L. O. im. E.Konopczyńskiego wWwa [314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam przyszlych bywalcow naszych korytarzy.
    Czego sie spodziewacie po naszej szkole? Co o niej slyszeliscie?? Juz nie moge sie doczekac kocenia (szczegolnie fajnych KOTEK :-P)
    Pozdro Kici Kici
  • Rota

spodziewm sie zajebistej atmosfery, nie to co w gimnazjum.... slyszalam ze ludzie sa kontaktowi i wogole ze jest spoko :)

mam nadzieje ze moje oczekiwania sie sprawdza :)
  • Anonim

hehe to sie okaze:-P ale jest tak jak mowisz szkola jest spox poprostu LUZIK :-) szczegolnie kotki nie maja sie co bac; o)
  • Grono.Net

e tam! zostawcie 1klasistow! przeciez oni sie boją przyjsc do szkoly <lol2> :D
  • Anonim

Hehe tez to przezywalem:-P Wiec oni tez musza; o):-PP
  • Sylwia

ejj no nie przesadzaj aż tak bardzo nie kociliśmy... udało wam sie :P
  • Anonim

hmmm:-) no w sumie mnie nikt nie kocil :-P hehe ciekni jakis ten wasz rocznik;-P; -)
  • Sylwia

hmm... ja tez jak przyszlam dto na szczescie nie zostalam w ten sposob przywitana... ale to dobrze... poza tym kocenie jest beznadziejne
  • Anonim

no wiesz zalezy dla kogo:-P ja z miala checia kogos zkoce:-) w wlasnie mialas moze cos takiego jak Połowinki???? bo jakos mi sie nie obilo o uszy a wiekszosc szkol posiada taka tradycje...
  • Sylwia

heh zobacz co napisalam na tym drugim forum
  • krystyna z gazowni

skoro tamten rocznik tak bardzo nie byl skocony to licze na to ze i nam sie uda :P:P:P:P:P:P mam nadzieje ze sie nie przelicze :D:D:D heh
  • Grono.Net

Oj przeliczysz sie:P:P:P:P:P
  • Anonim

hehheh nio ladnie jakos nas nie skociliscie.. o ile pamietam jedna osoba napisala mi na reku kotek kociaczek czy cos takiego i juz niom ale jesli chodzi o przyszly rok hmmm... wkoncu to nasza klasa wygrała oficjalne kocenie.. wiec bedziemy organizowac to w przyszlym roku..:-) obiecuje ze nie bedziemy brutalni..:P:P:P:P <lol>
  • Inixi

A ja pamiętam Kotka - Tygryska z jednej klasy; ) Zapomniałem jej imię :/ Ale na pewno była z LO, 2 lata młodsza ode mnie, chodziła w glanach i nosiła jakieś łańcuchy; ) Ale była bardzo wesoła i miła :)
  • Me

marcinku a tobie to sie cos nie pomylilo ty i dziewczynki kiedy znajdujesz czas na to juz nie grasz calymi dniami w duka albo w dooma??!!
  • Rota

juz jutro wszyscy sie dowiemy czy sie dostalismy do waszego (a moze juz i naszego) kochanego LO :)
  • Rota

a wogole to sie zapomnialam zapytac o najwazniejszym : jak chemicy?? dadzą rade czegos nauczyc? bo ja w gim. mialam swietna chemiczke...
  • Anonim

jak trafisz na wozniak co ja sie boczkiem nazywalo to wspolczuje....;)
  • Sylwia

o ile nie przyjdzie inny nauczyciel od nowego roku... to napewno Woxniak
  • Anonim

wozniak....fuuuuuuuuuu!!!!!!!! !!!!wozniak to ponury grzybiarz!!!!
| |

jest ktos czy Konop na gronie to czarna dziura?? ; >

LXXXIII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)