-
Anonim
miejsca na woli oczywiscie:P gdzie spedzacie najwiecej czasu co zasluguje na poswiecenie mu szczegolnej uwagi? -
Camelia.
ja kocham nasze parki:):) moczydlo szymanski i sowinski:):) i luv it; ) moi qmple czesto tam robia grille:D:D i zawsze mozna tam cos wymsylic sa koncerty silka mini skejt park gorka do posiedzenia mozna pojezdzic na snwoboardzie w zime:) iw ogole fuul wypas:) i z chlopakiem wieczorkiem po moczydle milo pochodzic jak teraz tak wsyztski sie swieci;)<tylko troszke strach:P> -
jan niezbędny
zapraszam;) http://grono.net/user/forum-show.js... -
Camelia.
-
-
.Veri.
ja lubie moczydlo i osiedlowe murki :) lasek na kole tez przytulny :) no auchana sie odwiedza -
Camelia.
-
Pauℓina
Kamilka zgadzam sie z toba!:) nasze parki sa superowe,naprawde fajnie jest miec ich tyle w okolo:) -
Anonim
najfajniejsze miejsce jest tam gdzie sie zbiora najfajniejsi ludzie :D wszystko jedno gdzie :] -
Pauℓina
-
jan niezbędny
-
KamiL
osttnio to częśto zaliczamy te ławeczki zamiast słoneczka ostatnio na suke sie natknołem ale anjebany przeszedłem i tylko usłyszałem nie macie gdzie pić tylko na podwórkach ??? do domu!!!:] -
Sylwester
a kamil poszedl w strone domu po czym wyszedl z klatki na daszek, zrobil pewna rzecz i wrocil z powrotem na podworko. dobrze, ze byla juz chyba z 2 w nocy, bo jakby byl dzien to by ludzie zobaczyli niezly popis :D -
KamiL
aaaaaa no pamiętam lazłem z daszku nad klatką heheheheheh dopiero teraz sobie przypomiałem :D dobre było -
jan niezbędny
ooooooooooo LOL teraz już kumam o czym mówiliście... nie ja się juz z wami nie bawie <hahaha> -
Camelia.
-
jan niezbędny
eheheh... nie koniecznie chodzio picie.... no ale to też w jakiś sposób jest powiązane z przyjmowaniem płynów do organizmy:P a co do samego picia... jak już mam pić w granicach bloku to wybiore garaż niż stać na klatce i łoić bronksy.... -
Sylwester
garazu bym ci nie proponowal przynajmniej do czasu az spadnie jakis wiekszy deszcze, bo to co zrobil kamil, to splynelo wlasnie w okolice wlasnie twojego garazu i moze byc ze tak powiem nie koniecznie mila atmosfera;) -
jan niezbędny
Niech on tylko wróci...
Ale teraz już wiem czemu tam tak trawa lipnie rośnie... -
Anonim
na woli najlepsze jest kolo...i park moczydlo...kozakowo!!! nasze male miasto :) -
KamiL
taa... złocisty deszczek:] juz już wrtacam w neidziele wieczorem jakoś sie upijemy odrazu... kiedy sie znajdze okazja pozdro z nad morza !!