-
Anonim
W czym grała ta aktorka?
Zajebita jest, nie dośc że dobra aktorka, to jeszcze sliczna. -
Anonim
-
Olcia:)
-
Anonim
no tak, ona była ta policjantką???
Nie oglądam tego, ale tak - teraz sobie przypominam!!!
-
-
Anonim
Znacie kogos w życiu realnym, kto prowadziłby takie życie jak korba?
Tzn. nie chodzi mi rzecz jasna o nazwiska, tylko o to jak te kobiety, o ile takie sa patrzą na świat, jakie maja podejście... itp itd -
Anonim
>Mroofka wrote:
>Znacie kogos w życiu realnym, kto prowadziłby takie życie
>jak korba?
>Tzn. nie chodzi mi rzecz jasna o nazwiska, tylko o to jak te
>kobiety, o ile takie sa patrzą na świat, jakie maja
>podejście... itp itd
Wydaje mi się że mało jest kobiet podobnych do Korby.. ona prowadziła dość specyficzny tryb życia ... -
Kanar
-
magda.
>Mroofka napisała:
>Znacie kogos w życiu realnym, kto prowadziłby takie życie
>jak korba?
>Tzn. nie chodzi mi rzecz jasna o nazwiska, tylko o to jak te
>kobiety, o ile takie sa patrzą na świat, jakie maja
>podejście... itp itd
taak. "D znam. a ja nie ukrywając chciałabym tez taka być "D -
magda.
-
Anonim
To ciekawe, ja np wolę ułożone życie, chociaż przyznam,że brakuje mi czasem tego czegoś, co spowodowałoby we mnie więcej emocji.
Kiedyś byłam podobna do korby, z tym że nie bzykałam się,a całowałam z przypadkowo poznanymi osobami, tj facetami, głównie na dyskotekach, nie jest to powód do domy, ale troszkę ich było. -
katarzyna
jest dużo dziewczyn prowadzących podobne życie. Które są same i z wyboru i z sytuacji i pomimo tego że poznają facetów, świetnie się przy tym bawią i niczego nie żałują to nie mogą się zakochać:/ -
Czasem szkoda takich dziewuch...one tez zasługuja na drugą połówke... -
katarzyna
no zasługują, ale czekają na tego wyśnionego i wymarzonego a nie na tego który spełni połowę ich oczekiwań. Może to i próżność ale chcą dobrze. A jak na razie się bawią i na pewno nie ma im czego współczuć!:)) -
Anonim
Tak naprawdę to te dziewczyny sa same, takie jak korba z wyboru, nie dlatego ,że nie mogą sobie nikogo znależc, bo pewnie nie jeden by chciał, chociażby edgar, yyyy Erwin, ale one wola takie życie i juz. Ja się cieszę z tego co mam i to nawet bardzo,sami potrafimy sobie urozmaicic życie, więc jakoś to leci. -
no w sumie masz i racje...kiedyś napewno nadejdzie czas kiedy bedzie chciała się przytulić do tego jednego,a....jego poprostu nie będzie...i co wtedy??? -
katarzyna
ale widzisz o takich sprawach sie nie myśli, albo stara się nie myśleć. Wychodzi sie z przyjaciółkami gdzieś, z kolegami jedzie się do rodziny, idzie na basen, robi porządki w domu?! i cierpliwie czeka:)) jeśli pisany TEN to na pewno przyjdzie! -
Anonim
Będą musiały sie zastanowić nad swoim życiem, ale to jest ich sprawa, tak myślę, że na każdego przychodzi czas, mam koleżankę, w której był zakochany facet po uszy, trzy razy go zostawiała, ddwa razy go zdradziła, ale on i tak do niej wracał, teraz go zabrali do wojska, a ona nie może sobie bez niego dać rady i cierpi, dlatego mówię na każdego przyjdzie czas, a czasami jest za późno, żeby niektóre rzeczy naprawić, obudzić się z tego swawolnego życia. -
Laurka
>Mroofka napisała:
>W czym grała ta aktorka?
>Zajebita jest, nie dośc że dobra aktorka, to jeszcze
>sliczna.
Korba grała w lokatorach :P -
-
Laurka