Latin Groove [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

LatinGroove i Warsaw Dance Academy już kolejny raz zaprasza na rekreacyjno-taneczny wyjazd letni! Chcąc zagwarantować wam jak najszybszy i jak największy rozwój postanowiliśmy wprowadzić specjalizacje dotyczące zajęć tanecznych które będą odbywały się na obozie. Uczestnicy mogą wybrać pomiędzy salsa, hip-hopem i jazzem jako specjalizacjami głównymi .

Każda grupa specjalizacyjna (hip hop, jazz, salsa) ma zapewnione 4 godziny zajęć tanecznych dziennie - w tym 3 godziny z techniki wiodącej oraz godzinę zajęć z techniki uzupełniającej (wszystkie techniki opisane są niżej). Dodatkowo wszystkie grupy będą codziennie miały jedne zajęcia z aktorstwa z nastawieniem na technikę wyrazu scenicznego, przekazywanie emocji w tańcu z profesjonalnym pedagogiem teatralnym. Zajęcia odbywać się
    będą na 2 salach z drewnianym parkietem, lustrami i profesjonalnym nagłośnieniem. Dobierając instruktorów zadbaliśmy by uzupełniali się w reprezentowanych stylach i żeby byli prawdziwymi wirtuozami w przekazywaniu wiedzy. Będą to między innymi: Basia Zielińska i Łukasz Słaniewski - finaliści programu You Can Dance, reprezentująca jedną z najmocniejszych polskich ekip tanecznych FNF Sandra Guzek oraz choreograf You Can
    Dance - Piotr Woźniak.

Czas po zajęciach będzie umilał wam profesjonalny animator sportowy organizujący najróżniejsze aktywności i konkursy. Codziennie wieczorem planujemy imprezy i ogniska. Bez względu na pogodę nikt nie będzie się nudził!!

!!! UWAGA!!!
    Wyjazd przeznaczony jest dla osób pełnoletnich. Osoby niepełnoletnie mogą uczestniczyć w wyjeździe jedynie
    za pisemną zgodą rodziców.

termin to 23 – 30 sierpnia 2009 r.
    miejsce: ośrodek wypoczynkowy TVP w Sarnówku

Więcej informacji już wkrótce na http://www.salsowyodjazd.pl
  • Lemur

ok, wygląda super!
    Rozumiem, że na razie trzeba wykazać cierpliwość, jeśli chodzi o pełne info?

Niemniej, część mojego kursu jest zainteresowana wyjazdem, mają 2 zasadnicze pytania:

Czy wiadomo jak będzie wyglądała kwestia wyżywienia (aneksy i samogotowanie, stołówka, all inclusive, automat z batonami, rybołóstwo - łowiectwo - zbieractwo, itp)?

Ile wyjazd będzie kosztował?

• Anonim

Tada!! Tu jest więcej info :D więc znajdzie się odpowiedź na wszystkie pytania:

http://www.dance-academy.pl/aktualn...

• Anonim

Jak zmienia się cena w przypadku dojazdu własnego?
  • Marcin? Marcin?

jako że będzie boisko do piłki nożnej (i nie tylko) wszystkich, którzy w wolnym czasie chcieliby conieco pokopać zachęcam do zabrania odpowiedniego obuwia oraz odzieży. troche nas będzie mam nadzieje.

wiem. pięknie to napisalem
  • Kuśmier

to ja zabiore trampki. mogą być?
    albo nie, wezme trampkokorki
  • Anonim

Drożdżu, mogą być nawet babcine kapcie - byle były wygodne :-)
  • ★...ruda

szkoda, ze nie wszyscy zakupili w Turcji "buty do raftingu"
    bylyby idealne...
  • !*^anitken^*!

A propos wlasnego dojazdu, czy jest ktoś, kto jedzie wlasnym transportem, ale wraca w sobote wieczorem, a nie w niedziele?
  • ^

Kochana ja wracam wczesniej, ale to jest w piątek wieczorem. niestety mam ślub kuzynki. Więc jak coś to nie ma sprawy...
  • Anonim

Ojjj, lepiej aby kuzynka nie przeczytala tego wpisu.. Chociaz moze wtedy nie musiala bys wracac z 'Sarnowka'...; )
  • Domi

ach działo się, działo..... !!!!!!!!!!!!:)
  • Anonim

Było super :)
  • Płacishhh

fotkenz tu:

http://www.diloa.pl/foto/
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)