-
Anonim
Moja propozycja : "otwórzcie okno bo się udusimy w głupocie" - moja ulubiona; ) pani profesor Grzymała. -
Flip
Piękna słoneczna pogoda w majowy poranek:
prof.Pasierbowicz wyraźnie nie w formie kiepsko jej idzie dyktowanie nam notatki w końcu wypala "No coś się nie mogę skoncentrować... Chyba będzie padać..."
Mija 5 minut chmury przesłaniają słońce i... leje:) -
Anonim
Czuję się trochę stary tutaj, bo lelewela skończylem 2 lata temu ale jesli chcecie zobaczyc zajebiste texty Grzymały i paru innych(chociaż to nie wszytskie) to zajrzyjcie na tę stronkę http://www.ziomaleforever.prv.pl/ do dzialu Los textos....eh wspomnienia:) -
Anonim
Aha i jeszcze wyłowiłem perełkę z textów Grzymały......uwaga.......tada aaaaaaa: "Dla państwa na maturze nie będzie taryfy ulgowej. Tekst do czytania ze zrozumieniem będzie fragmentem eseju lub krytyki. Jesteście bowiem jedynym z ostatnich roczników w miarę wykształconych. Po reformie oświaty co najwyżej będzie można dać do analizy fragment pisma "Miś"" I co o tym sądzicie?? -
-
Grono.Net
pani Kaminska i nasza druga godzina z kolei chemii a na dodatek ostania lekcja piatkowa wiec mozna sobie wyobrazic nasze znudzenie... pani orzeka "nawet jakbym sie rozebrala do naga przed wami to nie zrobi to na was wiekszego wrazenia" w tym momencie klasa wybuchla smiechem hahaahha bleeeeeeeeeeee i a feeee.................. -
newdoris
-
eMe
i tak p prof wierzchowska jest niepokonana ze swoim'pociag ten wektor' albo'zsun ten zaslon' ewentualnie opowiastka o sytuacji z zycia wzietej: wrotkarz umieszczony w pociagu:P -
Kuba
Wg przoduje w tym wszytkim pani Grażyna P. od jezyka ojczystego...
"Mikołaj żeby Ci nie było smutno to jedna jedynke postwei Ci na tej lekcji a drugą na następnej (czyt. po przerwie)"
"Dorotka trzpiotka"
Paduch zapisywał jej teksty na końcu zeszytu,sporo tego było -
newdoris
-
Grono.Net
a ktos slyszal lepszy tekst polonisty? "zycie jest ja wóz z sianem, kazdy chwyta co wylata" Kindziukowej:) krotko uczyla, ale sie zapisala zlotymi zgloskami:) -
newdoris
-
Anonim
Wrotkarz rulez!!! :D <rotfl>!!!
Tak, jak napisał Mazi - wszystkie teksty od nas z klasy są na stronie Ziomali Forever.
A co do przykładów z życia wziętych: "mrówka ruchem jednostajnym chodzi po płycie gramofonowej" :) -
MałGorzałka
ale tego nie ma na żadnej stronie:
p. Grzymała o mnie omawiając naszą pracę w 1 semestrze 4 klasy: "Małgosia wyraźnie zaczęła pracować, OSIĄGNĘŁA CZŁOWIECZEŃSTWO"
ehhh, wzruszyłam się na to wspomnienie... nigdy tego nie zapomnę!:D -
Anonim
Śmiać mi się chciało jak nam prof. Piotrowski opowiadał że prof. Koziara ma dyplom z psychologii. Jakiś czas wcześniej prof K. rzucił dziewczynę krzesłem na siatkówce kurwiąc przy tym okrutnie. -
koks
Pasierbowicz-"Chłopi to jedna warstwa tyle, że rozwarstwiona"
Pokrzywnicki-"Paduch, jak raz się z kutasem na głowy zamieniliście, to do dzisiaj Ci tak zostało"
No i oczywiście nieśmiertelna bomba.S pana Usnarskiego!!!
PS.Mikołaj te 2 sztuki dostał w końcu od Pasierbowicz na jednej lekcji. -
Anonim
-
Anonim
Staro sie czujesz? hehe a ja skonczyłam Lelewela w 2001 roku :P
Grażynka jest mistrzynią tekstów i w zeszycie mam tego od groma, w końcu była moją wychowawczynią :D
Ale największe zdziwienie i rechot wywołała sytuacja, gdy naszej polonistce skonczyly sie argumenty i w dyskusji dotyczacej miejsca planowanej wycieczki samotnie ale zaciekle broniła swojego stanowiska.
W pewnym momencie, gdy nerwy obu stron były już mocno nadszarpnięte, a nad głowami unosiły się burzowe chmury, pani Pasierbowicz wykrzywiła się w jakimś nieznanym nam wcześniej grymasie i jak dwuletnie dziecko chcące zrobić komuś na złość wyśpiewała:
-"Nenenene nene!!!"
Odpadłam. W tej scenie brakowało tylko tego, żeby zagrała na nosie :))) -
Ciornij Skolopiendr
czyli rozumiem ze ciekawa byla wychowawczynia? ciekawe co jej takiego robiliscie na tych wycieczkach ze nie chciala z wami jedzdzic :] -
Anonim
Ja gdzieś mam cały zeszyt tekstów Mędrzeckiej (kto ją jeszcze pamięta?)... Ale przyznam się szczerze, ze leń jestem i nie chce mi się go szukać... -
eMe
Tredowska tez jest urocza jak sie wkurzy:) wyzywanie od nieukow...grozenie defenestracja warszawska:)