Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Idzie ktoś do enklawy ???
  • Doris

A dalej tam tak depczą i kopią, dzięki czemu to idealne miejsce na surviwal?
  • Anonim

cholera wie nie byłem tam z pół wieku - no dobra może przesadzam ale dawno...
  • Doris

Ja też. Ale może był tam ktoś ostatnio, przeżył i może opisać swoje doznania?
  • Gocha

Ja się może wybiorę. byłam 2 tyg temu i było całkiem ok, jak sie chce to miejsce da się znaleźć; )
  • ★...ruda

jak sie chce to wszystko mozna; ]

• Martina:-)

ja będę:-)
  • Płacishhh

po 1 w nocy robi sie luzniej - wczesniej trzeba bardzo skromnie tanczyc, albo miec farta i znalezc dobre miejsce. istnieje duże pradopodobieństwo, że i ja będę.
  • I_3I_I_y:)

Oczywiście Enklawa jest stałym punktem warszawskich salsero.

Nadal kopią,
    gryzą,
    kłują szpilkami,
    łokcie pod żebra wpychają,
    a i tak dobrze jest tam wejść i "podpisać listę obecności":)
    Dla bardziej "wyćwiczonych" w tym survivalu salsero wiadomym jest, że:
    1.albo przychodzisz o 21.00 i bawisz się do 22.30
    2.albo przychodzisz póżniej i bawisz się dopiero po około 23.59 kiedy będzie luźniej,
    3.lub zaczynasz wcześnie-tańczysz, potem robisz częste przerwy na wizytę w barze, i znowu balujesz-po kilku "soczkach" już nic nie jest w stanie Tobie przeszkadzać na parkiecie:P
  • Doris

Nie ma to jak dobra strategia. To ja tak strategicznie zapytam przy okazji czwartku, czy ktoś się wybierze mimo wszystko jutro (czyli w piątek) do Palacio, jako do stałego punktu warszawskich salsero? Bo chyba dałabym się tam jutro chętnie pogryźć i pokopać (delikatnie jednakowoż proszę:-)))
    To jak, panowie, panie?
  • Anonim

A czy dzisaj ktoś się wybiera?
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)