Leworęczni [3619]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ***Guśka***

bo wiecie... dużo ludzi mówi mi, że leworęczni mają z natury brzydki charakter pisma... ja do swojego nie mam specjalnie zastrzeżeń, ale faktycznie znam też kilka osób o tych "samych skłonnościach", którzy bazgrzą jak kura pazurem...jak to jest u was? prawda to czy zbieg okoliczności???
  • Dogonić marzenia

Ja też słyszłam taką opinie wśród ludzi i również znam osoby leworęczne które brzydko piszą, ale ja osobiście mamładne pismo i niektórzy podziwiają je :P <hehe> no wiadomo że problem sprawia pisanie piórem ale poza tym git :D Possdro 4 All! :-*
  • Anonim

Ja mam okropne :)
  • ***Guśka***

jeśli nie muszę się spieszyć (co nie znaczy kaligrafuję wtedy, tylko normalne tempo pisania) to mam ładne, robię takie fajne zawijaski,ale na wykładach...plus moje skróty myślowe... potem siedzę w domu i rozszyfrowuję :)
  • a!

ja piszę wyraźne, okrągłe i duże. ogromne wręcz. czasami pochylone we prawo.
  • KONTO ZOSTANIE USUNIĘTE- przecho

drzewiej bywalo okropnie..wrozyli nmi kariere lekarza:D ale polibuda wyksztalcila wczlowieku odpowiednie nawyki, dozbroilem sie wdlugopis dla leworecznych i jest cud malinka....
  • A

nawet aptekarz z 20-letnim stażem nie pomoże;P a jak mi rodzina na starość szklankę wódki nie po tej stronie łóżka będzie stawiać to im testament też tak napiszę i niech ściągają jakąś emerytkę, do której pradziadek sproket 2 tony listów za młodu napisał w celu odszyfrowania co komu zapisałem oraz odczytania hasła do konta w banku; )
  • Panna S.

E tam... ja zawsze słyszałam odmienną opinię... i jestem jej potwierdzeniem; ] nie chwaląc się - zawsze pisałam i piszę ładnie :D
    Pzdr :)
  • Ula

Ja bazgrole jak ta przysłowiowa kura pazurem, chyba, że robie to bardzo wolno. Wydaje mnie się, że jakby się pisało od prawej strony, to leworęczni najładniej by pisali.
  • Kicha.ツ

mnie wkutwia jedynie to ze nie moge pisać długopisami żelowymi..flamastrami bo rozcierają sie zajebiście ...rysować ołówikiem lub węgielkiem bo zaraz do połowy ręki upieprzona jestem:/
  • DoRc!A

Ja pisze bardzo duże i okrągłe literki :) Niektórym sie to podoba,a nie którym nie:)Tak już jest:)Pióro i żeolowe długopisy zdecydowanie odpadają!!Szkoda...bo tak lubie nimi pisać:|:]:)
  • Bog

Ja pisze dosc szybko i nawet ladnie mi to wychodzi; ] A literki sa sredniej wielkości i okragle; ] ale nie skacza po linijkach;p
    A dlugopisy mam sprawdzone i nigdy sie z nimi nie rozstaje; ]
  • Martyna

ja pisze okropnie... pani od polaka cały czas sie na mnie drze:P no i zależy jeszcze jakim długopisem pisze;p
  • Anonim

nie to żebym się chwaliła ale moje pismo sie wszystkim podoba:P:P:P , pisze czytelnie no i wogole ładnie:):):P
  • beti

ja pisze ladnie :) tylko musze miec kartke przechylona przynajmniej 45 stopni :-) w liceum zawsze sie wsyscy nabijali ze nie moge miec prosto zeszytu tylko sie jakos wyginam...to czego najbardziej nie lubię to pytania: oooooooooooo piszesz lewą reką ?! jakby to takie strasznie dziwne bylo:))
  • ¢료.Emelem aka Twaróg!

a ja tez pisze ladnie ale nie spieszac sie nigdzie albo na komputerze gdy z kims np. na gygy flirtuje :D ale jak np. na lekcji musze nadazyc to patrzac na moj zeszyt np. od polaka mozna sie zalamac :D
  • Aga

ja mam tragiczne pismo:/ ale znam osoby ktore piszą ładnie lewą ręką
  • Kowalczyk

NO ja tam nie narzekam na swoje pismo nawet łądnie pisze tylko tez jak powyrzej napisala kolezanka musze meic bardzo przechylona kartke:P inni na moj chakter pisama wypowiadaja sie ,ze bardzo ladnie pisze ,ale trudno mnie rozczytac calkowicie sie z tym zgadzam :P
  • Anonim

Mam koleżankę też leworęczną i ona musi mieć zeszyt całkiem poziomo położony; ) W pisaniu lewą ręką denerwuje mnie trochę to, że nie mogę pisać piórem (a lubię) a nawet jak piszę długopisem to mm całą dłoń z boku uwaloną.
  • Dominika

Niechwaląc się- ja również piszę ładnie;)
    Choć nie ukrywam, że też mam problem, który opisała koleżanka nade mną;(
| |

Grono dla tych, którzy troszkę więcej używają lewej ręki niż wiekszość populacji:]. Jak by ...

Fotki

Miejsca grona (0)