-
Anonim
Czy ktoś ma i chciałby się podzielić?
Chodzi mi głównie o nuty z płyty piano, ale jesli macie dostępne jakiekolwiek inne to bardzo proszę o informację. -
aranjuez
ja mam nuty Turnaua, jakby kogośinteresowało...
A Możdżersa jak by ktośmiał, to bym nie wzgardził -
drink a toast to never
-
Anonim
JA juz wczesnieju prosiłam ale chyba nikt ich nie ma niestety, moze trzeba gdzie indziej próbowac? -
-
rusalka
zycze powodzenia :P najszybciej chyba mozna je zdobyc spisujac ze sluchu (chociaż po co wlasciwie je spisywać, skoro mozna po prostu sprobowac od razu cos poplumkac) bo nie sadze zeby byly gdziekolwiek dostepne. Przeciez mozdzer to jazz, a jazz to improwizacja :] -
Anonim
To może spiszesz je dla nas Rusałko?
Ja sie nie podejme tego zadania. Wymiękam. -
drink a toast to never
hah. no to prawda z tymi nutami. ale ja jestem calkiem nieodpowiednim typem do słuchowego działania....
ale gdyby ktos sie czul na silach to chetnie skorzystam; ) -
rusalka
gdybym byla bardziej wytrawna pianistka i chcialabym podjac sie pogrania utworow Leszka i bardzo by mi zalezalo, moze bym sie za to wziela, ale jam skrzypaczka, a moja edukacja w grze na fortepianie zakonczyla sie zeszlorocznym dyplomem, gdzie wygralam inwencję Bacha i jakies tam wesole rzeczy. Wychodzi na to, ze jestem wredną żmiją, ktora nie robi nic bezinteresownie :P -
luna salvaHe
-
Anonim
-
drink a toast to never
a czym się żywią te żmijki?
moge zaoferować szpinak pod każdą postacią; ) -
Anonim
To jesliby sie juz ktos podjal spisania ich ze sluchu, to ja "Sanctus" prosze:D -
rusalka
oł szit. no to sie wydało :/ ale przy mojej diecie, nawet mi to na reke :] -
machy
sanctus jeszcze by sie dalo (zwlaszcza glowny motyw), ale reszte, to wybacz- nawet jakbysmy spisali, i to dluzej by Ci zajelo odszyfrowanie zapisu... tu by pewnie sam mozdzer mial problemy :-) -
drink a toast to never
szpinak w takim razie nadal aktualny; )
a czy .machy. sugeruje pisanie zbiorowe, czy jak?; ) ja sie na pewno nie pisze; ) -
mgr princesa
a ja wlasnie z okazji powrotu do domu i do klawiszowego instrumentu wzielam sie za proby odtworzenia mozdzerowych utworow. i rzeczywiscie - glowny motyw z "sanctusa" nie wydaje sie b. trudny. zapisac go nie zapisze, bo niestety nuty czytac umiem, ale z pisaniem gorzej jest - brak szkoly muzycznej sie odzywa. co najwyzej moge "podyktowac" wysokosci dzwiekow. w kazdym razie polecam posiedzenie nad tym po prostu - sluchawki na uszy i do dziela :)! wiadomo - prawidlowe dzwieki to nie wszystko. ale zawsze cus; ). -
Grono.Net
Możdżer jest niesamowity, dorwałam jego płytę piano i z A. Makowiczem i oderwać się nie mogę :) -
Anonim
jest niesamowity solo i w duecie . Muszę zdobyc jego nuty skądś.może już ktoś je skombinował??? -
Anonim
Dawno temu na jakiejs brytyjskiej stronie byly nuty do "10 latwych utworow" chyba za 9,99 funta (klakow). A do rozwalania kawalkow polecam program Transcribe. Na wlasne ryzyko, bo to samo zlo, rozleniwia jak nadgorliwa babcia. -
Anonim