-
Przemek
Witajcie,
Czy z Latin Groove wybiera się w tym roku jakaś grupa na: http://www.bachatafestival.pl ?
Do 30 marca full pass grupowy (2 dni zajęć i 3 imprezy) kosztuje 230 zł. Potrzeba tylko zebrać grupę 10 osób. Ja mam już jedną... szukam pozostałych ośmiu. A może ktoś już stworzył taką grupę? Dajcie znać. -
Anonim
Witam!
Po zeszłorocznej odsłonie festiwalu ja zapisuję się na 100%. Dobrze że wrzuciłeś tego posta, bo zupełnie zapomniałem o zrobieniu tego odpowiednio wcześnie.
Wszystkim zaczynającym swoją przygodę z bachatą i tym już zaawansowanym mocno polecam dopisanie się do BLD, szczególnie na zajęcia Tonego Lary i Danieli de Francesco.. oboje prowadzą, lekko mówiąc, zajebiaszcze lekcje.
Póki co nie wiem o żadnej zorganizowanej grupie, ale porozmawiam o tym z Matim.. w razie czego mogę się zająć zebraniem odpowiedniej ilości osób.
Pozdrawiam -
Przemek
To jakbyście zbierali jakąś grupę to dajcie znać :)
Ja ze swojej strony polecam festiwal zarówno początkującym jak i bardziej zaawansowanym w bachacie tancerzom. Byłem na pierwszej edycji - organizacja, prowadzący zajęcia, imprezy - wszystko na najwyższym poziomie i to w rozsądnej w porównaniu z innymi tego typu festiwalami cenie. -
-
Anonim
Póki co mamy 5 osób i kilka ma mi dać odpowiedź w ciągu najbliższych dni. Zapraszamy kolejne zainteresowane osoby! -
Gosia
to strasznie straszna frekwencyjna lipa; ) a instruktorzy prowadzący zajęcia bachatowe dostali info, żeby zapytać swoich kursantów, czy są zainteresowani? kilka tych grup jest... -
Kasia
może na FB trzeba wieści rozpuścić, tam chyba jednak wiecej ludzi zagląda ? -
Anonim
-
Kasia
jak mnie będziesz nazywał "Katarzyną" ( grrrr oraz wrr) to nawet na festiwal nie przyjdę, o rozpuszczaniu wici nie wspominając; ) -
Anonim
Nie strzelaj focha, tylko DO ROBOTY, Kasieńko!; ) Do jutra ma byc 15 dodatkowych osób! -
Gosia
-
Kasia
Gosiak, a czy Ty przypadkiem nie powinnaś być po mojej stronie ???; ))))))
Tomek, no puściłam info na FB, ale póki co post robi furorę głównie wśród moich niesalsowych znajomych, którym się niezwykle spodobało sformułowanie "full pass grupowy"; )) -
Gosia
-
Anonim
A od kiedy to nagle się pojawiły jakieś dwie różne strony?:>
Skoro tak wam się nudzi, że macie konta na X portalach, dorzućcie jeszcze info na naszej-klasie, twitterze, my-pis.pl czy choćby pokacycka.pl. 15 osób Kasiu, nie mniej, pamiętaj!;) -
-
Anonim