XLI Liceum Ogólnokształcące w Warszawie - Lelewel [1649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marta Michalska

Nie znalazlam na forum tematu ze sprzedaza, no a zeby byl topic bardziej ogolny, dlatego tablica ogloszen; -)

Wiec pierwsze ogloszenie!

Sprzedam podreczniki do liceum (1-3), dokladna lista (autor, tytul, opis stanu, wymiary, cena), znajduje sie pod adresem:
    http://marciakowo.republika.pl/ksia...
    Zgloszenia i pytania poprzez prywatna wiadomosc na gronie lub przez e-mail : elenner@tlen.pl

Pozdrawiam,
    Marta Michalska
    :)
  • Ela - nie Elżbieta

To ja się dopisuję: Również mam do sprzedania podręczniki do liceum (1-3). Książki są w świetnym stanie. Ćwiczenia coprawda uzupełnione ale ołówkiem. Listę książek mogę podać przez prywaną wiadomość. Chętnych proszę o kontakt (najlepiej przez prywane wiadomości - tu mogę już nie zajrzeć).

Ela
  • Daniel

Właściwie, jak tablica ogłoszeń, to czemu się nie przypiąć.

To tak: udzielam korepetycji z matematyki, jakby ktoś był chętny, niech pisze na PW.
  • Śledziunia

w sumie ja też mogę dać korki, jak ktoś chce do Nieporętu jeździć :) . Aha, ćwiczenia też moge sprzedać (stan nieużywane :P )
  • konradek

sprzedam tego powyżej. Niedrogo.
  • Кαroℓ

sprzedam tablicę. zielona + dorzuce krede - na specjalne życzenie można sobie wybrać klasę z której ma pochodzić xD
  • Anonim

UWAGA!!

Ogłoszenie z gatunku sprzedam usługę/gi (czytajcie uważnie):

Skopię działkę lub komuś dupę.

TANIO!!
  • Anonim

http://www.worth1000.com/web/media/...

opitolę tą biżuterię. kontakt na pirv!
  • Śledziunia

sprzedam podręczniki i ćwiczenia. Lista jest tutaj: http://www.sledzias.xt.pl
  • dawno i nieprawda.

>Fdl ! napisał
    >sprzedam tablicę. zielona + dorzuce krede - na specjalne
    >życzenie można sobie wybrać klasę z której ma
    >pochodzić xD

to ja chcę z M4 :)
  • Anonim

a nauczycieli też ktoś zechce kupić? ^^ przydałoby się unicestwić to 'małe' szaleństwo.
  • Marta Michalska

Uwaga!
    Konkurs, szczegolnie dla milosnikow kina i wygrywania darmowych wejsciowek i to w dodatku na pokaz specjalny, przedpremierowy. Tym razem do wygrania bilety na film "Zodiak". Konkurs znajdziecie pod adresem: http://grono.net/contest2/24/ . Wiele nie trzeba, a jaka radosc jak sie wygra :)

Zachecam takze do udzielania sie na gronie filmu : http://grono.net/forum/358274/0/ , bowiem specjalne prezenty czekaja :-)

Kazdy moze wygrac!

Pozdrawiam,
    Marta Michalska
  • rzuraf

sprzedam swoje włosy
    dł. tak kolo 10 cm
    kolor... hm taki brąz troche
    ilosc... duzo
  • Daniel

rzóraf, a te z głowy też sprzedajesz?
  • Anonim

ahahahahhahahaahahahahahhaah
  • Кαroℓ

ggahaahaha ale cie pobrał hahahaah
  • rzuraf

nie, te na głowie obcinam i chowam na czarną godzine

p.s.
    oferowane włosy idealnie nadają się na stworzenie własnej unikalnej arabskiej brody. Zrob z siebie terroryste! Poza tym tylko teraz, jezeli zamowisz w ciagu najblizszych 5ciu sekund bedziesz mogl/a otrzymac niepowtarzalną okazje do zakupu kleju, który pomoże Ci przykleic włosy do skóry, bądz wysuszyc śluzówke w nosie!
  • Śledziunia

Mam wielką prośbę- mógłby mi to ktoś przetłumaczyć? Jeżeli nie wszystko to chociaż kilka cytatów. Ja hiszpańskiego wogóle nie kminie :)

A tresientas et setenta leguas de las islas del Cabo Verde, hasia la parte del poniente”.
    En relación al tratado en virtud del cual se establecía un reparto de las zonas de conquista y anexión del Nuevo Mundo mediante una línea divisoria del Océano Atlántico entre España y Portugal.
    “Creo que debe ser Çipango, Japón, según las señas que dan esta gente”.
    Palabras recogidas en su diario respecto a Cuba.
    “Ellos aman a sus próximos como a sí mismo, y tienen una habla la más dulce del mundo, y mansa y siempre con risa”.
    Respecto de los nativos.
    “Esta gente es muy símplice en armas, [...] con cincuenta hombres los terná(n) todos sojuzgados, y les hará(n) hazer todo lo que quisiere(n)”
    Palabras premonitorias.
    “Tengo mucha esperança en Nuestro Señor que Vuestras Altezas los harán todos cristianos, y serán todos suyos”.
    Previendo una colonización religiosa.
    “La gente ya no lo podía çufrir: quexávase del largo viaje”
    Diario de Colón [1].
    “Muy bien hechos, de muy fermosos cuerpos y muy buenas caras”.
    Palabras recogidas en su Diario respecto de los nativos de las Bahamas.
    “No dezía las leguas que andava, porque si el viaje fuese luengo largo no se espantase y desmayase la gente”.
    “Nunca tan hermosa cosa vido [vio]”
    Odpowiedz
    Refiriéndose a Cuba en su Diario.Relación de viajes.
  • Anonim

A tresientas et setenta leguas de las islas del Cabo Verde, hasia la parte del poniente”.
    En relación al tratado en virtud del cual se establecía un reparto de las zonas de conquista y anexión del Nuevo Mundo mediante una línea divisoria del Océano Atlántico entre España y Portugal.

"30 z 70 mil wysp Cabo Verde stanowi część wiatru zachodniego" (przypuszczam, że chodzi o to z jakim wiatrem płynęli wzdłuż wybrzeży Cabo Verde)

W relacji z traktatem na mocy którego osiedlano się na obszarach objętych konkwistą i wcielenia Nowego Świata poprzez linie dzielącą Ocean Atlantycki pomiędzy Hiszpanię, a Portugalię.(domyśl się sensu sam:P)
  • Anonim

“Creo que debe ser Çipango, Japón, según las señas que dan esta gente”.
    Palabras recogidas en su diario respecto a Cuba.

"Myślę, że powinno być Çipango, Japonia, według znaków, które dają ci ludzie."
    Słowa zaczerpnięte z jego dziennika, odnoszące się do Kuby.
| |

YOachim, czyli grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XLI L.O. im. J. Lel...

XLI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)