Liceum im. S. Sempołowskiej [809]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej ludziska z IIIA!!!! Zapodawać wpisy!!! co wam na wątrobach leży!!! (jeżeli jeszcze one funkcjonują:P)!!!
  • Anonim

Ledwo, ledwo; P

Wg. mnie trzeciej a nic nie pobije..pamiętacie wyjazd do Kazimierza (tak a propos wątroby :P)??
  • Anonim

Ej! a pamiętacie " Ale gdzie sąwszyscy??"?? tak a propos Kazimierza:P
  • Anonim

"Eeeeee..ale kto?"
    "No nie wiem, na przykład Obara";P
  • m ?

hellou :D wpisuję się JAAA! :p pozdrawiam WAS wszystkich (NAS wszystkich; )) - III A - that's it!
    P.S. a Dj Majeczka (której nie było, jak sama pisze o sobie :p) to wie oczywiście i pamięta, że czekaMY na "Deskurów - Działka - Grill - To tu - Nic, Nic" episode II !!! :o)
  • Anonim

No prosta sprawa!!
    Jest już nawet wstępny termin - po 13 lipca - macie to u mnie!; P
  • Anonim

No ja nie do konca tutejszy ale witam :]
  • first class boy

witam i ja , milo , ze nasze szanowne , (vipowskie to malo powiedziane!!!) grono zebralo sie na gronie i ma na gronie wlasny kącik; p
  • first class boy

wiec i pytanie - bo we wtorek jak wiecie o 10tej mamy rozdanie matur , wiec czy chcemy zorganizowac cos po , tak jak sie z Obara umawialismy ?? sa chetni ? NIEKTORZY MAJA PODOBNO JESZCZE WTEDY EGZAMINY (we wtorek) ale wieczoram byloby juz po ... wiec jak ????
  • Anonim

Ja jestem ZA! Jak najbardziej ZA :D!!
  • Anonim

ja nie mam zadnych egzaminow, od miesiaca leniuchuje wiec we wtorek BARDZO chetnie sie wybiore=] I powiem wam... ale tak na ucho: po cichu licze na to ze moze Obara cos postawi...=D
  • Anonim

A ja byłem dziś w szkole i Obara uznała, że jesteśmy najgoszą klasą bo nie wszyscy oddali jeszcze kluczyki do szafek:P
  • m ?

jeeez... kluczyki! ha! a komu trzeba oddać je?? i do kiedy??; ))) ja bym sobie zachowała na pamiątkę :p
  • m ?

a co do wtorku, no to proste, że idziemy gdzieś :D tylko gdzie pójdziemy? czas na PROPOZYCJE !!! (szczególnie gorący apel do wszystkich częstych gości lokali różnych - Wy wiecie najlepiej, gdzie warto :)) BiSeS :*
  • gruszka|груша

A ja sie wpisuje za moją siostrzyczkę, bo ona nie lubi komputerów;> Zresztą, ostatnio wszystko za nią robię.. dziś odbierałam jej kartę zdrowia ze szkoły (nawdychałam sie pyłu.. nie ma to jak mały remoncik..;))
  • Anonim

kluczyki nalezaloby oddac tam na samej gorze u pani Eli, ale pani MArysia tez je chetnie przyjmie :P Obara oczywiscie nie wie do kiedy, pewnie im predzej tym lepiej;)
  • first class boy

dobra piczusy ale powiedzcie lepiej czy chcemy isc jakos zaraz po odebraniu tych przekletych świadectw czy wieczorkiem do jakiegos przyjemnego pubu ... hmmm ? .... ja bym proponowal wieczorem np na 19sta sie umowic gdzies juz na miejscu , Obara podjedzie postawi 10x pol litra i pobalujemy :}
  • Ewelina

Obara nic nie wspominala o kluczykach; P co do wtorku to jasne, idzmy wszcy, ja mam egzamin dopiero w piatek, to jeszcze duuuzo czasu, zdaze sie nauczyc; P
    no i oczywiscie wszyscy czekamy na "deskurow II"... niesmialo przypominam ze miala byc cala trylogia...
  • Anonim

Tak Adamie, lepiej wieczorkiem:P Evil... trylogia... tak slabo? ja tu myslalem co najmniej o jakims dekalogu :P :P :P
  • first class boy

czyli co ... rozgladamy sie za knajpą na 20pare osob na wieczor we wtorek ?? niech kazdy pomysli !! to ostatnia szansa zeby sie wykazać na tle klasy i podnieść ocene ze sprawowania na nastepny rok; p a do mnie Obara dzisiaj dzwonila i mi oprzypomniala o kluczyku; p hihi
| |

grono uczniów/absolwentów Liceum im. Stefanii Sempołowskiej o pracy Modów: http://grono.net/for...

XVI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)