Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ⓛ.Carton.Ⓛ™

Witam mam 15 lat i planuje chodzić w tym sezonie na większość meczy tylko nie wiem jak to jest z tymi biletami czy ktoś by mi mógł jakieś porady udzielić.

znalazłem na legialive takie coś o biletach http://legionisci.com/bilety_i_kart...

i nie wiem jak to jest gdybym wykupił II kategorie na 10 meczy to jak to by było i gdzie są najlesze miejsca.?

prosze o odpowiedź
  • Anonim

Skad możemy wiedzieć gdzie są najlepsze miejsca skoro stadion jest nowy?
  • FZB

taka prawda stadion jest nowy i jecze nie wiadomo gdzie są dobre miejsca
  • Ⓛ.Carton.Ⓛ™

no dobrze pytanie nie na miejscu

a możecie mi powiedzieć co to znaczy I i II kategoria z tego linku.?
    tam pize 5 meczy I kategorii czyli co.?

cena jest za 5 meczy.?
  • Xth

Nie pisze a jest napisane to raz.
    I kategoria to mecze z lepszym przeciwnikiem, a wiec drozsze.
    II kategoria analogicznie mecze ze slabszym przeciwnikiem, a wiec tansze.
  • Ⓛ.Carton.Ⓛ™

dobra dzięki chyba wykupie oba. :)
  • Kawczak

xd wykupie oba
  • robert.

niektórzy kibice są naprawdę ogarnięci..szkoda slow; /
  • Anonim

>Ⓛ.Carton.Ⓛ™ napisał
    >dobra dzięki chyba wykupie oba. :)
    >

Kategoria to nie karnet.
  • Shady

dokładnie; ]
  • majkel

nie wiecie czy jest już gdzieś lista meczów z podziałem na I i II kategorię ? pozdro
  • Brajo

Nie znalazłem nic takiego.. ale mogę zgadywać, że:
    Legia Warszawa - GKS Bełchatów I kat
    Legia Warszawa - Lech Poznań I kat
    Legia Warszawa - Lechia Gdańsk II kat
    Legia Warszawa - Górnik Zabrze II kat
    Legia Warszawa - Arka Gdynia II kat
    Legia Warszawa - Polonia Warszawa I kat
    Legia Warszawa - Śląsk Wrocław I kat
    Legia Warszawa - Ruch Chorzów I kat
    Legia Warszawa - Zagłębie Lubin II kat
    Legia Warszawa - Widzew Łódź II kat
    Legia Warszawa - Korona Kielce II kat
    Legia Warszawa - Wisła Kraków I kat
    Legia Warszawa - Polonia Bytom II kat

Sam jestem ciekaw tego programu lojalnościowego. Od czasu ogłoszenia tego programu, słuch o nim zaginął...
  • Anonim

no nie do końca Twoja lista pasuje bo zarówno na legia.com jak i legioniści.com było napisane że w kategorii I odbędzie się 5 meczów a w II 10, więc chyba Śląsk nie będzie w I kategorii. :)
  • majkel

gieksa II kategoria :)
  • Brajo

aha
    No ja nie mogłem znaleźć żadnego info.. W sumie dobrze, że się pomyliłem, bo więcej taańszych biletów będzie
  • Anonim

I,II to są kategorie cenowe. Pierwsza odpowiada meczom z atrakcyjniejszym przeciwnikiem, druga logiczne mniej ciekawym rywalem. Nie pamiętam żeby klub z góry zakładał jakie to będą kluby czyli ma pole wyboru. Przecież taki mecz z Widzewem, może piłkarsko nie będzie tak atrakcyjny jak pojedynek z Lechem lub Wisłą jednak kibicowsko na pewno będzie ciekawie i na pewno znajdzie się więcej chętnych niż na pojedynek z GKS. Jak na razie nasi niczym nie zachwycają..
  • Anonim

>Aro napisał

>Przecież taki mecz z Widzewem, może piłkarsko nie będzie
    >tak atrakcyjny jak pojedynek z Lechem lub Wisłą

Zobacz co się dzieje na trybunach. Co do Żylety pewnie bilety pójdą szybko jak na Lecha, ale reszta trybun będzie świeciła większymi pustkami niżprzy meczu II Kategorii. To już nie do końca te klimaty. Dla połowy ludzi Widzew to tylko opowieści z "dawnych" lat.
  • Anonim

>Chrzanek napisał
    >Zobacz co się dzieje na trybunach. Co do Żylety pewnie
    >bilety pójdą szybko jak na Lecha, ale reszta trybun
    >będzie świeciła większymi pustkami niżprzy meczu II
    >Kategorii. To już nie do końca te klimaty. Dla połowy
    >ludzi Widzew to tylko opowieści z "dawnych" lat.

Bez przesady. Wszystko idzie w dobrą stronę. 3lata protestu co prawda zrobiło swoje, ale teraz może być tylko lepiej.. mecz z Lechem będzie dobrą okazją żeby się pokazać.. a że ludzi trzeba dalej uświadamiać to normalne. Przecież nie po to na Żyletę są najtańsze bilety aby obejrzeć tylko mecz... tu ma być miazga, a komu nie pasuje ma pole wyboru liczba tez cieszy.
  • Jacek W

Grono.net jest jednym z pierwszych i zarazem największych serwisów społecznościowych, jaki istnieje w polskim Internecie. Już ponad 1 500 000 użytkowników z całego świata łączy się u nas w tysiące gron towarzyskich, szkolnych i hobbystycznych.
      • 6 dni temu
        Grono.net jest jednym z pierwszych i zarazem największych serwisów społecznościowych, jaki istnieje w polskim Internecie. Już ponad 1 500 000 użytkowników z całego świata łączy się u nas w tysiące gron towarzyskich, szkolnych i hobbys...