-
Anonim
Witam przyszlych bywalcow naszych korytarzy.
Czego sie spodziewacie po naszej szkole? Co o niej slyszeliscie?? Juz nie moge sie doczekac kocenia (szczegolnie fajnych KOTEK :-P)
Pozdro Kici Kici -
Rota
spodziewm sie zajebistej atmosfery, nie to co w gimnazjum.... slyszalam ze ludzie sa kontaktowi i wogole ze jest spoko :)
mam nadzieje ze moje oczekiwania sie sprawdza :) -
Anonim
hehe to sie okaze:-P ale jest tak jak mowisz szkola jest spox poprostu LUZIK :-) szczegolnie kotki nie maja sie co bac; o) -
Grono.Net
e tam! zostawcie 1klasistow! przeciez oni sie boją przyjsc do szkoly <lol2> :D -
-
Anonim
-
Sylwia
ejj no nie przesadzaj aż tak bardzo nie kociliśmy... udało wam sie :P -
Anonim
hmmm:-) no w sumie mnie nikt nie kocil :-P hehe ciekni jakis ten wasz rocznik;-P; -) -
Sylwia
hmm... ja tez jak przyszlam dto na szczescie nie zostalam w ten sposob przywitana... ale to dobrze... poza tym kocenie jest beznadziejne -
Anonim
no wiesz zalezy dla kogo:-P ja z miala checia kogos zkoce:-) w wlasnie mialas moze cos takiego jak Połowinki???? bo jakos mi sie nie obilo o uszy a wiekszosc szkol posiada taka tradycje... -
Sylwia
-
krystyna z gazowni
skoro tamten rocznik tak bardzo nie byl skocony to licze na to ze i nam sie uda :P:P:P:P:P:P mam nadzieje ze sie nie przelicze :D:D:D heh -
Grono.Net
-
Anonim
hehheh nio ladnie jakos nas nie skociliscie.. o ile pamietam jedna osoba napisala mi na reku kotek kociaczek czy cos takiego i juz niom ale jesli chodzi o przyszly rok hmmm... wkoncu to nasza klasa wygrała oficjalne kocenie.. wiec bedziemy organizowac to w przyszlym roku..:-) obiecuje ze nie bedziemy brutalni..:P:P:P:P <lol> -
Inixi
A ja pamiętam Kotka - Tygryska z jednej klasy; ) Zapomniałem jej imię :/ Ale na pewno była z LO, 2 lata młodsza ode mnie, chodziła w glanach i nosiła jakieś łańcuchy; ) Ale była bardzo wesoła i miła :) -
Me
marcinku a tobie to sie cos nie pomylilo ty i dziewczynki kiedy znajdujesz czas na to juz nie grasz calymi dniami w duka albo w dooma??!! -
Rota
juz jutro wszyscy sie dowiemy czy sie dostalismy do waszego (a moze juz i naszego) kochanego LO :) -
Rota
a wogole to sie zapomnialam zapytac o najwazniejszym : jak chemicy?? dadzą rade czegos nauczyc? bo ja w gim. mialam swietna chemiczke... -
Anonim
jak trafisz na wozniak co ja sie boczkiem nazywalo to wspolczuje....;) -
Sylwia
o ile nie przyjdzie inny nauczyciel od nowego roku... to napewno Woxniak -
Anonim