- 1
- 2
-
Che Gerwazy
Jak się podobał koncert Laibacha w Proximie? Może byliście na tym wcześniejszym przed prawie 10 laty (promujcym album NATO), który sie odbył w Stodole? -
Grono.Net
Tak się składa, że na tym teraz nie byłem... ale na tamtym tak... jesli chodzi o muzykę i show, to wiadomo jak koncerty laibacha wygladają... poznałem wtedy zabawną ekipę naziskins z radomia, którzy w koncu wytłumaczyli mi cały przekaz artystyczny laibacha :))) -
Che Gerwazy
Moim zadniem ostatni koncert był o wiele, wiele lepszy od tego w Stodole. Wtedy jakoś niedopisała publika (sala była zapełniona do połowy). Ludzie, chyba za bardzo nie kumali, o co w tym wszystkim chodzi. No i faktycznie pamiętam tę ekipię nazioli pod "jakimś tam sztandarem", ale to juz inna bajka. Ja natomiast nie wchodzę w te "klimaty".
Co do minionego koncertu. Ludzi full. Show zajebisty- wiadomo (światła, filmy, Milan naprężający gołą "klatę"-he, he, he... i te "laski" na chórkach). Pierwsza utwór na konercie "B MASHINA" z WAT (dymy i światła) wprowadził poczucie lekkiego zagorzenia. Zaczeło się rodzić troche mroczno, a potem cały czas jazda na maxa. Kulminacja konctertu przy kawałku "Life is life" cała sala skanduje. Zabawa na bardzo wysokim poziomie, a na drugi dzień zdarte gardło. Co tu dużo gadać, naprawdę podobało mi się.
Może ktoś był na innych koncertach LAIBACHA za granią?
-
Che Gerwazy
-
-
Grono.Net
żałuję, że nie byłem w takim razie... szczególnie tych kobitek , bo na zdjęciach prezentują się bosko... niczym walkirie; ) -
Che Gerwazy
Oh, cacy, cacy.
najpierw czapeczki na głowach i spiete włosy w warkocze, a potem pełen czad i z rozuszczonymi włosami. "Orgia" ala na dwa werble... -
niðhögg
o no fakt laski byly zajebiste. aj nie bylam na tym pierwszym/wczesniejszym ze wzgeldu na gowniarstwo moje; )
nom ale co do koncertu wywarl na mnie wrazenie ale nie az takie jak EN... nie wiem jakos nie lubie proximy... po za tym az tak mnie nie powalilo. aczkolwiek zyczylabym sobie miec dzieci z ta blond pania; ) -
Che Gerwazy
widze,ze nam sie grono rozrasta...
i bardzo dobrze, przynajmniej beda sie pojawialy nowe tematy.
Co do proximy, to fakt, nie jest to zbyt udane miejsce. Przez wiele lat tam sie nie pojawialem i dopiero dwa koncerty Psychic TV i Laibacha wplynely na to, ze zawitalem w tamte strony. ale moj stosunek do klubu wogole sie nie zmienil. Bede sie staral omijac go szerokim lukiem...
Jaka szkoda, ze to wlasnie tam odywaja sie tego typu imprezy. Oj, szkoda...
A wracajac do koncertu- Stawiamy na "blondi"!!! -
Patxanka!
Ktoś pytał o koncerty Laibacha za granicą... nno więc ja byłem na koncercie Laibacha za granicą :) A konkretnie w Paryżu, 06.10.03. Przypadek sprawił że byłem w tym mieście akurat w dniu koncertu, więc jakże mógłbym nie dopełnić przeznaczenia...
Sam koncert zaś był, oczywiście, doskonały. I wydaje mi się iż doskonalszy niż polskie (oceniając po zdjęciach) - ale nie przez wzgląd na zespół, lecz na publikę, która we Francji zachowywała się w sposób dla Polelandu niewyobrażalny. Mianowicie, kiedy koncert się zaczął, widzowie tłumnie ruszyli... do tyłu. Si, do tyłu, bo na schodkach lepiej widać :) Dzięki temu pod sceną był totalny luzik, można było machnąć ręką w dowolnym kierunku i nie naruszyć tym samym cudzej cielesności; >
Nno i panie też były. Ale ja głosuję na brunetkę; >
PS. http://www.deviantart.com/deviation... -
Che Gerwazy
Bardzo fajne zdjecie,
Jeszcze tego nie widzialem i ten nosek klowna. Czyli, tak to wygladalo w Paryzewie. -
Patxanka!
-
Che Gerwazy
-
w w
eh.. widze ze trzeba mi bylo wczesniej na grono sie wbic, moze bym wtedy nie szla sama no koncert; ). ale i tak bylo zajebongo :D -
Anonim
witam wszystkich fanów nachalnego napierdalania w werbel i pokrzykiwania po niemiecku. zapraszam na http://www.pro-rock.pl w "najnowszym" numerze tego zacnego pisma jest relacja mojego autorstwa i bardzo dobre zdjęcia. faktycznie koncert w proximie był niczego sobie, jak kogoś bardzo interesuję moje opinie to zapraszm na pro-rocka -
Machine
w Proximie wypas...pokaz prawdziwej klasy... moim zdaniem wstep troche przeciagniety ale zgodny z ogolnym konceptem (tak mi sie wydaje :)
panienki powalajace ...ja rowniez glosuje na czarna!!!!!
Z tego co pamietam Final Countdown lub Life is Life nie zagrali i sumie chyba tylko tego mi brakowalo w ich wystepie...
moze wy pamietacie ktory z nich nie poszedl ja mam luke ...:/ -
Michał Foltyn
Jak ktoś chce to mam filmiki z koncertu i w Proximie i z tego, który był ostatnio w gdyńskim 'uchu'... No i dodatkowo masę zdjęć.
Moim zdaniem koncert w Gdyni był zdecydowanie lepszy od tego w Wawie. I basta :) Pozdrawiam
Oi! -
Machine
jezeli masz i mozesz udostepnic to ja bym sie pisal....daj znac tylko jak...ok??dzieki -
Michał Foltyn
Hmmm... Ciężko to będzie skompresować ale spróbuję coś zrobić i podesłać na mejla. Może bez filmików po prostu :)
-
Machine
-
Machine
zgadnijcie kto ma na cd koncert:z trasy Wat z 2003...i OccupiedEurope Nato Tour '94/'95???
Kto chce mnie dotknac??:D:D:D:D:D
- 1
- 2