do matury 2010 z:

- języka polskiego
    - matematyki
    - geografii
    - historii
    - biologii
    - chemii

Prowadzący zajęcia to wysokiej klasy specjaliści w swoich dziedzinach. Są wśród nas nauczyciele dyplomowani, mianowani, egzaminatorzy, szkolący egzaminatorów.
    Atrakcyjne ceny!

Kontakt:
    http://www.kumaj.pl
    kursy.kumaj@gmail.com
  • Leniushka

studentka prawa i psychologii na UW udziele korepetycji z biologii i języka rosyjskiego.

25 zl lub 30 z dojazdem (45 minut)

kontakt 506-348-992 lub grono

Lena
  • Martinezzzz

Student III roku Politechniki Warszawskiej

oraz absolwent XIII LO; )

udzieli korepetycji z MATEMATYKI z zakresu:

- gimnazjum
    - liceum
    - materiał SZKOŁY WYŻSZEJ

m.in.: funkcja liniowa, kwadratowa, wielomianowa, wykładnicza, logarytmiczna, granice funkcji, badanie przebiegu zmienności funkcji,
    obliczanie pochodnych, logarytmy, całki, macierze, trygonometria, ciągi i inne

PRZYGOTOWANIE I POWTÓRZENIE DO
    MATURY PODSTAWOWEJ I ROZSZERZONEJ

POWTÓRZENIE DO POPRAWEK

miła luźna atmosfera sprzyjająca lepszemu zrozumieniu materiału :)

4-letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji

dojazd do ucznia bądź u mnie w domu
    (mieszkam na Targówku ale dojadę wszędzie w Warszawie)

gwarancją posiadanej wiedzy niech będzie stara matura poziomu rozszerzonego zarówno pisemna jak i ustna zdana na ocenę bardzo dobrą.

P.S. Można zostawiać wiadomości i zapytania na Gadu Gadu bądź sms-em -
    - NA PEWNO ODPISZĘ :)
    Na GG jestem często "niewidoczny"; )
    GG: 2778642
    TEL: 50 70 50 638

35za pełną godzinę zegarową
    Dwie osoby - 50zł za pełną godzinę zegarową
  • panna M.

Odpowiedzialna studentka II roku dziennikarstwa (UKSW) i II roku polonistyki (UW) sprzeda prezentację maturalną. TANIO!!! Mogę zaproponować następujące:
    1) Obraz świata przedstawiony w reportażach Ryszarda Kapuścińskiego.
    2) Motyw zdrady w filmie i literaturze.
    3) Motyw balu w literaturze.
    4) Motyw winy i kary
    5) Zaprezentuj różne kreacje Żydów w literaturze polskiej.

Ponadto mogę pomóc w napisaniu Twojej prezentacji maturalnej, jak również dokonać korekty tego, co sam/-a napisałeś/-aś.
  • Bartek F

Przygotowania do matury/ korepetycje - WOS

Witam jestem studentem trzeciego roku prawa. Oferuję korepetycje oraz przygotowania do egzaminu maturalnego z WOSu.
    Dysponuję szerokim zakresem materiałów oraz umiejętnością praktycznego podejścia do egzaminów.

3 miesiące do matury, czas najwyższy zacząć się uczyć; p

Zainteresowanych zapraszam na priv
  • Marcel

Student 3 roku Instytutu Anglistyki Uniwersytetu Warszawskiego udzieli korepetycji z języka angielskiego. Zapewniam przyjemną atmosferę i fachowe przygotowanie :). Cena do ustalenia w zależności od miejsca spotkań. Przyjmę korepetycje z niemieckiego w rozliczeniu; )
  • edys

ogłoszenie nadal aktualne
  • panna M.

Odpowiedzialna studentka II roku filologii polskiej (UW) i II roku dziennikarstwa (UKSW) pomoże w napisaniu prezentacji maturalnej. Robię również korektę tego, co już napisaliście, dopracowuję konspekt i bibliografię, pomagam w doborze materiałów pomocniczych.
    Mam także do sprzedania 7 prezentacji:
    1) Obraz świata przedstawiony w reportażach Ryszarda Kapuścińskiego.
    2) Motyw zdrady w filmie i literaturze.
    3) Motyw balu w literaturze.
    4) Motyw winy i kary
    5) Zaprezentuj różne kreacje Żydów w literaturze polskiej.
    6) Sposoby rozumienia patriotyzmu przez bohaterów literatury polskiej doby niewoli. Rozwiń temat na wybranych przykładach.
    7) Literackie obrazy małżeństw. Omów na wybranych przykładach.

Wszelkie info na privie.

Pozdrawiam! :)
  • Leniushka

BIOLOGIA WYBÓR TESTÓW (zestaw pytan zamknietych i otwartych)
    A i M. Persony, wyd MEDYK
    nowa, 438 stron, cena 30 zł

FIZJOLOGIA ROŚLIN (zestaw pytan zamknietych i otwartych)
    Barbara Bukała, wyd OMEGA
    nowa, 192 strony, 15 zł

BIOLOGIA OD A DO Z (repetytorium oraz pytania testowe, 2 oddzielne ksiazki)
    Piotr Golinowski, wyd KRaM
    używane, 415 i 210 stron, 20 zł

BIOLOGIA (444 oryginalne zadania maturalne z pełnymi rozwiązaniami i komentarzami)
    B, Januszewska-Hasiec, wyd CKA
    stan bdb, troche uzupełnień długopisem, 282 strony, 20 zł

MATURA JĘZYK POLSKI (repetytorium)
    Małgorzata Białek, wyd TELBIT
    nowa, 240 stron, cena 20 zł

kontakt: 506-348-992 lub grono

Lena.
  • edys

czesc
    od roku pisze pracroznego typy-w tym maturalne prezentacje- i chetnie pomagam osobom ktore nie maja czasu w tego rodzaju pracach lub nie maja po prostu checi; jezeli nalezysz do takich osob to diobrze trafiles/as; po wiecej info pisz na priv lub na gg 10218536
  • MałaCzarnaK8

Witam. Od paru lat zajmuję się pisaniem prac maturalnych (studentka polonistyki). Jeżeli ktoś z Was nie radzi sobie z tym zadaniem i potrzebuje pomocy to zapraszam na priva :)
  • Głupia Józka

Jestem studentką V roku Social Psychology i chętnie nauczę Cię angielskiego. Zapewniam materiały na każdą lekcję. Mam opracowany system nauki- dopasowuję się jednak do poziomu, zainteresowań i potrzeb ucznia. Posiadam wieloletnie doświadczenie w nauczaniu angielskiego, co sprawia, że moi uczniowie osiągają stawiane sobie cele. Jestem wymagająca i rzetelna oraz bardzo kontaktowa :)

Dla osób osób w duecie zniżka :)

Chcesz dobrze opanować gramatykę, poćwiczyć pisanie czy też konwersacje?

Zapraszam serdecznie! :)
  • Paulina

Masz problemy z matematyki? Chesz nadrobić zaległości lub przygotować się do matury?

Studentka Politechniki, Inżynierii Lądowej udzieli korepetycji z matematyki.

Łatwo nawiązuję kontakty, jestem bardzo cierpliwa i otwarta. Tłumaczę dokładnie, do skutku.

Więcej informacji - kontakt gg 9606242 lub kom 602 756 965 :)
  • PJ

Korepetycje z języka polskiego!

Pomogę Ci sumiennie przygotować się do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym(praca z kluczem,czytanie ze zrozumieniem, prezentacja ustna). Jestem studentką dziennych studiów na Uniwersytecie Warszawskim, język polski od zawsze był moją pasją i nigdy nie sprawiał mi problemów.
    Od roku przygotowuję uczniów ostatniej klasy szkoły średniej do egzaminu maturalnego z języka polskiego. W maju czworo moich uczniów pomyślnie i satysfakcjonująco, dla nich i dla mnie zdało maturę z tego przedmiortu. Troje z nich wybrało poziom rozszerzony, uzyskując - 88%, 74% i 66%, jeden poziom podstawowy (68%). Posiadam własne materiały. Grafik elastyczny; )

60 minut = 35zł/ jedna osoba
    60 minut = 50zł/ dwie osoby

Miejsce korepetycji: u mnie -> Warszawa - Ochota, okolice Dickensa.

Lekcje od października, liczba miejsc ograniczona! 602 323 513 Nina :)
  • Paulina

sprzedam pracę maturalną
    temat: Kreacja postaci Żydów w literaturze polskiej. Zaprezentuj je, odwołując się do utworów z różnych epok.

dodam, że w pracy są lektury tylko z XIX i XX wieku.
    więcej na priv
  • Piotrek.

Udzielam korepetycji z WOS-u - poziom podstawowy i rozszerzony - pierwsza lekcja bezplatnie, posiadam wiele mateialow, umiem podpowiedziec co i jak napisac na maturze, aby dostac punkty za wypowiedz, a nie rozpisac sie nie na temat, co jest powszechne. Wskaze na co zwrocic szczegolna uwage podczas przygotowan do egzaminu, xerowki, testy i inne pomoce w cenie lekcji. Zapewniam, iz przy niewielkim wkladzie czasu i checi ( ba ja za nikogo matury pisal nie bede przeciez - trzeba sie samemu nauczyc, ale nie wszystkiego, a tego, co pomocne, a czasem trzeba zrozumiec, jak myslec na maturze :P ) gwarantuje satysfakcjonujacy wynik.
    Cos o mnie - student UW i nie tylko, prawo, politologia, stosunki miedzynarodowe i historia to dziedziny, ktorymi sie zajmuje na codzien w trakcie roku akademinkiego i w czasie wakacji.
    Mozliwy dojazd, po wczesniejszym uzgodnieniu, cena:
    25 zl za godzine zegarowa, ale nie siedze z zegarkiem w reku i nie patrze, kiedy minie godzina, oczywiscie umawiam sie na lekcje, ktora ma trwac minimum godzine, a jak bedzie dluzej, nie biore dodatkowych pieniedzy.
    Jak dotad moi ( juz studenci m.in. UW i UKSW ) uczniowie sa zadowoleni, badz i Ty, nie zmarnuj roku, nie zmarnuj szansy!
  • Czopinder

KOREPETYCJE Z MATEMATYKI i FIZYKI

Służę pomocą w przygotowaniach do matury ( i nie tylko do matury) z matematyki i fizyki. Jestem na 4 roku na Politechnice (na Mechatronice) wiec myślę ze te dwa przedmioty mam całkiem nieźle opanowane.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
    -przez grono
    -gg: 9013060
  • elisie :)

ROSYJSKI

Studentka filologii UW udzieli korepetycji/nauczy od podstaw/pomoże w odrabianiu prac domowych z języka rosyjskiego. Przygotuję także do egzaminu gimnazjalnego i maturalnego. Solidnie, w przyjemnej, bezstresowej atmosferze! Zapewniam własne, ciekawe materiały. Zajęcia mogą odbywać się zarówno u mnie, jak i u ucznia. Cena za 60 min - 35zł. Serdecznie zapraszam!
| |

XIII Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. płk. Leopolda Lisa-Kuli Adres: O...

XIII Liceum Ogólnokształcące im.płk.L.Lisa-Kuli

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)