Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam,

temat ten niech bedzie przeznaczony dla tych którzy chcieliby sie wspólnie umawiac na salsowe wypady :)

A zatem zarówno Ci z kursu który rozpoczął się 05.05.2009 i inni ruszamy :D

• Paulina

Pierwsze koty za płoty :D No ale z czasem bardziej opanujemy parkiet, mam nadzieje;) Ogólnie pozytywne wrażenia.
  • Anonim

Nawet nie zdążyliśmy soczku wypic i juz nam muze zmienili :D ehh...
  • ★...ruda

jestem z Was dumna :) bardzo sie ciesze, ze postanowiliscie wybrac sie na impreze :)
    rozumiem, ze dzisiaj widzimy sie w Equilibrium?; >
  • Anonim

:)

Ja dzisiaj nie dam rady.
  • izula1984

U mnie też dziś kiepsko z czasem... Kiedyś trza napisać tę magisterkę...:( A wczoraj faktycznie - muza była świetna tylko trochę nie za zbytnio latino...;) Pozdrówka - Iski (gg: 9871875)
  • ★...ruda

hmmm no tak to niestety z tym parkiem jest - to impreza studencka, wiec niesalsowi studenci nieststy rzadza... kierownictwo pozwala na granie salsy tylko do 23, max do 23:30

ale za to equilibrium (swoja droga dzisiaj bylo sporo ludzi i super klimat :)) jest w 100% nasze i tam tylko salsa :)
  • welcome to my life shot of truth

Po czwartkowym kursie można się przejść do Enklawy, gdyby ktoś miał ochotę ale bardzo polecam Palacio Del Salsa w piątek w PKINie. Można nie tylko do utraty tchu tańczyć salsę i bachatę w międzyczasie ale i poobserwować świetnych, długoletnich tancerzy którzy mistrzowsko wywijają na parkiecie :)
  • Martina:-)

Latinlovers, :-)

rozpoczynamy odliczanie do jutrzejszej imprezy w Montowni !!!!!

Kto się wybiera?

1. Ja:-)
    2. ....
    3. ....
  • ★...ruda

ja!!!!!!!!!!!!!! :D
  • Anonim

heh do zobaczenia :)*
  • Anonim

Iiii ja tu poprosze na bieżąco informacje o tym jaka jest zabawa w Montowni :D

Tu i teraz raz dwa. Ciebie sie tez to tyczy Szefowo; )

Bardzo sie postaram na przebierana wpasc w przyszlym tygodniu.

• ★...ruda

dzis w Montowni bylo MEGA :D
    jak zwykle zreszta; )
  • Anonim

Dobra to przepytam Cie na ta okolicznosc na najblizszych zajeciach; )

Gdzie sa foty?
  • Płacishhh

>dzis w Montowni bylo MEGA :D
    jak zwykle zreszta; )
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)