Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maa

czy ktos juz wie kiedy bedzie hubertus? goraco wszystkich pozdrawiam!
  • Gosia

Czesc Skarby :) ja wiem i pewnie czesc juz tez wie.Hubertus jest 22 pazdziernika i pan Marek prosil dzwonic i sie zapisywac, zeby wiedzial ile bedzie osob. No i oczywiscie polecam wziecie udzialu w gonitwie :) Tym razem beda 2 gonitwy - jedna dla mlodziezy do18 lat,a druga dla doroslych... nie wiem co ja mam robic w tej drugiej grupie bo nie czuje sie dorosla heheh
  • Grosik

hmm... :P O FUCK! to ja też jak coś ta starsza młodzież! :P hehe... Gosia nie będziesz sama... muszę zadzwonić do pana Majerka jak nic!
  • Gosia

Dzwon dzwon kochana. na koniku oczywiscie pojedziesz?? :)) ja jeszcze sie na konika nie zapisalam hehe staruszko, bedziemy lisa gonic!!
  • zuza_ex_dred

Moje drogie, ja rowniez bire udzial w gonitwie i dzisiaj sie juz na konika zapisze... Korsa jest moim zdecydowanym faworytem!! W zeszlym roku na niej jechalam i gonitwe i Hubertusa i bylo dobrze wiec mysle ze dobra passe podtrzymam. Mnie tez w tym roku czeka gonitwa dla staruszkow... Troszku sie zaczynam obawiac konkurencji, ale jak to mowi sie w Leznie - ach tam!!
    Do zobaczenia za tydzien staruszki!!
  • ~ Marii ~

Tya......staruszki.....ja taka staruszka już jestem, że się nie ścigam...
    Za to Samba się ścigała, z resztą jako lis...i się zrąbała w krzakach... Samba w prawo, Montana w lewo. Tak to bywa gdy synchronizacji brak. Na szczęście zakończyło się na kilku siniakach i pękniętych żebrach.
    Ważne, że i u mnie Hubertus był i też było miło. Całuseczki; )
  • Gosia

Biedna Sambus... U nas Zuzia widziala lisy na ziemi i je tam gonila hehe Ale tez zyje cale szczescie :)
| |

Los Leźnos - miejscowość gdzie odbywają się najlepsze obozy konne wszech czasów. Jest to grono...

Miejsca grona (0)