-
Carroline
-
kama.
sama chodze do 2d i nie wiem czy ten niemiecki taki najlepszy:) Chociaz z prof. Siekaj nie mozna się go nie nauczyć :) -
kama.
sama chodze do 2d i nie wiem czy ten niemiecki taki najlepszy:) Chociaz prof. Siekaj nie mozna się go nie nauczyć :) -
Carroline
-
-
kama.
-
frantic
hehe ja też chodziłem do D i siedziałem na końcu w rzędzie od ściany po lewej stronie ławki,; -) jest tam jeszcze na drzwiach obraz Salvadora Dali??, zwalił go totalnie p.Targal -
*Aśśśa*
heh, ja nie wiem Karolu czy to się nie pozmieniałoo. teraz jak czytam to D jest z niemieckim??!! może jakieś zmiany nastały i nowa D to nie to samo co my ze świderska.... -
Anonim
No widzę, że wreszcie padło tu to pamiętne nzawisko....pani prof. Świderska....to były czasy:D "No, nie no no.."machanie ręką, szminka na zębach, bransoletki i wiecznie popsuty zegaqrek:D - jak ja za tym tęsknie...
A no i od kąd pamiętam D było z francuskim a nie z niemieckim....Czyżby coś się zmieniło?! -
frantic
-
frantic
-
Anonim
No cusz, za mojej kadencji profil "D" - tj.kultorowy z wychowaniem estetycznym jak go szumnie nazwano był z francuskim i angielskim - w czym francuski był językiem wiądącym.....ale może tu od zawsze się tak zmienia -
*Aśśśa*
oo agato a kiedy kończyłaś???bo my z karolem w takim razie jesteśmy z pokolenia ang i ros (na poziomie gorzej niż smiesznym...)uczyliśmy się czytanek na pamięć!!! -
Anonim
Matura była w 2003. Więc wychodzi na to, że zaczęłam tak w '99 jakoś:d
A Ty z Karolkiem kiedy mieliscie koniec? - bo rozumiem, ze jedna klasa jesteście - milusio, że kontakty sie tak nie rozklejaja:)
Nie wiem w takim razie czy p.Gust znacie/kojarzycie. Moja pamietna wychowawczyni (od francuskiego) - kobieta bez ikry, zaangażowania, poczucia humoru i ubrań;D -
*Aśśśa*
no my kończyliśmy w 2000..juz staruchy jestesmy:) jesteśmy z jednej klasy i nadal mamy kontakt z wieloma osobami i nawet się spotykamy czasem:) ostatnio było fajowo:)) Nie znam Pani Gust..nie mielismy wogóle francuskiego tylko rosyjski:(od matematyki kozłowskiego, biologii markowską, świderską za wychowawczynie!aż się dziwie że teraz ona już nie ma tej klasy!!bo zawsze to była jej klasa! -
Anonim
A co ja slysze-zabrali Eli klase?!to kto ja teraz ma?
Eh,matme tez milam z Rysiem-to byly czasy:d Klasóweczka:gazetka w reke,kanapka i w okno...a my piszemy.Biologii to p.w-ce dyrektor Gerot nas uczyla-eh-ta to straszna byla-brrr.A pozniej pani Hilarecka się nam trafiła "jak taki mały kwiatek może przeprowadzać tak dużą fotosyntezę":D
Powiem szczerze,ze od 1 klasy z historia sztukii byly problemy.Nie pamietam jak ta pani sie zwala ale nie wymagala od nas za duzo.A pozniej-po2latach-przyszla kobitka z entuzjazmem,pasja do sztuki ale bez cierpliwosci do nas:D
Ogolnie milo wspominam wyspiana-z lezka w oku:D -
kama.
-
Jarek
-
Carroline
no ja zawsze na was potwory liczyłam:D buhahaha barkuje mi ciułałą=y na tym gronie:D -
po prostu maciej.
dlaczego takie fajne dziewczyny jak miss moro i kama chodzą teraz, a nie za mojej kadencji...:((( -
Carroline