ŁDZ/ Boat Town/ Łódź [5039]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bo_tak_wlasnie

napiszcie gdzie przesiadujecie kiedy wyskaQjecie na miasto ze snajomymi ew solo...

jaki klimat, jaka muza, jacy ludzie i jakie ceny :P

jestem bardzo ciekaw...
  • $mokiN

no było juz cos takiego pare wątków niżej .. chyba "co w weekend" czy jakos tak
    poczytaj sobie; )
  • bo_tak_wlasnie

heh looz
  • Archont

ja jestem zupełnie nieobiektywny bo kocham na zabój Łódź Kaliską a dokładnie parter tego bossssskiego miejsca. Nie jest najtaniej ale da się wytrzymać - browarek 7 - 8 zł
    Naprawde fajnie robi się koło 2 - 3 w nocy gdy zostają głównie stali bywalcy, rozsuwa się stoliki, tańczy... muzę można sobie wynegocjować... ech, rozmarzyłem się... Kaliska to niepowtarzalne miejsce
    PZDR
  • bo_tak_wlasnie

niepowtarzalnie trendy... :/

lans... this is all
  • ajkju aka '95 Style

trendy to jest mowienie w ten sposob o Kaliskeij :P
  • Disco Inferno

teraz trendy nie jest już trendy - teraz trendy jest dżezi (jakkolwiek to się pisze).

Łódź Kaliska Rulez
    Duży Żywczyk Z Dużym Soczkiem Rulez
    Sprytne też Rulez (prawda Archont?; -))
    Serek z Oliwkami Rulez
    Łukasz i Jasiek Rulez

i niech skonam jeśli tak nie jest!!!
  • doro-tech

nie konaj, racja jest po twojej stronie :)

jak dla mnie bez soczku,
    za to cytryna pasjami

a propos jazzy, to ja chwilowo to tylko widzialam w artykule polityki o trendsetterach...jakos o uszy mi sie nigdzie nie obilo... :D
  • $mokiN

a ja slyszalem ze nie jest trendi mowienie co jest a co nie jest trendi
    jazzi tez
    ;P
  • Disco Inferno

i jeszcze jedno Archont... znacznie więcej ubawu jest jak się zsunie stoliki :-))) i stali bywalcy tańczą na stołach!!!
    Doro! Duży buziak!
  • Archont

Disco, Skarbie... ale nie zapominajmy, ze wtedy w pobliżu powinien być W-man :-)))
    Jednak... bar na parterze będę wciąż darzyć sentymentem... To już prawie 10 latek siedzenia w tym miejscu... Fakt faktem - sprytne rządzi (zwłaszcza jak zrobi Łukasz :-))))
  • W-man

No oczywiście że powinienem być!! A jakże!! :D:D:D
  • Dina

no takkkkk. slyszalam ze w-man potrafisz rozkrecic impeze w kaliskiej; )
  • W-man

Ach!!! Legenda powoli zaczyna mnie przytłaczać!!!; D
  • doro-tech

ostatnio ie tak zastanawialam i doszlam do wniosku, ze mimo iz o lodzi krazy fama, ze jest to miasto gdzie jest najwiecej pubow w polsce, to tak w sumie jak ktos pyta gdzie mozna wyjsc i fajnie sie pobawic, to lista, ktora podaje jest dosc krotka...
    jak by szlo o warszawe, czy krakow, to jakos sadze, ze moglabym dluzej wymieniac, a toz to nasza piekna lodz to drugie w polsce miasto i tak malo fajnych miejsc?
    albo tez do moich miejsc jestem tak przywiazana ze inne mi sie nie podobaja.
    viva kaliska moj drugi dom :)
  • Archont

W-man (pamiętam, pamiętam :-))) Ty i skromność???!!!???
    Ale swoją drogą to, co zrobiłes w Kaliskiej w moje imieniny było klasą samą dla siebie. W rozruszaniu sali jesteś myszczem bezsprzecznym i basta :-)))
  • sivek

a ja ubostwiam BarAnne
    Czy znacie to miejsce ?? Czy bywacie tam ??
  • peace sex & tea

szemrawe towarzystwo sie tam kreci;D
  • Piotrek

sivek.. ja od czasu do czsu tam wpadalem.. na piwko :).. klimatyczne miejsce
  • Anonim

najlepsza pijalka obok mnie :)
    Kolo starej filharmonii, klimatyczne miejsce.
    A kilka miesiecy temu antyterrorysci robili show :))))
| |

miasto kontrastów... secesyjnych kamienic i opuszczonych fabryk... polska stolica muzyki techno i n...

Fotki

Miejsca grona (9)