-
Dla zagwarantowania maksimum komfortu wśród kursantów - szczególnie w grupach początkujących - uruchamiamy specjalny system statystowania.
W przypadku gdy w grupie jest przewaga jednej płci zapraszamy do pomocy w uzupełnianiu dysproporcji - statystów z grup wyższych.
Na kursach P1 i P2 statystą może być każdy, kursant będący uczestnikiem zajęć w którejś z naszych grup wyższych, możliwość statystowania na kursach wyższych (od S1 wzwyż) należy omówić z instruktorami prowadzącymi dany kurs.
kochani instruktorzy - apelujcie; ) -
★...ruda
Serdecznie zapraszam - tym razem PANIE - na drugie zajęcia P1 :)
Dzisiaj 19:30, WDA
Ostatnio mieliśmy nadmiar trzech panów!
Dziewczyny, chrońmy jakże cenny gatunek partnerów!!!!!!!; )
Kurs prowadzę ja i Tupaj :) -
Klepa
Heeej! Brakuje pań na S4. Rzadko tak bywa więc wpadajcie drogie Panie! :) Dziś 18.45 w Reytanie tuż przy stacji metra RAcławicka! -
★...ruda
Potrzebujemy panow lub pan w roli partnerow chetnych do statystowania jutro na pierwszych zajeciach P1!!!
Salsa o poranku - godzi. 12:30 w WDA :)
Wpadajcie, bo bez Waszej pomocy bedzie ciezko! Mamy prawie dwukrotna przewage w proporcjach na korzysc pan w perspektywie...
Zapraszamy - ja i Tupaj -
-
Płacishhh
-
★...ruda
-
Anonim
>poranek trwa o 8 do 13
Ja zawsze myślałem że poranek zaczyna się o 13; ) pfff do czego to doszło że same statystki potrzebne są..; d -
!*^anitken^*!
A nie prawda! Bo my potrzebujemy statystów :)
Razem z Tupakiem zapraszamy 4 panów na P2 w piątek o 17:45 w studio, będą powtórkowe - 4 zajęcia poziomu, więc można sobie poprzypominać szczegóły techniczne kilku figurek na raz :))
-
Anulka
TAk tak ! przyjdzie koniecznie !
(nie tylko przystojni, wysocy, umieśnieni bruneci :>) -
★...ruda
serdecznie zapraszam panow w czwartki o godz. 21:00 do studia - panie czekaja :) poziom P2 - teraz beda 3 zajecia. Mateo tez zaprasza; )
a sprawa bardziej niecierpiaca zwloki, bo dotyczaca juz jutra: zapraszam panow na p1 jutro o 12:30!!! tutaj do zaproszen dolacza sie Tupak; )
oba kursy w studio :) -
★...ruda
Kobiety!!!!!
Potrzebujemy Was dzisiaj o godz. 19:30 w WDA na ostatnich zajęciach P1!!!
Przybądźcie z odsieczą :)
ja i Tupaj -
Gosia
istnieje duże prawdopodobieństwo, graniczące z pewnością, że dziś na zajeciach o 17:45 będzie brakowalo Panów (poziom P2). dwaj stali bywalcy dezertują dziś z zajęć! :/ -
Olo
Tygodniowa analiza upoważnia mnie do zapraszania Pań do statystowania za zet on 1 w pon i czwartki na Narbutta o 20. Mam ok 5 wolnych partnerów -
!*^anitken^*!
>Gosia napisała:
>istnieje duże prawdopodobieństwo, graniczące z
>pewnością, że dziś na zajeciach o 17:45 będzie
>brakowalo Panów (poziom P2). dwaj stali bywalcy dezertują
>dziś z zajęć! :/
Tak, tak, potwierdzam i zapraszam do studia w imieniu kursantek, Tupaka i moim :)
-
Gosia
było WOW! <buja w obłokach>
dziękujemy Statystom, którzy tak dzielnie dziś z nami tańczyli :] -
Gosia
aaaaaa, no i Tupakowi też dziękujemy, ślicznie nam dzis statystował :) -
Anonim
-
Anonim
Hej słuchajcie potrzebuje wsparcia wsród panów!!!
na pozionie s1-końcówka w soboty i niedziele o 16.30!!! ok.4
na poziomie s3-końcówka niedziela o 18
na poziomie s4-końcówka poniedziałki i środy godz.20.15
te wszystkie w studiu-WDA
a w poniedziałki o 18.15(JUTRO!!)w parku -końcówka p2!!!!!!!!!!!!!!!
zapraszam!!!!! -
Olo
Kobiety:))))
potrzebujemy Was dzisiaj i we wtorki o 20 na narbutta . Mamy zet on 1 i wolnych facetów -
Olo
Dobra trochę się zawinąłem w dniach tygodnia. Statystek potrzebujemy we czwartek i poniedziałek a nie jak napisałem powyżej we wtorek. Dzięki Adam.