Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ciekawe czy ktos mnie zjedzie za zaśmiecanie, ale myśle żę to dobry temacik :) Jak ktoś ma do sprzedania lub ktos chce cos kupić dotyczące Legii, jakieś emblematy, szaliki dzielnic albo koszulki czy bluzy niedostepne na rynku to mozna tutaj zapisać :)

Ja osobiście chce kupić dla kolezanki szalik mokotowa. Jeśli ktoś ma to prosze o kontakt na privie :)
  • Anonim

a ja chce szarą bluze z napisem GRPCHÓW =) i znaczkiem Legii !! Napisze listo do mikołaja... może akurat spełni je...
  • Chaber

A jest cos z napisem Natolin lub Ursynow?
  • krajstof

jak bys sie wczesniel orientowal chłopaku to bys w tym tygodniu odbierał szalik NATOLIN ( powinny juz dojsc ). Moge Ci odsprzedac moj za 50 pln.
    pzdr
  • adam

jakies "gadżety" :D z mokotowa
  • Anonim

ja chciałbym szalik lub koszulke Bie(L)any !!!
  • Anonim

ja chciałabym kupić koszulkę Natolin, jak ktoś ma to pisać :D
  • Anonim

mam do sprzedania
    szalik narew-hutnik i Legii -ŻO(L)IBORZ
  • krajstof

Ania , koszulkie będziem robic jak sie zbiorą chętni :P
  • Szymi

koszulka z napisem URSUS jest dostepna? :D
  • Anonim

już ja tych chętnych zbiore :D:D

już jestem ja i koleżanka chętne:P
  • Szymi

a koszulka legijna z napisem URSUS jest dostepna? :D
  • Anonim

musisz sobie zrobić na zamówienie:P
  • > MALESIAK <

Niech ktoś sprytny się ogarnie, zbierze zamówienia i zrobić kilka bluz/koszulek/szalików... służę kontaktami...
    pozdro

p.s.: mogę z kims na spółkę się tego podjąć...:]
  • Anonim

z chce z napisem GROCHÓW =)
  • > MALESIAK <

Dobra... fajnie że chcesz... ale najpierw trzeba mieć "skąd" to mieć...:] Więc? Ktoś jest chętny do zawiązania spółki i podjęcia się zebrać zamówienia, (ewent.) kasę i zamówić te bajery? Bo to nie jest trudne... ale w pojedynkę ciężkie do zrealizowania...:|
    więc? kto? :>
    pozdro

p.s.: ILoncia? :>
  • Arni _

@Chaber
    Jeżeli coś chcesz związanego z Ursynowem to pisz do tego oto gościa http://grono.net/user/userinfo.jsp?... nie gwarantuje powodzenia, niemniej jednak wydaje mi się, że jest najbardziej od tego kompetenną personą w tych sprawach.
    Pozdro! 14!
  • Anonim

a wiecie moze gdzie kupie Koszulkę Legii Oryginalna? Biała? najlepiej w necie, bo teraz jak nie ma meczy Legii to niebede w Sto(L)icy i niestety w gre wchodzi tylko Net.

dziwne troche, ze na Legia.pl nie ma :|

to ktoś wie?

dzieki z góry
  • Anonim

w necie nie wiem gdzie ale w Warszawie można kupić w sklapie Adidasa na Marszałkowskiej
  • Ptachu

Chyba nie bardzo bo został przeniesiony wiec nie da rady niestety