Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek

Witajcie,

Czy z Latin Groove wybiera się w tym roku jakaś grupa na: http://www.bachatafestival.pl ?

Do 30 marca full pass grupowy (2 dni zajęć i 3 imprezy) kosztuje 230 zł. Potrzeba tylko zebrać grupę 10 osób. Ja mam już jedną... szukam pozostałych ośmiu. A może ktoś już stworzył taką grupę? Dajcie znać.
  • Anonim

Witam!

Po zeszłorocznej odsłonie festiwalu ja zapisuję się na 100%. Dobrze że wrzuciłeś tego posta, bo zupełnie zapomniałem o zrobieniu tego odpowiednio wcześnie.

Wszystkim zaczynającym swoją przygodę z bachatą i tym już zaawansowanym mocno polecam dopisanie się do BLD, szczególnie na zajęcia Tonego Lary i Danieli de Francesco.. oboje prowadzą, lekko mówiąc, zajebiaszcze lekcje.

Póki co nie wiem o żadnej zorganizowanej grupie, ale porozmawiam o tym z Matim.. w razie czego mogę się zająć zebraniem odpowiedniej ilości osób.

Pozdrawiam
  • Przemek

To jakbyście zbierali jakąś grupę to dajcie znać :)

Ja ze swojej strony polecam festiwal zarówno początkującym jak i bardziej zaawansowanym w bachacie tancerzom. Byłem na pierwszej edycji - organizacja, prowadzący zajęcia, imprezy - wszystko na najwyższym poziomie i to w rozsądnej w porównaniu z innymi tego typu festiwalami cenie.
  • Anonim

Póki co mamy 5 osób i kilka ma mi dać odpowiedź w ciągu najbliższych dni. Zapraszamy kolejne zainteresowane osoby!
  • Gosia

to strasznie straszna frekwencyjna lipa; ) a instruktorzy prowadzący zajęcia bachatowe dostali info, żeby zapytać swoich kursantów, czy są zainteresowani? kilka tych grup jest...
  • Kasia

może na FB trzeba wieści rozpuścić, tam chyba jednak wiecej ludzi zagląda ?
  • Anonim

Rozpuść w takim razie dalsze wici, Katarzyno!
  • Kasia

jak mnie będziesz nazywał "Katarzyną" ( grrrr oraz wrr) to nawet na festiwal nie przyjdę, o rozpuszczaniu wici nie wspominając; )
  • Anonim

Nie strzelaj focha, tylko DO ROBOTY, Kasieńko!; ) Do jutra ma byc 15 dodatkowych osób!
  • Gosia

nie ma to jak wlasciwie postawione zadanie!; )
  • Kasia

Gosiak, a czy Ty przypadkiem nie powinnaś być po mojej stronie ???; ))))))
    Tomek, no puściłam info na FB, ale póki co post robi furorę głównie wśród moich niesalsowych znajomych, którym się niezwykle spodobało sformułowanie "full pass grupowy"; ))
  • Gosia

ale przecież ja zawsze jestem po Twojej stronie, Kasiu!
  • Anonim

A od kiedy to nagle się pojawiły jakieś dwie różne strony?:>

Skoro tak wam się nudzi, że macie konta na X portalach, dorzućcie jeszcze info na naszej-klasie, twitterze, my-pis.pl czy choćby pokacycka.pl. 15 osób Kasiu, nie mniej, pamiętaj!;)
  • Anonim

A ja wchodzę za darmo jako reporterka; P
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)