Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wtorki i czwartki w klubie Park, między 18.30 a 19.45 zapraszamy ok. 3 statystki do uczestnictwa w treningu grupy P2. Prowadzę ja + Mikita a dzisiaj wypadają zajęcia numer 4. Będą małysze, baterflaje, mambo dżezy i wolne (choć zarazem szybkie) obroty - jednym słowem będzie się działo! Zapraszamy!

Wszystkie zainteresowane partnerki zapraszam do kontaktu na gronowym prv lub na maila czerwin@latingroove.pl.

Pozdrawiam
    Tomek
  • LatinGroove

Zapraszamy 2-3 panie statystki na czwartkową bachatkę o godz.19.45 w WDA na ul.Marszałkowskiej 3/5

Poziom podstawowy
  • Anonim

2-3 panów nam potrzeba na S2 w poniedziałki i środy o 18:30 w parku. Najbliższe zajęcia już jutro (6 zajęcia poziomu). Zapraszamy ja i Tupak :)
  • Anonim

Ja się zgłaszam na bachatkę :)
  • Anonim

Witam!
    Wspólnie z Mikitą potrzebujemy 2-3 partnerów na zajęcia poziomu S2, odbywające się w Parku, we wtorki i czwartki od 18.30. Zajęcia tego poziomu będą się odbywały 08, 10, 15, 18 i 23 czerwca, aktualnie jesteśmy po 3 zajęciach.

Zainteresowanych mocno proszę o wcześniejsze skontaktowanie się ze mną przez grono lub maila (czerwin@latingroove.pl)!

Pozdrawiam!
  • Anonim

Na wypadek gdyby ktoś mi uwierzył na słowo bez patrzenia w kalendarz mała poprawka: oczywiście 08, 10, 15, 17 i 22 czerwca.