- 1
- 2
-
Marcin D
http://wiadomosci.onet.pl/2017422,1...
Już od soboty każdy kibic, który ma sądowy zakaz wstępu na mecze, będzie musiał stawić się w czasie imprezy na komisariacie. Jeśli tego nie zrobi, grożą mu nawet trzy lata więzienia - zapowiada "Dziennik".
Ale to nie koniec zmian na stadionach. Bilety na mecze od pierwszego sierpnia będą imienne. Obowiązywać zacznie system identyfikacji kibiców. Chodzi o to, że kluby będą musiały znać imiona, nazwiska, numery PESEL, jak również posiadać zdjęcia wszystkich osób wpuszczanych na stadion. Dlatego od soboty na większość meczów bilety będą mogli kupić tylko posiadacze kart kibica poszczególnych klubów.
W karcie będzie czip z dokładnymi danymi i zdjęciem. Od sierpnia kibic będzie mógł kupić tylko jeden bilet, na którym znajdzie się jego nazwisko - wyjaśnia "Dziennik".
PS. czy jezeli ktos sie nie odwolal zaraz po zatrzymaniu 2 wrzesnia (widelec 741) moze to jeszcze zrobic ? -
Anonim
Mlodziez do lat 18-stu na stadion "musi" wejsc pod opieka osoby doroslej. -
Anonim
u nas komuna panuje od dawna...
a oświadczenie o zarobkach też trzeba będzie pokazać, że stać nas na kiełbasę walterowską... -
Hugson
>bReCZ napisał
>Mlodziez do lat 18-stu na stadion "musi" wejsc pod opieka
>osoby doroslej.
Możesz podać stronę na której to przeczytałeś? -
-
Anonim
pisalem na maila Legii i mnie o tym poinformowano ze od 1 wchodzi ustawa ktora to nakazuje.
jak przeczytasz nowa ustawe, to pewnie znajdziesz taki pkt. -
Aliant
tych ludzi calkowicie pojebalo, chca zeby na mecze juz zaden kibic nie przychodzil -
Shot
kibic czy pseudokibic...ja jestem za takimi zmianami np nie chce dostać krzesełkiem lub kamieniem...
tak to na meczach będzie bezpieczniej.. w Anglii już dawno to zmienili i na meczach jest spokój a kibiców cały stadion.. -
.
>Dolu napisał
>PS. czy jezeli ktos sie nie odwolal zaraz po zatrzymaniu 2
>wrzesnia (widelec 741) moze to jeszcze zrobic ?
liczy sie zaplon :) -
>iBąk napisał
>kibic czy pseudokibic...ja jestem za takimi zmianami np nie
>chce dostać krzesełkiem lub kamieniem...
>tak to na meczach będzie bezpieczniej.. w Anglii już dawno
>to zmienili i na meczach jest spokój a kibiców cały
>stadion..
A kiedy to ostatnio dostales na Legii krzeslekiem badz kamieniem ? -
Shot
nie mówię że dostałem... ale jak słucham w wiadomościach ilu zatrzymano po meczu lub ilu nie wpuszczono na stadion ze względu na zamieszki to chyba jest coś nie tak... -
No to moze by ruszyc 4 litery na stadion i zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistości, a nie opierac sie na relacji mediow ?
I zdecyduj sie. W koncu kamienie i krzeselka na stadionie czy cos sie dzieje pod ?
Podpowiem Ci. Wieksza szansa ze na imprezie dostaniesz w palnik niz na stadionie lub pod.
Poza tym moze jakies przyklady ? Chociaz nie. Jak swoja wiedze opierasz na tym co uslyszysz w "wiadomosciach" to cofam pytanie. -
Anonim
>iBąk napisał
>nie mówię że dostałem... ale jak słucham w
>wiadomościach ilu zatrzymano po meczu lub ilu nie
>wpuszczono na stadion ze względu na zamieszki to chyba jest
>coś nie tak...
Zrób tak. Stań z 5 metrów od ściany, rozpędź się i walnij głową w ścianę. Może to Ci pomoże. -
Anonim
pffff... bandyctwo trzeba zwalczać, ale nie dajmy się oszaleć. Przecież to wyjątkowo po*ebane aby 17 - letni facet musiał przychodzić na mecz pod opieką dorosłego...
I nie rozumiem po co to porównanie do Anglii... przecież tam ludzie na stadionie nie mają prawa podnieść się z krzesełka a co dopiero jakąś większą flagę wywiesić -
Jestem tym kim jestem. :)
>iBąk napisał
>nie mówię że dostałem... ale jak słucham w
>wiadomościach ilu zatrzymano po meczu lub ilu nie
>wpuszczono na stadion ze względu na zamieszki to chyba jest
>coś nie tak...
no tak tylko ze te zatrzymania to tylko statystyka.policja dunska nie wiedziala co robic i zawijala kazda osobe,ktora akurat byla pod reka,od poczatku prowokowali ludzi i szturchali lapami jak jakies smieci,kazdy chcial wejsc na mecz pod stadionem bylo z 6 radiowozow politi,jak by kibice chcieli dymic to tą policje, by zjedli ,wiem bo bylem,po drugie ci co nie weszli spiewali pod stadionem a policja ni stad biegala za ludzmi i szczula psami to jest normalne??? -
Wujas.
mnie najbardziej denerwuje przepis dotyczący rac na stadionie...chyba nastał okres końca pięknych i niepowtarzalnych racowisk na Estadio WP :/ -
Anonim
Jeszcze troche a szalikow nie bedzie mozna przynosic. Grozi to przeciez uduszeniem!!!!!!!! -
Tedunio
Bracia pomóżcie! Mam pytanie, chciałbym iść jutro na mecz, ale moja karta kibica będzie wyrobiona dopiero za około miesiąc. Powiedzcie co muszę zrobić/wziąć, żebym mimo to mógł czynnie uczestniczyć w jutrzejszym meczu! Proszę o pomoc! -
Yrq since 1989
Kolejny ważny głos w sprawie zamieszania wokół flagi OLD FASHION MAN CLUB i szalików BETTER DEAD THAN RED. Polecam w szeczgólności dla tych, którzy sympatyzują z polityką stadionową ITI.
http://media.wp.pl/kat,1022941,wid,...
PRECZ Z KOMUNĄ ! -
DUCH
Po 1 jaką komuną:)
better dead than read wymyśliłi nie katole czy inna ekstrema tylko punkti
Better than rock them...
Taka uwaga:)
Przeczytaj co to znaczy komuna a potem wal komunały:) -
Yrq since 1989
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Sport