-
bo_tak_wlasnie
napiszcie gdzie przesiadujecie kiedy wyskaQjecie na miasto ze snajomymi ew solo...
jaki klimat, jaka muza, jacy ludzie i jakie ceny :P
jestem bardzo ciekaw... -
$mokiN
no było juz cos takiego pare wątków niżej .. chyba "co w weekend" czy jakos tak
poczytaj sobie; ) -
bo_tak_wlasnie
-
Archont
ja jestem zupełnie nieobiektywny bo kocham na zabój Łódź Kaliską a dokładnie parter tego bossssskiego miejsca. Nie jest najtaniej ale da się wytrzymać - browarek 7 - 8 zł
Naprawde fajnie robi się koło 2 - 3 w nocy gdy zostają głównie stali bywalcy, rozsuwa się stoliki, tańczy... muzę można sobie wynegocjować... ech, rozmarzyłem się... Kaliska to niepowtarzalne miejsce
PZDR -
-
bo_tak_wlasnie
-
ajkju aka '95 Style
-
Disco Inferno
teraz trendy nie jest już trendy - teraz trendy jest dżezi (jakkolwiek to się pisze).
Łódź Kaliska Rulez
Duży Żywczyk Z Dużym Soczkiem Rulez
Sprytne też Rulez (prawda Archont?; -))
Serek z Oliwkami Rulez
Łukasz i Jasiek Rulez
i niech skonam jeśli tak nie jest!!! -
doro-tech
nie konaj, racja jest po twojej stronie :)
jak dla mnie bez soczku,
za to cytryna pasjami
a propos jazzy, to ja chwilowo to tylko widzialam w artykule polityki o trendsetterach...jakos o uszy mi sie nigdzie nie obilo... :D
-
$mokiN
a ja slyszalem ze nie jest trendi mowienie co jest a co nie jest trendi
jazzi tez
;P -
Disco Inferno
i jeszcze jedno Archont... znacznie więcej ubawu jest jak się zsunie stoliki :-))) i stali bywalcy tańczą na stołach!!!
Doro! Duży buziak! -
Archont
Disco, Skarbie... ale nie zapominajmy, ze wtedy w pobliżu powinien być W-man :-)))
Jednak... bar na parterze będę wciąż darzyć sentymentem... To już prawie 10 latek siedzenia w tym miejscu... Fakt faktem - sprytne rządzi (zwłaszcza jak zrobi Łukasz :-)))) -
W-man
-
Dina
no takkkkk. slyszalam ze w-man potrafisz rozkrecic impeze w kaliskiej; ) -
W-man
-
doro-tech
ostatnio ie tak zastanawialam i doszlam do wniosku, ze mimo iz o lodzi krazy fama, ze jest to miasto gdzie jest najwiecej pubow w polsce, to tak w sumie jak ktos pyta gdzie mozna wyjsc i fajnie sie pobawic, to lista, ktora podaje jest dosc krotka...
jak by szlo o warszawe, czy krakow, to jakos sadze, ze moglabym dluzej wymieniac, a toz to nasza piekna lodz to drugie w polsce miasto i tak malo fajnych miejsc?
albo tez do moich miejsc jestem tak przywiazana ze inne mi sie nie podobaja.
viva kaliska moj drugi dom :)
-
Archont
W-man (pamiętam, pamiętam :-))) Ty i skromność???!!!???
Ale swoją drogą to, co zrobiłes w Kaliskiej w moje imieniny było klasą samą dla siebie. W rozruszaniu sali jesteś myszczem bezsprzecznym i basta :-))) -
sivek
-
peace sex & tea
-
Piotrek
sivek.. ja od czasu do czsu tam wpadalem.. na piwko :).. klimatyczne miejsce -
Anonim
najlepsza pijalka obok mnie :)
Kolo starej filharmonii, klimatyczne miejsce.
A kilka miesiecy temu antyterrorysci robili show :))))
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne