-
Anonim
Witam,
temat ten niech bedzie przeznaczony dla tych którzy chcieliby sie wspólnie umawiac na salsowe wypady :)
A zatem zarówno Ci z kursu który rozpoczął się 05.05.2009 i inni ruszamy :D
-
Pierwsze koty za płoty :D No ale z czasem bardziej opanujemy parkiet, mam nadzieje;) Ogólnie pozytywne wrażenia.
-
Anonim
-
★...ruda
jestem z Was dumna :) bardzo sie ciesze, ze postanowiliscie wybrac sie na impreze :)
rozumiem, ze dzisiaj widzimy sie w Equilibrium?; > -
-
Anonim
-
izula1984
U mnie też dziś kiepsko z czasem... Kiedyś trza napisać tę magisterkę...:( A wczoraj faktycznie - muza była świetna tylko trochę nie za zbytnio latino...;) Pozdrówka - Iski (gg: 9871875) -
★...ruda
hmmm no tak to niestety z tym parkiem jest - to impreza studencka, wiec niesalsowi studenci nieststy rzadza... kierownictwo pozwala na granie salsy tylko do 23, max do 23:30
ale za to equilibrium (swoja droga dzisiaj bylo sporo ludzi i super klimat :)) jest w 100% nasze i tam tylko salsa :) -
welcome to my life shot of truth
Po czwartkowym kursie można się przejść do Enklawy, gdyby ktoś miał ochotę ale bardzo polecam Palacio Del Salsa w piątek w PKINie. Można nie tylko do utraty tchu tańczyć salsę i bachatę w międzyczasie ale i poobserwować świetnych, długoletnich tancerzy którzy mistrzowsko wywijają na parkiecie :) -
Martina:-)
Latinlovers, :-)
rozpoczynamy odliczanie do jutrzejszej imprezy w Montowni !!!!!
Kto się wybiera?
1. Ja:-)
2. ....
3. .... -
★...ruda
-
Anonim
-
Anonim
Iiii ja tu poprosze na bieżąco informacje o tym jaka jest zabawa w Montowni :D
Tu i teraz raz dwa. Ciebie sie tez to tyczy Szefowo; )
Bardzo sie postaram na przebierana wpasc w przyszlym tygodniu.
-
★...ruda
-
Anonim
Dobra to przepytam Cie na ta okolicznosc na najblizszych zajeciach; )
Gdzie sa foty? -
Płacishhh