Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Już niedługo Gramy z lechem. Jak uważacie, jaki bedzie wynik?
    Ktoś wie od kiedy są w sprzedaży bilety na ten mecz?
  • Anonim

chyba z Lechem; ]
    wygramy 1-0 i bedzie zaje***ty doping!!
  • Grzechu_1990

Mam urodziny więc oczekuje prezentu :>
  • Anonim

Doping zawsze jest z@j#bi$ty, szczególnie na żylecie.
    Sorki za literówkę: Lechem*
    Serce mówi że będzie 2:0
    Rozum że 2:1 lub 2:2
  • Anonim

ale co do dopingu to teraz ma byc jeszcze lepiej niz na ostatnich meczach; ]
  • Xth

BILETY NA MECZ: LEGIA WARSZAWA – LECH POZNAŃ

24 września w piątek o godz. 20:00 Legia Warszawa rozegra na swoim stadionie mecz w ramach 7. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy. Przeciwnikiem naszej drużyny będzie Lech Poznań.

Sprzedaż w systemie on-line rozpocznie się 14 września od godz. 11:00.

Sprzedaż biletów na „wyspach Legii” rozpocznie się 19 września (niedziela) od godz. 10:00.

Bilety w kasach stadionu przy ul. Łazienkowskiej 3 będą do nabycia w następujących terminach:
    19.09 (niedziela) – w godz. 11:00 – 19:00 w kasach nr 1, nr 2 i nr 3,
    20-23.09 (poniedziałek - czwartek)- w godz. 11:00 – 19:00 w kasach nr 1, nr 2 i nr 3,
    24.09 (piątek) - od godz. 11:00 do końca pierwszej połowy meczu – kasy nr 1, nr 2 i nr 3 (kasa nr 3 tylko do godz. 19:00).

UWAGA! W dniu meczu od godz. 19:00 sprzedaż biletów odbywać się będzie wyłącznie w kasach nr 1 i nr 2. Kasy nr 3 i nr 4 będą służyły do wyjaśniania ewentualnych problemów z wejściem na stadion. W kasie nr 4 będzie można odbierać zaległe karty.

Mecz z Lechem Poznań zalicza się do I kategorii cenowej.
  • Anonim

1:0 po ciezkim meczu do przodu i ogien na trybunach :)
  • Patryk (L)

Szczerze mam nadzieje że na trybunach będzie lepiej niż z GKS-em :( Nie oszukując się kibicw GKS-u (250) cos tam robili , było ich słychać czasami , ale pamietajmy ze GKS nie jest zadna liczaca sie ekipa w polsce , jak Lech przyjedzie w liczbie 1000-1300 osob , to zeby nie byla taka akcja ze nas przekrzyca .

Do zobaczenia 24 :)
  • Adrianna

Mam nadzieję, że wtorek nie będzie przeciążonych serwerów i da się bez nerwów kupić bilet na mecz z Lechem. Coś mi sie wydaję, że wejściówki pójda już pierwszego dnia sprzedaży...
  • Anonim

System on-line to porażka. Pierwszy bilet kupiłem dopiero po 7h. Jak nie serwer przeciążony to błąd aplikacji.. cierpliwym na pewno się udało i teraz gotujcie się pokażmy Amice kto rządzi w kibicowskiej Polsce! Zróbmy piekło!
  • Pazur

Mam pytanie... na stronie internetowej gdzie można kupić bilety na mecz, nie chcący zaznaczyłem zły bank do wykonania przelewu. W tym momencie sytuacja moja jest taka że nie mogę iść na ten mecz. Co mam zrobić, by zrezygnować z rezerwacji tego miejsca?
  • Anonim

wystarczy anulować, albo zadzwonić to sprzedaży biletów i karnetów. Oni bez problemu pomogą.;)
  • Anonim

>Pazur napisał
    >Mam pytanie... na stronie internetowej gdzie można kupić
    >bilety na mecz, nie chcący zaznaczyłem zły bank do
    >wykonania przelewu. W tym momencie sytuacja moja jest taka
    >że nie mogę iść na ten mecz. Co mam zrobić, by
    >zrezygnować z rezerwacji tego miejsca?

Wystarczy poczekać. Rezerwacja zostanie anulowana po kilku godzinach z tego co słyszałem to 6h. Miejsce zostanie zwolnione i będziesz mógł spróbować raz jeszcze. Bez paniki, dasz radę :D
  • Pazur

Wielkie dzięki:)
  • krzysiek.

Nie przewiduję innego wyniku jak zwycięstwa Legii :) Będzie za pewno bardzo ciężko, ale dadzą radę chłopaki :)
    Ja tak samo bilet kupiłem dopiero po ok. 7 godzinach... Ale mam, także do zoba na Żylecie!
  • Anonim

ja bilet kupowalam od 14,udalo mi sie po 20:)
    dzis kupowalam na wyspie bilet na ado den haag i babka mi powiedziala,ze nie ma juz miejsc na zylete na lecha:)
    do zobaczenia:)
  • twoja stara

ogólnie mało miejsc zostało na ten mecz.
  • Anonim

Wg mnie to nie my jesteśmy faworytem i ciężko o pozytywne myślenie po ostatnich meczach...
    Ja jednak mam nadzieję,że damy z siebie wszystko.
    W końcu musi Legia grać tak jak od niej oczekujemy,zwłaszcza u siebie.
  • Anonim

muszą w końcu pokazać na co ich stać.;) a co do biletów to w czwartek nie było już ani jednego na Żyletę. :) do zobaczenia 24.:D
  • konrad

Niech nie pokazują lepiej na co ich stać, bo dostaną w dupsko 3:0. Niech zagrają na 200% swoich możliwości.