Liceum Wyspiańskiego w Warszawie [1389]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Nefretete*

3c klasa E.Markowskiej! Piszcie co u was słychać...
  • Anwawa

Od kilku tygodni odpoczywam, spotykam się z przyjaciółmi. odnawiam stare znajomości. czytam książki, oglądam telewizję, buszuję po sklepach, jeżdżę do Wawy (ostatnio upodobałam sobie Starówkę :-) ) .... czyli wszystko to, na co nie miałam zbyt wiele czasu w przez ostatni rok.
    A co u Was słychać? Jak spędzacie najdłuższe wakacje w życiu? Odezwijcie się!!!
  • Anwawa

pika, zapomniałaś, że nasza klasa to była biol-chem-fiz (chociaż to fiz to tylko na papierku; -) )
  • *Nefretete*

Eee tam to fiz to nikomu do niczego nie potrzebne...
    A biol-chem to w skrocie..zainteresowani wiedza o co chodzi :D
  • Ewunia/MUSZELKA

Najważniejsza była i tak CHEMIA.... A ktoś się wybiera w odwiedziny do naszej szkoły?
  • *Nefretete*

No właśnie ja się wybieram...tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy...może 1 września??
  • Anonim

Podobno Nidzicki odszedl ze szkoly, a Maicka jeszcze nie wrocila; ] Ja sie jakos na dniach z Tomkiem chyba przespaceruje zobaczyc.
  • Pele

Anuska mnie wlasnie podrzucila ze szkoly

(chociaz ona u was byla tylko w I klasie)

Robert zostal z nami na trzecia klase
  • Anwawa

Jaki Robert?
  • *Nefretete*

Dobre pytanie...?? Kolega się nie pomylił przypadkiem??Nie chodziło o Michała?
  • Pele

sorki za duzo pije ostatnio

naturalnie chosi o Marcina i Michala

zreszta kiedys juz powiedzialem chyba do Marcina Robert... to przez te imprezy u Anusi
  • *Nefretete*

A masz co świętować, że tyle imprezujesz??
  • Pele

chociazby to ze zdalem 7 dni temu poprawke

a poza tym to w ogole od jakichs 26sciu dni jest ze mna gorzej w tej dziedzinie
  • Ewunia/MUSZELKA

Dużo nas tu.....
  • *Nefretete*

taaa..tłumy normalnie...jak na stadionie X-lecia; )
  • AgA

paula, ladna fotka.
    a ty ajron!!!!!!!!!! zdjecie z sangria z mojej 18-stki!!!!!!!!!! to kiedy idziemy swietowac?; P

p.s. do markowskiej w odwiedziny nie pojde za nic w swiecie!!!!!!!! koniec kropka.
  • *Nefretete*

Hmm...ja,Ewa i Ania W. byłyśmy w szkole 1 września...to spotkałyśmy Myszkowską. Zdziwiona zapytała:"A co wy tu robicie dziewczynki?" po czym po mojej odpowiedzi, że nam się nudziło stwierdziła,że mogła nas zostawić na następny rok...:) Dopadłyśmy też Gołczyńską,która wydawała się być również lekko zdezorientowana naszą obecnością :) Jednak ucieszyła się kobieta :D
    A Markowska...to nas dopadła i wycałowała..(bleee)..i przegadała całe rozpoczęcie roku klas 2 i 3 :(
  • *Nefretete*

Aaaa...dzieki Agattko ..też mi się podoba :)
  • AgA

ajron mi biecal, ze zabierze mnie do myszkowskiej pochwalic sie, ze dostal sie na dziennikarke. tego widoku nie mozna przegapic!!!!! szczeka siegnie jej piwnicy. heh

aha, pochwale sie! dzis wymalowalam swoja fure. takiej nie ma nikt w tym miescie!!!

nefri, kto ci pstrykal te fotoski?
  • *Nefretete*

hehe..pan fotograf; )
    A jak żeś ją wymalowała?? Będziesz nią jeździła do szkoły?? Bo chcę zobaczyć :D
    P.S
    Wyslalam Ci zaproszenie do grona
| |

Zapraszam wszytkich absolwentów i nie tylko:)

XLVII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)