Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich miłośników bachaty!

Już oficjalnie z ramienia LG, mam przyjemność zaprosić was na zaplanowany od 21 do 23 maja 'Bachata Lovers Festival'. Będzie to druga odsłona festiwalu, obejmująca standardowe 3 dni imprez (pt-nd) i 2 dni pełne treningów (sob-nd).

Do max 29 marca zbieram grupę zainteresowanych osób, dzięki czemu będzie można nabyć wejściówki za niższą cenę (full pass w cenie 230zł). Oczywiście im wcześniej dacie mi znać tym lepiej - nie czekajcie więc do ostatniej chwili z chęcią dołączenia do reszty!

Gorąco namawiam was na uczestnictwo, zeszłoroczna odsłona była naprawdę świetna i nie znam osoby która wzięła w niej udział i była rozczarowana. Miejsce blisko centrum, świetni prowadzący, dobre warunki treningowe.. jednym słowem polecam - zarówno tym zaawansowanym jak i początkującym.

Pełne informacje znajdziecie pod adresem http://www.bachatafestival.pl . W razie pytań - dorzucajcie je do wątku albo ślijcie na prv.

Pozdrawiam
    Tomek
  • .:anna:.

a partnerzy gwarantowani w tej cenie?; )
  • Przemek

Nie wiem jak będzie w tym roku... ale w zeszłym generalnie na warsztatach była równowaga jeśli chodzi o ilość partnerów i partnerek.
  • Anonim

A jakich Ty chcesz Aniu dodatkowych gwarancji? Nie wystarczy że nie odmówi Ci żaden, którego choć raz wyciągniesz na parkiet?:>

A Przemek ma całkowitą rację - w zeszłym roku było bardzo równo z ilością partnerów i partnerek. Zawsze mogę wysłać pytanie do organizatorów, czy uwzględniają utrzymanie odpowiedniej proporcji panowie-panie przy zapisach.

Nooo Tomasz.... jasne że nie odmówi; ) ale skąd mieć pewność że ten 'wyciągnięty na parkiet' stanie na wysokości zadania?; )
  • Anonim

Skąd pewność że stanie na wysokości zadania? Wydaje mi się że dopóki sama własnoręcznie tego nie sprawdzisz, pewności nigdy mieć nie będziesz! Odwagi Aniu i do dzieła - owocnych poszukiwań życzę;)

;D jesli Ty Tomku bedziesz to jest jakas szansa ze beda owocne; P
    ale chyba i tak małe szanse na to, że wezme udział w festiwalu.. ale moze w jednej z imprez
  • Gosia

czy lista chętnych na festiwal jest wystarczajaco długa, żebysmy załapali się na grupowy full pass? 29.03 juz strasznie niedługo!
  • Anonim

Spokojnie Gosiu, brakuje nam jeszcze 2 osób!:) Do weekendu na pewno uda się zebrać komplet!
  • Przemek

2 osoby, czyli jedna para, damy radę mam nadzieję :)
  • Przemek

Program festiwalu: http://www.bachatafestival.pl/index...
  • Przemek

I jak dołączyła w końcu do naszej grupy jeszcze jakaś para, czy nie udało się zebrać 10 osó?
  • Anonim

Ja idę, ale ja się nie liczę, bo mam wejściówkę reporterską :)
  • Serafin

Jezeli jeszcze mozna to własnie dołączyła; )
  • Anonim

Wszystko gra, mamy już pełen skład, więc wszyscy zainteresowani dostaną zaraz info do przelewu.
    Pozdrawiam!
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)