Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !*^anitken^*!

Kochani, postanowilam ogarnac kwestie noclegow w Wieliczce i, jak sie okazuje, nie ma juz miejsc w naszym ulubionym hotelu Gorsko. Sa za to w innych. Mam kontakt z organizatorka wiec w sumie najlepiej jesli jak najszybciej odezwiecie sie do mnie, zebym mogla zebrac grupe i byc w stanie zrobic rezerwacje na konkretna, albo chociaz przyblizona ilosc osob.

Piszcie najlepiej do mnie na maila anita@latingroove.pl i od razu zaznaczajcie jakie chcecie pokoje plus ewnetualnie z kim.

Mam juz Ruda, Piotrka, Klepe, Natale, Gexa i Galke, wiec wy sie juz nie wysilajcie :) Ceny mniej wiecej 38-80/100 (1-osobowe) ale moze dla wiekszej ilosc osob bedzie taniej.

No, to tyle. Czekam!
  • Anonim

Ja w zeszłym roku byłem i w tym roku też zarezerwowałem miejsca dla grupy do motelu Classic - nie wiem jakie były warunki w Górsko, ale jeśli Anitka nie ma tam już miejsc to polecam motel Classic - standard świetny w zeszłym roku byliśmy bardzo zadowoleni.

Pokoje super i śniadania/obiady też rewelacyjne.
    Powodzenia!
  • Anonim

Są szczęśliwcy, którym udało się załapać na pokój w Górsko :) Ja, Kudłaty i Leśny mamy zarezerwowany pokój 4-osobowy i póki co jedno miejsce w pokoju mamy wolne, więc jakby ktoś był zainteresowany to się zgłaszać :) Prosimy o przesyłanie CV i listu motywacyjnego - skontaktujemy się z wybranymi kandydatami; -)
  • Anonim

Miejsce sprzedane :-)
  • Kuśmier

oł jeeeeeee :)
  • ★...ruda

a wiecie co?

JUTRO JUZ BEDZIEMY W WIELICZCE!!!!!! :D
  • Anonim

to teraz czekamy na filmiki z pokazow! i jakby co, to paczek chcialaby jak najszybciej:) wiec jej nie meczcie i wrzucajacie na youtube!! xD
  • Anonim

Było super,powiedziałabym nawet,że bajecznie :P
  • czarodziej82

bylo wspaniale:) salsa 125m pod ziemią...niezapomniane przeżycia :D
  • wik

super, super :) a pokazy przepiękne
  • Domi

eh... no i jeszcze troszkę nas podenerwujcie...:P
  • irek369

nie przepadam za pokazami ale w sobotę to nie były tylko pokazy ale zajebisty spektakl ...super forma przedstawienia tak mnie wciągneła że obejrzałem caly bez chwili przerwy z ogromnną przyjemnością pierwszy raz widziałem coś takiego ...brawo brawo brawo i dzięki
  • Anonim

spoko Domi, mi mowili ze slabizna, ja im wierze, uwierzmy im, co?!
    :PP
  • czarodziej82

jakby ktoś jeszcze nie widział pokazów... :P

http://www.youtube.com/watch?v=9sCH...

http://www.youtube.com/watch?v=xwjK...

• elefante

drugi filmik nie chce sie odpalic - bo podobno nalezy do kategorii prywatnych... nakreciles cos z przebierania sie w szatni?? :>
  • czarodziej82

zonk jest z prawami autorskimi bo podkład ponoć należy do Sony...Dzisiaj Zgrałem filmik Tupajowi na Lapka więc zapewne przekaże reszcie Ekipy :)

ps. wiadomo kiedy będzie dostępne nagranie od organizatorów może?:)
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)