Latin Groove [209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

Nie dając wam chwili wytchnienia, po niesamowitym kongresie w Pradze postanowiliśmy przedstawić wam kolejną propozycję dla Salso maniaków. I to propozycję nie byle jaką.

Summer Salsa Berlin to propozycja naszych sąsiadów za wschodniej granicy na spędzenie niesamowitego weekendu pod palmami. Tak pod palmami – tegoroczny festiwal zorganizowano na terenie Tropical Island – największego w europie tropikalnego parku rozrywki. Zapewniającego niesamowitą pogodę i zabawę przez cały rok bez względu na porę roku.

I tym razem ekipa Latin Groove została doceniona za swój wkład w festiwale salsowe na całym świecie i zamiast płacić 100,- Euro kursanci naszej szkoły dostają dokładnie to samo za jedyne 85,- Euro

Czyli jadąc z nami:

1 pobyt przez cały weekend w Tropical Islands
    2 dni warsztatów pod palmami
    3 światowej klasy pary od Santo Rico z Nowego Jorku
    4 dni imprez
    5 EURO bonifikatę na wyżywienie w Tropical Islands
    bachata-pool-party open end.

Niebawem obędzie się również spotkanie informacyjne w Warsaw Dance Academy, na którym dowiecie się więcej o instruktorach, stylach oraz samej lokalizacji festiwalu. Jak zazwyczaj przygotowujemy dla was również ofertę w skład której wejdzie przejazd oraz zakwaterowanie. (Cena autokarów i zakwaterowania już niebawem. )

http://www.summersalsa.de
    http://www.tropical-islands.de
  • !*^anitken^*!

Nie wiem jak Wy, ale ja jade na stówe!! :))))
  • Anonim

no to już dwójka; D
  • Anonim

Gdzie tam dwojka???
    Ja bede na 100%, i tak bede w Berlinie, glupio by bylo nie zjawic sie
    na festiwalu; D

• ★...ruda

ja tez jade! ja tez!
  • irek369

ja raczej też:)
  • Domi

a są jakieś dokładne info? zorganizowano jakiś dojazd/noclegi???
  • Anonim

1. Full pass 85,00 EUR
    2. Nocleg piątkowy 29,00 (pokój 2 os) lub 25,00 EUR (pokój 4/6 os)
    3. Transport wesołym Latin Groove Full Wypas Party Bus 189,00 zł
    Zgłoszenia i pytania: info@latingroove.pl informacje: http://www.latingroove.pl i http://www.summersalsa.de
    Jeeeedzieeeemy, jedzieeeemy... :)

poza tym polecam recepcje, wszystkiego sie mozna dowiedziec;))
  • Domi

Teraz już można się dowiedzieć, wcześniej nie było wszystkich info. Tak, czy inaczej - JEDZIEMY!!!!:D
  • Anonim

No i jak było?
  • Klepa

Jestem Hardkorem!! Było spoko ale gdyby nie Tupaj i ja to nikt nie poznałby historii Berlina. No ale co zrobić.?
  • Domi

Ja też ja też! Wyjazd na pewno owocny - bąkologia i te sprawy...:P
  • Klepa

Cywilizacja bąków to był akurat aspekt naukowy ale w ogóle to i tak wielkie dzięki wszystkim za wyjazd bo dawno tak dobrego wyjazdu nie było! :)
  • mati

JESTEM HARDKOREM!!! :)
  • !*^anitken^*!

Ale i tak największym hardkorem jest Ruda :)
  • Anonim

a nie w koncu Mila?... no wyjazd dobry:)
  • Anonim

Czy ja nawet na salsie nie moge mieć normalnych znajowmych...?:/

Było zajebiście dawno tak dobrze się nie bawiłem:D Dięki też za historię Berlina, Priotra i Pawła, Tesco i Lidla:) Kraby!!!!!;D

Ruda i Milka są hardkorami <3
  • !*^anitken^*!

Dziś wieczorem w WDA zostawię płytkę z pokazem formacji, Basi i Słonia (niestety uciętym) i kilkoma fotkami - podzielcie się :)

Jeśli coś macie to fajnie by było, żebyśmy zgromadzili to w jednym miejscu. Nie wiem, kiedyś był jakiś serwer na który się to wszystko wrzucało, ale słuch po nim zaginął... Ktoś coś wie?

To byłem ja, Anitken vel. Anitak :)
  • Anonim

Na googlach jest grupa dyskusyjna Latin Groove Warszawa i tam można wrzucać różne rzeczy :)
  • Płacishhh

Youtube, picassa, fotka, wrzuta... no nie mówcie, że nie ma gdzie wrzucać; )
    Ewentualnie mogę to wgrać komuś jeżeli nie bardzo "ogarnia kuwetę" w tym temacie... :)
  • 1
  • 2
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)