-
!*^anitken^*!
Kochani, postanowilam ogarnac kwestie noclegow w Wieliczce i, jak sie okazuje, nie ma juz miejsc w naszym ulubionym hotelu Gorsko. Sa za to w innych. Mam kontakt z organizatorka wiec w sumie najlepiej jesli jak najszybciej odezwiecie sie do mnie, zebym mogla zebrac grupe i byc w stanie zrobic rezerwacje na konkretna, albo chociaz przyblizona ilosc osob.
Piszcie najlepiej do mnie na maila anita@latingroove.pl i od razu zaznaczajcie jakie chcecie pokoje plus ewnetualnie z kim.
Mam juz Ruda, Piotrka, Klepe, Natale, Gexa i Galke, wiec wy sie juz nie wysilajcie :) Ceny mniej wiecej 38-80/100 (1-osobowe) ale moze dla wiekszej ilosc osob bedzie taniej.
No, to tyle. Czekam! -
Anonim
Ja w zeszłym roku byłem i w tym roku też zarezerwowałem miejsca dla grupy do motelu Classic - nie wiem jakie były warunki w Górsko, ale jeśli Anitka nie ma tam już miejsc to polecam motel Classic - standard świetny w zeszłym roku byliśmy bardzo zadowoleni.
Pokoje super i śniadania/obiady też rewelacyjne.
Powodzenia! -
Anonim
Są szczęśliwcy, którym udało się załapać na pokój w Górsko :) Ja, Kudłaty i Leśny mamy zarezerwowany pokój 4-osobowy i póki co jedno miejsce w pokoju mamy wolne, więc jakby ktoś był zainteresowany to się zgłaszać :) Prosimy o przesyłanie CV i listu motywacyjnego - skontaktujemy się z wybranymi kandydatami; -) -
Anonim
-
-
Kuśmier
-
★...ruda
-
Anonim
to teraz czekamy na filmiki z pokazow! i jakby co, to paczek chcialaby jak najszybciej:) wiec jej nie meczcie i wrzucajacie na youtube!! xD -
Anonim
-
czarodziej82
-
wik
-
Domi
-
irek369
nie przepadam za pokazami ale w sobotę to nie były tylko pokazy ale zajebisty spektakl ...super forma przedstawienia tak mnie wciągneła że obejrzałem caly bez chwili przerwy z ogromnną przyjemnością pierwszy raz widziałem coś takiego ...brawo brawo brawo i dzięki -
Anonim
spoko Domi, mi mowili ze slabizna, ja im wierze, uwierzmy im, co?!
:PP -
czarodziej82
jakby ktoś jeszcze nie widział pokazów... :P
http://www.youtube.com/watch?v=9sCH...
http://www.youtube.com/watch?v=xwjK...
-
elefante
drugi filmik nie chce sie odpalic - bo podobno nalezy do kategorii prywatnych... nakreciles cos z przebierania sie w szatni?? :> -
czarodziej82
zonk jest z prawami autorskimi bo podkład ponoć należy do Sony...Dzisiaj Zgrałem filmik Tupajowi na Lapka więc zapewne przekaże reszcie Ekipy :)
ps. wiadomo kiedy będzie dostępne nagranie od organizatorów może?:)