-
Anonim
Ciekawe czy ktos mnie zjedzie za zaśmiecanie, ale myśle żę to dobry temacik :) Jak ktoś ma do sprzedania lub ktos chce cos kupić dotyczące Legii, jakieś emblematy, szaliki dzielnic albo koszulki czy bluzy niedostepne na rynku to mozna tutaj zapisać :)
Ja osobiście chce kupić dla kolezanki szalik mokotowa. Jeśli ktoś ma to prosze o kontakt na privie :) -
Anonim
a ja chce szarą bluze z napisem GRPCHÓW =) i znaczkiem Legii !! Napisze listo do mikołaja... może akurat spełni je... -
Chaber
-
krajstof
jak bys sie wczesniel orientowal chłopaku to bys w tym tygodniu odbierał szalik NATOLIN ( powinny juz dojsc ). Moge Ci odsprzedac moj za 50 pln.
pzdr -
-
adam
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
krajstof
-
Szymi
-
Anonim
-
Szymi
-
Anonim
-
> MALESIAK <
Niech ktoś sprytny się ogarnie, zbierze zamówienia i zrobić kilka bluz/koszulek/szalików... służę kontaktami...
pozdro
p.s.: mogę z kims na spółkę się tego podjąć...:] -
Anonim
-
> MALESIAK <
Dobra... fajnie że chcesz... ale najpierw trzeba mieć "skąd" to mieć...:] Więc? Ktoś jest chętny do zawiązania spółki i podjęcia się zebrać zamówienia, (ewent.) kasę i zamówić te bajery? Bo to nie jest trudne... ale w pojedynkę ciężkie do zrealizowania...:|
więc? kto? :>
pozdro
p.s.: ILoncia? :> -
Arni _
@Chaber
Jeżeli coś chcesz związanego z Ursynowem to pisz do tego oto gościa http://grono.net/user/userinfo.jsp?... nie gwarantuje powodzenia, niemniej jednak wydaje mi się, że jest najbardziej od tego kompetenną personą w tych sprawach.
Pozdro! 14! -
Anonim
a wiecie moze gdzie kupie Koszulkę Legii Oryginalna? Biała? najlepiej w necie, bo teraz jak nie ma meczy Legii to niebede w Sto(L)icy i niestety w gre wchodzi tylko Net.
dziwne troche, ze na Legia.pl nie ma :|
to ktoś wie?
dzieki z góry -
Anonim
w necie nie wiem gdzie ale w Warszawie można kupić w sklapie Adidasa na Marszałkowskiej -
Ptachu
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne