-
Pani Prezes Brazylijski Serial
19.02 w lodzi bedzie duuuuuuza grupa osob miala stresiki i duzo bieganiny za dnia i moze Łodzianie zaproponuja cos na wieczorny relax
co ,gdzie,jak.... czekam; ) -
Anonim
-
-
slojo
heh to juz nei bedzie stresiku bo sesja trwa do piatku :) Moim zdaniem bedzie duuuuuzy luzik :D i czas beztroskiego imprezowania :DDDDD -
-
no my mamy w weekend sesje ... wiekszosc przyjezdza do łodzi...
WIEC?CZY COS SIE BEDZIE DZIALO? MOZNA LICZYC NA JAKIES KONKRETNE NAMIARY?
:)
-
Ojczyzna Polszczyzna
-
Ojczyzna Polszczyzna
-
nie. na litosc boska! :o blagam nie lastrada ASIA! TAM BARMAN UKRADL MI PIENIADZE1 no sorki ale to chyba za wiele zeby tam chodzic. jak mlot jest niekumaty to niech tam nie pracuje albo najlepoiej wogole jako barman ale no ja nie mam ochoty tam isc.
kurcze, jest tyle miejsc w lodzi ZMIANY BY SIE PRZYDALY! to wogole juz kaliska zniose oby nie la s.
blagam nie idzmy tam! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
to jak juz pietro albo nie! mi kiedys ktos proponowal - moze na gronie nawet , miejsce o nazwie U ANIOLA czy cos takiego... :)
niedaleko naszej szkoly wogole.
sprawdze to i moze tam...
LA STRADA JEST FE -
Prot Haładaj
la strada to nora. nie polecam.
gorąco polecam bagdadcafe na jaracza 45
ewentualnie music bar na pl. komuny paryskiej
z braku laku soda albo pientro. ale nie wiem co jest co.
może vinyl bar na piotrkowskiej 80?
ja bylem ostatnio w takiej dziurze na rogu gdańskiej i 6 sierpnia. było stosunkowo miło.
ale klimat metalowo-gitarowo-rpg -
-
Ojczyzna Polszczyzna
dobra, mogę się zgodzić na bagdad, bo w sumie jakos tam nie dotarliśmy, albo pientro. kaliska NIE!!
dlaczego la strada to nora?? dlatego że ciasno, duszno i nie ma miejsca?; ) momo że nienawidze takich miejsc z calego serca to la strada jakś wyjątkowo mi przypadla.... -
nie badz taka suka; ) i nie idzmy do la strady .
BLAGAM
a z tym bagdadem to grejt pomysl... ja nie pamietam czy tam bylam... wiadomo, czlowiek tak! przemeczony w lodzi ze .... no pewnych w koncu rzeczy nie pamieta! &:-O !
wybierzmy sie do bagdadu! :) -
Anonim
oki, to zależy co Was interesuje:)
polecam Bagdad, bo tam fajne imprezki są, ale jeden minus------jak się już impra rozkręci jest strasznei ciasno n aparkiecie, łokcie wszędzie, do szatni i baru kolejka(no ale to jak zwykle), Vinyl-nice place, Lastrady nie polecam, a jeżeli chodzi o Piętro to też ma swój specyficzny klimat...to wszytko zależy kto co lubi..n apewno warto zajżeć...
ostatnio w okolicach Camerimage otworzyli nowy lokal w tej samej bramie co Kaliska, warto zajżeć,,,nazywa się to chyab Fotostudio,ale nei chce skłamać...warto zajżeć,,,super czerwone łazienki:)
wejście na przeciw wejscia do Kaliskiej tylko, dwa, trzy metry dalej, pozdrawiam i zyce udanej zabaway!:) moze nawet sie spotkamy gdzies na trasie -
Ojczyzna Polszczyzna
dlaczego macie takie zle zdanie o la stradzie???? nie kumkam w ogóle............ dobra, ja mogę iść do bagdadu, myślę zresztą że nikt nie będzie miał nic specjalnie przeciwko :) do bramy "kaliskiej" też można zajrzeć, dzięki za info, a jaka muza tam? -
bo kochana w la stradzie jest po 1wsze hu..wy
barman co kurcze mnie okradl! ostatnio a po 2gie jest tam strasznie speluwiarsko. zobacz-tyle osob ma podobne zdanie do mnie! TO NIE JEST PRZYPADEK.
gdzies uderzymy ale nie tam.a tam przy kaliskiej to... chyba taka nowa dyskoteka czy cos jest...a moze myle.
a, i pietro tez raczej nie... bo tam nie ma zabawy jako takiej tylko picie i pogaduchy.... i co? z nowu z wami?; ) hehee.. -
Anonim
tylko prosze nei wchodzicie do Wallstret:P hehe
wejscie do tego lokalu o ktorym mowie, jest raczej niewidoczne,ale wrato tam zajzec, na scianach przewaznie, jakies ciekawe zdjecia, ostatnio robili tam pokaz Animacji studentów Filomwki i chyba tez kogos z ASP
muza jest różna, a panuje ciepły kawiarniano artystyczny;-) klimacik, polecam grzane winko z płatkami migdałów:)
można spokojnie pogadać, bo to raczej miejsce na rozmowy niż na disco he he, zajżyjcie tam i opowiedzciejak wrazenia ,,,tylk,zebyscie trafily, bo ja pierwszy raz musialam być tam zaprowadzona he he, i zdzwiłąm sie,że jest tam jakiś lokal -
no dobra. ale to jest w tej bramie co kaliska czy w ktorej? i po ktorej stronie :) jest wejscie?
;) -
Ojczyzna Polszczyzna
w pientrze nie mozna się bawić????? no kochana, tu już trocha przesadziłaś.....
co do nowego miejsca, to można wstąpić na grzańca rozgrzewającego przed gorącą imprezą, ale my potrzebujemy miejsca, gdzie się wyhulamy za caly tydzień tudzież dwa tygodnie :))) -
:) JAKA SWIECIE OBURZONA hehehehe
asia, spox... wszystko jak zwykle rozegra sie na miejscu... co gdzie jak kiedy... tylko ta lastrada na 100000%odpada a tak to mozemy ewryłer. i bedziemy hulac! -
Ojczyzna Polszczyzna
aśka to nie la strada odpada, tylko tobie się nie chce, ostatnio wszyscy byli ZA!!!! HAHAHAHA!!!! no ale nie upieram się, no chociaż mam mile wspomnionka :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne