-
kenna
poszukuję chetnych do kolportażu materiałów reklamowych. więcej info na priv. -
parpar
Poszukuję 2 hostess do pracy podczas spotkania biznesowego w Filharmonii w Łodzi - 10 grudnia w godzinach 18:30-24.45
Obowiązki hostess: rozdawanie upominków
Wymagania: wzrost min 175 cm, rozmiar ubrania 36-38.
Stawka: 100 zł za wieczór
We własnym zakresie rajstopy cieliste, czarne szpilki ale zabudowane (pięty i palce zasłonięte), na miejscu sukienki z logo.
Jeżeli jesteś zainteresowana i spełniasz wymagania podeślij swoje 2-3 zdjęcia, wzrost, wiek, imię i nazwisko oraz numer telefonu na adres biuro@hostesseria.com w temacie "10.12"
-
Lato Zima Studenta
Plakatowanie-praca dla studenta:
- 10 zł/h
- plakatowanie ośrodków studenckich na terenie Łodzi
- tematyka - wyjazdy studenckie
kontakt na privie -
aNKa
Witam,
Szukam osób znających język francuski na poziomie bardzo dobrym/ biegłym oraz angielski na poziomie dobrym/ bardzo dobrym do pracy w Łodzi w SSC w dziale AP, na stanowisku Accountant
Mile widziane doświadczenie w księgowości/ dziale finansowym etc [ np. praktyki, staż, kilka miesięcy pracy zawodowej ]
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila - chętnie udzielę więcej informacji
anna.wroniszewska@pl.randstad. com -
-
aNKa
Witam,
Szukam osób znających płynnie/ bardzo dobrze język niemiecki i bardzo dobrze język angielski na stanowiska : TE Associate i FA Associate, do pracy w międzynarodowym SSC na terenie Łodzi
mile widziane wykształcenie ekonomiczne/ finansowe lub doświadczenie w księgowości/ finansach
osoby zainteresowane ofertą proszę o kontakt na maila:
anna.wroniszewska@pl.randstad. com -
aNKa
Witam,
Firma Randstad zajmuje się Doradztwem Personalnym
Poszukujemy osób, które są zainteresowane rozpoczęciem swojej kariery w międzynarodowych firmach. Mile widziani kandydaci, którzy mają już pierwsze doświadczenie zawodowe ( księgowość, finanse ) i chcieliby rozwinąć swoje kompetencje i umiejętności.
Nasi Klienci oferują szansę zdobycia cennego doświadczenia na rynku, możliwość rozwoju kompetencji merytorycznych, jak i osobowościowych poprzez system szkoleń i pracę z najlepszymi specjalistami w danych dziedzinach.
Wymagania
• znasz dobrze język niemiecki (i dodatkowo znasz angielski lub inny język)
• jesteś osobą nastawioną na rozwój, która lubi wyzwania
• szukasz miejsca, gdzie zarówno zdobędziesz doświadczenie a także będziesz mieć szansę wykorzystywać język lniemiecki w codziennych obowiązkach
Osoby zainteresowane prosimy o aplikowanie na adres mailowy:
rfs.lodz@pl.randstad.com
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami
Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: Potwierdzam prawdziwość powyższych danych i zgadzam się na przetwarzanie i administrowanie moimi danymi, które podałam/em do wiadomości Randstad Sp. z o.o. do celów rekrutacji pracowników. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y iż moje dane mogą zostać przekazane potencjalnym pracodawcom oraz, że mam prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w wyżej opisanym celu oraz wobec przekazywania danych innym podmiotom, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych ze względu na moją szczególną sytuację. Podanie danych jest dobrowolne. Jednocześnie wyrażam zgodę na podejmowanie czynności mających na celu weryfikacje prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i informacji w nich zawartych
-
aNKa
young graduates speaking french - Łódź
Poszukujemy osób, które są zainteresowane rozpoczęciem swojej kariery w międzynarodowych firmach a także kandydatów, którzy mają już doświadczenie zawodowe i chcieliby rozwinąć swoje kompetencje i umiejętności.
Nasi Klienci oferują szansę zdobycia cennego doświadczenia na rynku, możliwość rozwoju kompetencji merytorycznych, jak i osobowościowych poprzez system szkoleń i pracę z najlepszymi specjalistami w danych dziedzinach.
Wymagania
• znasz dobrze język francuski (i dodatkowo znasz angielski lub inne języki)
• jesteś osobą nastawioną na rozwój, która lubi wyzwania
• szukasz miejsca, gdzie zarówno zdobędziesz doświadczenie a także będziesz mieć szansę wykorzystywać język francuski w codziennych obowiązkach
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy:
rfs.lodz@pl.randstad.com
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami
Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: Potwierdzam prawdziwość powyższych danych i zgadzam się na przetwarzanie i administrowanie moimi danymi, które podałam/em do wiadomości Randstad Sp. z o.o. do celów rekrutacji pracowników. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y iż moje dane mogą zostać przekazane potencjalnym pracodawcom oraz, że mam prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w wyżej opisanym celu oraz wobec przekazywania danych innym podmiotom, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych ze względu na moją szczególną sytuację. Podanie danych jest dobrowolne. Jednocześnie wyrażam zgodę na podejmowanie czynności mających na celu weryfikacje prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i informacji w nich zawartych
-
Anonim
Gravet Consulting Sp. z o.o. działa z sukcesem na rynku doradztwa personalnego od 1995 r. Dla naszego Klienta, dużej międzynarodowej korporacji, europejskiego leadera w obszarze produkcji m.in. ceramiki sanitarnej, poszukujemy obecnie kandydata na stanowisko:
SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI INTERNETOWEJ
Miejsce pracy: Koło
ZAKRES ZADAŃ:
• współtworzenie, koordynacja i bieżąca, systematyczna aktualizacja zawartości serwisów WWW Grupy w regionie CEE;
• opieka nad rozwojem technologicznym serwisów WWW Grupy w regionie CEE;
• negocjowanie cen usług i warunków umów z dostawcami;
• udział w kształtowaniu komunikacji z wykorzystaniem kanałów elektronicznych;
• promocja serwisu WWW na zewnątrz oraz wewnątrz firmy.
PROFIL KANDYDATA:
• posiada wykształcenie wyższe lub jest studentem ostatniego roku gotowym podjąć pracę w pełnym wymiarze w siedzibie naszego Klienta w Kole;
• aktywny użytkownik Internetu (np. tworzy i utrzymuje własną stronę, portal, blog, serwis, etc);
• mile widziane doświadczenie w pracy w agencji interaktywnej, portalu internetowym lub na analogicznym stanowisku w dziale marketingu firmy komercyjnej;
• mile widziane doświadczenie w zakresie tworzenia stron internetowych;
• posiada praktyczną znajomość języka angielskiego umożliwiającą komunikację ustną, pisemną i czytanie dokumentacji, w tym język branżowy;
• dysponuje wiedzą ogólną o zagadnieniach komunikacji marketingowej, technologii internetowych i językach programowania;
• posiada popartą praktycznym doświadczeniem umiejętność redagowania i tworzenia tekstów marketingowych.
Dołączając do zespołu pracowników naszego Klienta masz szansę nie tylko na atrakcyjne wynagrodzenie, ale również na:
• opiekę medyczną;
• ubezpieczenia połączone z pakietami inwestycyjnymi;
• dofinansowanie nauki języków obcych.
Kandydatów zainteresowanych powyższą ofertą i spełniających przedstawione oczekiwania zapraszamy do przesyłania zgłoszeń zawierających CV na adres e-mail:
info@gravet.com.pl
W temacie wiadomości prosimy wpisać: SKI/10
Dziękując Państwu za zainteresowanie naszym projektem informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi Kandydatami.
Prosimy o zamieszczenie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy Gravet Consulting Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, ul. Sienkiewicza 13, w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z poźn. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania." -
aNKa
Witam,
Szukam obecnie osoby na stanowisko:
praktykant/ praktykantka do działu księgowego AP
miejsce pracy: Łódź, międzynarodowe Centrum Finansowo – Księgowe
Wymagania:
• student IV lub V roku
• bardzo dobra znajomość języka francuskiego
• dobra znajomość języka angielskiego
• chęć rozwoju w dziedzinie księgowości
• dyspozycyjność
Obowiązki:
Wsparcie działu AP Accounts w bieżących projektach i zadaniach:
księgowanie faktur i innych dokumentów finansowych
- uzgadnianie kont księgowych
- rozliczanie delegacji służbowych
- przeprowadzanie kontroli poprawności dokonywanych operacji
- nadzór merytoryczny nad dokumentacją księgową
- kontakt z obcojęzycznymi dostawcami
- odpowiadanie na zapytania klienta, rozwiązywanie problemów
- współpraca z innymi działami firmy
Oferujemy:
• płatne 2 miesięczne praktyki
• możliwość rozwoju w międzynarodowym środowisku
• możliwość rozwoju w zakresie księgowości
Osoby zainteresowane – proszę o kontakt
Pozdrawiam serdecznie
Anna Wroniszewska
Młodszy Konsultant
Randstad Financial Staffing
E-mail anna.wroniszewska@pl.randstad. com
randstad.pl -
1298145
Najlepiej rozkręcić właśny biznes!; -) W tym z chęcią pomożemy.
Zapraszam do zapoznania się z siecią KOMBINATORIÓW którą stworzył nasz fundusz INVESTIN.
Jest to sieć Inkubatorów Zaawansowanych Technologii, gdzie mają
miejsca zróżnicowane działania na rzecz przedsiębiorczości
akademickiej, które są źródłem podaży projektów gotowych do
inwestycji. Siedziby Inkubatorów mieszczą się aktualnie w Łodzi
(KOMBINATORIUM START-UPÓW) oraz Poznaniu (KOMBINATORIUM NAUKOWE).
W ramach projektu szczególną uwagę przykładamy do zaszczepiania
wśród młodzieży progresu technologicznego i innowacyjności,
badań i nauki oraz wspieraniu przedsiębiorczości i
zrównoważonego rozwoju społeczno-gospodarczego, co w
przyszłości zaowocuje zmianą postaw i otwartością na
komercjalizację technologii.
Oferujemy bezpłatne seminaria, spotkania z naszymi ekspertami.
Warto zapoznać się z naszą ofertą :)
Zapraszam do odwiedzenia strony http://www.kombinatorium.pl/
oraz naszych profili na facebooku
https://www.facebook.com/KOMBINATOR...
https://www.facebook.com/pages/Komb...
https://www.facebook.com/pages/KOMB...
https://www.facebook.com/FundacjaZa... -
Tomek
AVON to marka, której nie trzeba przedstawiać, szeroka gama produktów i zróżnicowane ceny zapewnią Ci wielu klientów. Otwórz przed sobą nowe możliwości – dołącz do nas.
Nasze atuty to:
- bezpłatna dostawa przesyłek,
- płatność po 2ch tygodniach
- atrakcyjne rabaty do 40%
- prezenty na dobry początek dla nowych konsultantek
- możliwość budowania grupy i dodatkowe dochody od jej sprzedaży.
NIE CZEKAJ ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ!
Z nami nic nie ryzykujesz, nie musisz mieć żadnego wkładu finansowego.
Rejestracja jest darmowa i rezygnacja też. To TY decydujesz kiedy i jak pracujesz.
Napisz czekam właśnie na Ciebie.
Urszula
GG 11030118
atuk1@op.pl
-
Doggy, Gregorian
I Want Fuck
http://www.youtube.com/watch?v=nLCh...
You're so sexy so am I
http://www.youtube.com/watch?v=ovr5...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź