Liceum Wyspiańskiego w Warszawie [1389]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asiunia

Tak nie moze byc ze profil C nie ma swojego forum!!!!! Co tam ze rocznik 87 w profilu C jest delikatnie mowiac beznadziejny i ja musze nadrabiac za 30 osob ale np w roczniku 86 byly dwa biol-chemy i klasa III D byla naprawede zajebista ( III C jakas taka zamulona...)

Tak wiec piszcie co myslicie o profilu C
  • Anonim

W profilu C zawsze byly glaby!;))
  • Asiunia

nie no teraz to ja juz sie totalnie zalamieeeeeeeeeee hliiiipppp , ja rozumiez ze chodza do C "glaby" ale zeby tak ogolnikowo ze niby co?wszyscy sa idiotami???boze chyba zmienie profil hlllllllllllllllliiiiiiiiiiiii ipppppppp; ))))
  • Anonim

zartuje;)))
    Jak ja chodzialm do wyspaiana to do c przyjmowali tych co sie do innch klas nie dostali bo za slabo zdali examy. Bylo tam troche ekstremalnych matolow, ale bylo tez troche super ludzi. Kosa i Koza rulez.....
  • Anonim

a ja mało kogo kojarze z tego profilu :/
  • Grono.Net

w profilu c głąby???!!!! o wypraszam sobie. prawie wszyscy się dostali z mojej klasy na studia dzienne, a z matury pisemnej z polskiego były nastepujące stopnie:3xdostateczny, 4xbardzo dobry, a reszta to same dobre:) i co?? kto jest najlepszy?? wiadomo, że biol-chem.

minusem była biologia z wandą gerot, ale to już osobna historia...lepiej sobie nawet nie przypominać
  • Anonim

tylko nie glaby ...

ja tez chodzilem do C
  • Anonim

w profilu bio chem liczylem w pewnej klasie wszystkie zarowki w okolicy
    ale zeby odrazu glaby???
    oj nie ja po tej klasie jestem studentem uw...heehhehehehe
  • Grono.Net

co tam żarówki...w pałacu kultury byłeś u pani lidii pyłek, czy jak jej tam...takie zaszczyty spotykają w wyspiańskim, wybranych tylko oczywiście:)
  • Carroline

buhahah, no Aska nadrabia a jak:P
  • Anonim

a ile razy w pkin wida za free pojezdzilemm
    hohoho
  • Anonim

Tak sie stało, że ja równiez po biol chemie studiuję sobie... A Naszej biologii w Wyspiańskim wcale nie uwazam za coś poniżej godnści....
  • Anonim

MI SIE PODOBAL szkieleton...
  • "Myszcz Grzebienia"

Dokładnie...głąbami to nas nie można było nazwać!!! A jeżeli chodzi o klasę IIId 86 to raczej mam odmienne zdanie... (różowe landryny)
  • "Myszcz Grzebienia"

...i jeszcze jedno i to chyba najważniejsze...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ALEKSANDER;-)))))))))))))))))
  • Anonim

Heh :) Dzieki ...
  • dr strangelaw

Zajebisty profil, co prawda nie związałem swoejego dalszego losu z biologią czy chemią ale było sympatycznie. Mieć E. Gołczyńską za wychowawcę to dopiero jazda, niezapomniana do końca życia. Bardzo konkret babeczka i do tego rozrywkowa. Tylko ten wie kto był na wycieczce w Krakowie 2003.
  • Paweł

spierajcie sie dalej który profil był najlepszy ale wiadomo, że był tylko taki jeden i oczywiście była to klasa A :):):):):):) pozdrawiam

A

A

A

A
  • Marta!

kurcze... ja chciałam iść do biol chemu (w końcu mamuśka chmicą jest ale nie w moim byłym gimnazjum :/)
    ale mnie świnki nie wzięli do biol chemu tylko do tej głupiej klasy z historią sztuki..... a ja tak nienawidze historii...za to uwielbiam biologie, i boje sie chemi :P
    jak bede miała możliwość to sie obowiązkowo przepisuje do C :D:D:D
  • Anonim

Ja się dostałam do biol chemu i poszukuje książek używanych... ma ktoś może do sprzedania?
| |

Zapraszam wszytkich absolwentów i nie tylko:)

XLVII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)