-
Ciornij Skolopiendr
Mi sie zawsze wydawalo ze Lelewel byl bardziej "prawicowa" szkola niz inne do ktorych chodzilem. z tego co wiem to zaden nauczyciel nie jest z ZNP, ani nie nalezy to zadnej partii.... po mojej poprzedniej szkole byl to powiew swiezosci...
ja osobiscie jestem , mozna to nazwac , konserwatywny liberal , a wy?
p.s. no i zeby tak troche sprowokowac dyskusje to dodam Walesa to ubek, Kwachu to zyd, Rokita smierdzi a papiez to Agent CIA!! -
Anonim
Moim zdaniem lelewel był zabarwiony na beżowo a czasami były też elementy białe.
Sami zabarwiliśmy szatnię na niebiesko.
Myślę że szatnie do wf były zabarwione na zielono. -
Anonim
-
newdoris
coś go ciągnie w prawą stonę...wystarczy spojrzeć na pewne elemnety w naszym parlamencie (podwójne) i w europarlamencie.... bracia kaczyńscy i piskorski to przecież nasi "starsi koledzy" ze szkoły.....juuupppiii...nic tylko się zachlastać.....a co do kolorystyki to budynek z zewnątrz przyprawia o mdłości....ten nieśmiertelny różowy kolor...w środku szarzyzna....ale za to szatnia mojej klasy była the best.....mieliśmy extra graffiti -
-
Anonim
-
Anonim
Moja klasa zabarwiła szatnię na dupiasty seledyn :)
A do Papieża mam szacunek i chyba każdy mieć powinien ... -
♪ Jack Creed ♪
-
Ciornij Skolopiendr
warto? moskalowa to twarda kobieta trudno ja bylo zlamac, a pokrzywnicki to zawsze czulem ze on chcialbybyc nastolatkiem znowu, niby taki powazny ale czasem jak nikt nie patrzy (albo przynajmniej on tak mysli) to patrzy sie na krotkie spodniczki kolezanek sliniac sie przy tym, do momentu gdy ktos go ocknie z hipnyozy
a czemu ktos nie mialby prawa nie miec szacunku do papieza? -
amelia
no ja to bym powiedziala ze on wiecznie patrzy i zavhowuje sie jak szczyl..tylko czasami powaznieje... -
Anonim
Nie ma nic dziwnego w zachowywaniu sie jak szczyl.Poza tym każdy facet oglada się za dziewczynami. -
Anonim
Dobra chyba ze jest gejem albo jest slepy.Lub jakma sparaliżowane mięśnie w odcinku szyjnym. -
Anonim
JEżeli nie dlatego że sprawuje dość wysoki urząd, zrobił conieco dla świat to może chociaż dlatego że jest osobą starszą :) -
Anonim
Zawsze pojawi się jakiś trol co przez pieprznięcie idiotyzmu chce zwrócić na siebie uwagę... Nie karmić troli! -
newdoris
Pokrzywnicki to niezły gostek....kiedyś nasza klasa na niego porządnie usiadła...podobno miał się żenić....hahaha i wymusiliśmy na nim że zaprosi nas wszystkich na ślub....ale chyba coś mu nie wyszło...
kiedyś też na lekcjach historii zamiast słuchać jak gada o piastach robiłyśmy zakłady ile on ma lat....naszej koleżance tak się to spodobało że po zajęciach poszła do niego powiedziała mu czym się zajmowałyśmy przez całą lekcję...a Pokrzywnickiego lekko zamurowało..więc ona wykorzystała moment i zapytała prosto z mostu ile ma lat.... musiał byc nieźle zszokowany bo jej powiedział -
♪ Jack Creed ♪
Ja pamietama jak było referenduum na temat Uni, a p.Pokrzywnicki był bardz przeciw.
Przechodzil korytarzem i z Komoroffem nucilismy hymn unii "O radosci iskro bogow..." Na co n przystanąl nachyi sie i powiedzial "Bedzie sobie chlopaki nucić jak was Niemiec bedzie w dupe(albo od tylu)* posuwał w unii"
Zgasil nas !
*nie pamitam dokladnie :( -
newdoris
Wiesz =fuN= on zawsze taki był, kiedyś nas się pytał na kogo będziemy głosować w wyborach prezydenckich.....zawsze musiał coś dodać od siebie na każdego z kandydatów....generalnie straszny z niego partiota ale o tym to przekonałam się już dawno....szczególnie jak trzeba było pisać prace semestralne etc. wystarczyło mieć patriotyczny początek i koniec i już na 100% miało się te 4 -
♪ Jack Creed ♪
Ja tam go szanuje za to,ze mialem na kniec 4 nie wychodzace mi w żaden sposób n i za to,że byl jaki był . Antyfeministyczny i patriotyczny :)
Zdrowie jego trzeba bdzi wypić :) -
Anonim
Hmmm ja z panem Pokrzywnickim miałam do czyczenia bo przygotowywałam otrzęsiny... ogólnie to było spoko :D przez jeden tydzień zwolnił mnie z niemal wszystkich lekcji więc nie mogę na niego narzekać :) -
newdoris
Pokrzywnicki to w ogóle był gostek....a te jego teksty....myślałam że padnę....poza tym nasza klasa zawsze robiła mu niezłe numery.....kiedyś koledzy otworzyli mu teczkę i zjedli jego ciastka z kremem albo jak nie chcieliśmy mieć klasówki to kupiliśmy mu pączki i staliśmy przez pół lekcji powtarzając najpierw prosimy.....a jak już miał dość to krzyczeliśmy drugie pół dziękujemy,dziękujemy -
El comendante Semp
A my w pierwszej klasie kupiliśmy soczek i coś na ząb, a klasówka była mimo wszystko. :(