Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Widzew-Legia.
    Nie będę pisał,wiadomo o.c.b.
    Piszcie o meczu.
  • radeʞʞ.

Może coś będzie z tego Toure bo dwa gole w sparinguu... szybka aklimatyzacja.
  • Anonim

Poziom sędziowania pana Małka powoli zaczyna mnie dołować,
    nieuznane dwa gole dla Legii,niepodyktowanie karnego dla Legii i nie przyznanie czerwonej kartki dla Ukaha,to zbyt duże błędy,jak na czołowego sędziego polskiej ligi !
    A mecz bardzo mi się podobał w naszym wykonaniu,nareszcie Legia grała na miarę oczekiwań,
    to zupełnie inna drużyna niż we wcześniejszych meczach.
    Vrdoljak to jednak kluczowa postać Legii w tym sezonie,może jego brakowało w meczu z Lechią,
    z Widzewem harował aż miło,było widać,że jego obecność daje bardzo dużo korzyści naszemu zespołowi.
    Podsumowując,jestem bardzo zadowolony z poziomu gry naszego zespołu w tym meczu.
    Oby teraz wszystko poszło jak należy.
  • Anonim

Tak... Legia w końcu coś zagrała. Pierwsza połowa należała do ''Wojskowych'', w drugiej zeszli do obrony, ale ważne, że wygraliśmy. Vrdoljak jest faktycznie chyba najpewniejszym punktem zespołu. Wczoraj podobała mi się gra Manu, ale tylko w pierwszej części spotkania, bo w drugiej połowie był niewidoczny. Jeżeli za tydzień wygramy z Koroną, to można powiedzieć, że wyszliśmy z kryzysu :)
  • Anonim

Nie wiem nie widzialem bylem zajety psami ktorzy pod stadionem sie ciagle przepier****** o byle co -.-
  • Anonim

Na stadionie tez bys za duzo nie widzial... :)
    Ale warto bylo pojechac.czekalam na ten wyjazd a wraz ze mna koszulka widzewiaka z Drezdenka!pieknie sie palila.
    co do gry,to pierwsza polowa-to byla Legia jaka byc powinna w ataku.druga polowa-to byla Legia jaka powinna byc w obronie.gdyby tak polaczyli te dwa fakty,Legia bylaby najlepsza:)