-
Anonim
Niektórzy kończą studia i chcą zacząć zarabiać, inny zaczynają kolejny rok...może zaocznie, może są dyspozycyjni i chcą dorobić...jeszcze inni po prostu chcą zarabiać bez względu na swoje kwalifikacje i doświadczenie :D
Jeśli macie jakieś namiary na ciekawe posady w ciekawych firmach, niezłe praktyki, staże, wolontariaty - podzielcie się z innymi :)
-
Anonim
Palma pierwszeństwa niech przypadnie mi :)
pracodawca - Bank BPH S.A.
stanowisko - Key Account Representative (pojechałem nowomową...chodzi o Doradce Kluczowych Klientów) stanowisko sprzedażowe dedykowane do dystrybucji produktów finansowych banku (karty kredytowe, konta, pożyczki) wśród pracowników duzych firm z portfela Banku BPH.
wymagania:
- doświadczenie w sprzedaży (preferowane w branży finansowej)
- komunikatywność, blablablabla :)
oferujemy:
- umowę o pracę (wynagrodzenie - podstawa + prowizja + premia)
- narzędzia niezbędne do pracy (fura i komóra)
- blablablablabla...
CV ze zdjęciem na maila...
zainteresowanym podam na privie :)
-
Anonim
odbieram to jako znak...chyba wszyscy sie na mnei uwzięli....
może faktycznie czas do pracy? :/ -
KovvaL
ja to nie pracuje ,szkoly tez raczej nie bede mial :]
normalnie zajebiscie tak sie obijac hehe
od czasu do czasu cos sie sprzeda na allegro by kasa wpadla i na jakies browarki byla; P
a jesli chodzi o prace to najlepiej za granice :D -
-
dirtydiana
hmm..ja sie zatrudnilam jako hostessa i moze w pt bede w telewizji :p -
Anonim
Ja mam do zaproponowania (raczej dla waszych mam, cioci, ale może tez i dla Was ) prace chałupnicza w domu ( krawiectwo ) Ponieważ moi rodzice sie nie wyrabiają potrzebują ludzi do pracy.
Wymagania:
Maszyna typu – stebnówka
- owerlok
- i oczywiście pewne doświadczenie
wyroby z : jeansu, sztruksu, dzianiny, polaru itd
produkty: marynarki damsie, zakiety, spodnice, wiele innych w zaleznosci od sezonu
wiecej informacji zainteresowanym na privie
-
Igor
-
k_roll
-
Anonim
-
Anonim
Ja w sumie moge polecic to co teraz robie-kontroluje :) w firmie zwanej SYNOVATE sp zoo. To taaka niezalezna firma robiaca badania dla m.in ERY, Coca Coli, BAT, Ice Tea, P^G. Siedzi sie i kontroluje telefonicznie ankiety albo bawi w detektywa i namierza fałszerzy ankiet :)
Umowa zlecenie -
k_roll
-
Anonim
ej, to ja wracam do Polsko.
eM, powiedz jeszcze ze dajecie wiecej niz 2000 juro podstawy i wracam. TAKIEGO kiekanta bedziecie mieli. z doswiadczeniem w pracy w ochronie.
Kovval, za granica fajnie, ale nie tak do konca.
chociaz coraz bardziej mi sie tu podoba.. cholera.. -
Anonim
Pedrito, za wiecej niz 2000 juro podstawy to bym nie dawał tego ogłoszenia tylko sam bym sie tam zrekrutował :)
<dostałem, odpisuję> :> -
Anonim
;-) to ja jeszcze tu posiedze. moze tutaj znajde cos za wiecej niz 2000
<dzieki, przeczytalem-odpisalem>; >
a teraz ide stad, bo koles obok mnie smierdzi, ze sie wytrzymac nie da - normalnie kraj brudasow!! :-(( -
вasвasвas
-
k_roll
Pedrito, fiolkami pachnaca ojczyzna czeka! tu wszyscy sie myja.....fkors; )
Zatkajcie nosy, zagryzcie zeby i do roboty! :-D
Pozdo dla dwóch zarobkowych emigrantow! -
Anonim
taaa...ja juz caly tydzien pracki szukam i juz czuej, ze wiedne nad ogloszeniami;/ wiec jak cos ciekawego sie znajdzie to poprosze:D:D:D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
isc, tylko do lekkiej, przyjemnej, dobrze platnej i z przystojnymi szefami:))) ja wlasnie takiej szukam:P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Legionowo
- Załóż własne grono tematyczne