Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

Dla zagwarantowania maksimum komfortu wśród kursantów - szczególnie w grupach początkujących - uruchamiamy specjalny system statystowania.
    W przypadku gdy w grupie jest przewaga jednej płci zapraszamy do pomocy w uzupełnianiu dysproporcji - statystów z grup wyższych.
    Na kursach P1 i P2 statystą może być każdy, kursant będący uczestnikiem zajęć w którejś z naszych grup wyższych, możliwość statystowania na kursach wyższych (od S1 wzwyż) należy omówić z instruktorami prowadzącymi dany kurs.

kochani instruktorzy - apelujcie; )
  • ★...ruda

Serdecznie zapraszam - tym razem PANIE - na drugie zajęcia P1 :)
    Dzisiaj 19:30, WDA

Ostatnio mieliśmy nadmiar trzech panów!

Dziewczyny, chrońmy jakże cenny gatunek partnerów!!!!!!!; )

Kurs prowadzę ja i Tupaj :)
  • Klepa

Heeej! Brakuje pań na S4. Rzadko tak bywa więc wpadajcie drogie Panie! :) Dziś 18.45 w Reytanie tuż przy stacji metra RAcławicka!
  • ★...ruda

Potrzebujemy panow lub pan w roli partnerow chetnych do statystowania jutro na pierwszych zajeciach P1!!!
    Salsa o poranku - godzi. 12:30 w WDA :)

Wpadajcie, bo bez Waszej pomocy bedzie ciezko! Mamy prawie dwukrotna przewage w proporcjach na korzysc pan w perspektywie...

Zapraszamy - ja i Tupaj
  • Płacishhh

12.30... Jezeli to jest poranek to jak nazwiesz 11.30 ?; D
  • ★...ruda

poranek trwa o 8 do 13. nie wiedziales? :D
  • Anonim

>poranek trwa o 8 do 13

Ja zawsze myślałem że poranek zaczyna się o 13; ) pfff do czego to doszło że same statystki potrzebne są..; d
  • !*^anitken^*!

A nie prawda! Bo my potrzebujemy statystów :)

Razem z Tupakiem zapraszamy 4 panów na P2 w piątek o 17:45 w studio, będą powtórkowe - 4 zajęcia poziomu, więc można sobie poprzypominać szczegóły techniczne kilku figurek na raz :))

• Anulka

TAk tak ! przyjdzie koniecznie !

(nie tylko przystojni, wysocy, umieśnieni bruneci :>)
  • ★...ruda

serdecznie zapraszam panow w czwartki o godz. 21:00 do studia - panie czekaja :) poziom P2 - teraz beda 3 zajecia. Mateo tez zaprasza; )

a sprawa bardziej niecierpiaca zwloki, bo dotyczaca juz jutra: zapraszam panow na p1 jutro o 12:30!!! tutaj do zaproszen dolacza sie Tupak; )

oba kursy w studio :)
  • ★...ruda

Kobiety!!!!!
    Potrzebujemy Was dzisiaj o godz. 19:30 w WDA na ostatnich zajęciach P1!!!
    Przybądźcie z odsieczą :)

ja i Tupaj
  • Gosia

istnieje duże prawdopodobieństwo, graniczące z pewnością, że dziś na zajeciach o 17:45 będzie brakowalo Panów (poziom P2). dwaj stali bywalcy dezertują dziś z zajęć! :/
  • Olo

Tygodniowa analiza upoważnia mnie do zapraszania Pań do statystowania za zet on 1 w pon i czwartki na Narbutta o 20. Mam ok 5 wolnych partnerów
  • !*^anitken^*!

>Gosia napisała:
    >istnieje duże prawdopodobieństwo, graniczące z
    >pewnością, że dziś na zajeciach o 17:45 będzie
    >brakowalo Panów (poziom P2). dwaj stali bywalcy dezertują
    >dziś z zajęć! :/

Tak, tak, potwierdzam i zapraszam do studia w imieniu kursantek, Tupaka i moim :)
  • Gosia

było WOW! <buja w obłokach>
    dziękujemy Statystom, którzy tak dzielnie dziś z nami tańczyli :]
  • Gosia

aaaaaa, no i Tupakowi też dziękujemy, ślicznie nam dzis statystował :)
  • Anonim

Jak widać ten topic działa:D do zobaczenia dziś w Montowni:)
  • Anonim

Hej słuchajcie potrzebuje wsparcia wsród panów!!!
    na pozionie s1-końcówka w soboty i niedziele o 16.30!!! ok.4
    na poziomie s3-końcówka niedziela o 18
    na poziomie s4-końcówka poniedziałki i środy godz.20.15

te wszystkie w studiu-WDA

a w poniedziałki o 18.15(JUTRO!!)w parku -końcówka p2!!!!!!!!!!!!!!!

zapraszam!!!!!
  • Olo

Kobiety:))))
    potrzebujemy Was dzisiaj i we wtorki o 20 na narbutta . Mamy zet on 1 i wolnych facetów
  • Olo

Dobra trochę się zawinąłem w dniach tygodnia. Statystek potrzebujemy we czwartek i poniedziałek a nie jak napisałem powyżej we wtorek. Dzięki Adam.