Kynologia [266]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tutaj piszcie o swoich ulubionych rasach :]

ja kocham ROTTWEILERY :D:D:D, a także saarlooswolfhondy, czechosłowackie wilczaki, alaskany husky, australian cattle dogi i dobermany :D:D:D
  • Kikut

YORCZKI RULEZ; D takie male, kudlate i slodkie; D
  • Anonim

Polski Owczarek Nizinny
  • mb

Golden Retriever i Labrador
  • Makusza

a ja Tosy Inu;] po prostu kocham te psy.
    i jeszcze ewentualnie wyżły weimarskie, file i beagle.
  • Anonim

Moja ulubiona rasa to zdecydowanie SHAR PEI! Podoba mi się wiele ras,ale jestem zwolenniczką tej.
  • mb

Dużo skóry :)
  • Anonim

Tak,to chyba w nich jest najfajniejsze :)
  • Anonim

sznaucerki miniaturowe czarno srebrne:D obecnie posiadam sztuk dwie:Dale marze o wilku sarloosa:)niestety nie zostal stworzony do m2 i strozowania w lazeince..:(
  • Anonim

Od dziecka moją ukochaną rasą jest Rotweiler ale jestem również zauroczona urodą i wspaniałym charakterem Golden Retrieverów. A kocham wszystkie psy i rasowe i mieszane. To takie slodkie pupilki. Nawet u agresywnego "diabła" można dostrzec pozytywne cechy.
  • Anonim

Moja ulubiona rasa to Labrador!!!
  • gdzies juz napisalam, ze najlepsze sa duze psy, ktore maja fafle i sie slinia :) mastify podobaja mi sie najbardziej, ale wole jednak lagodniejsze pieski, bardziej przyjacielskie w stosunku do ludzi i latwe do ulozenia. widzieloscie kiedys mieszanca bernardyna z owczarkiem podhalanskim? przecudowny! ten z ktorym kumpluje sie moja bernenka ma rozowy nos :)
  • vojna

Berneński Pies Pasterski!
    Mam 2 suczki :)
  • mnie w bloku tylko jedna sie miesci; ) ale jest jej wszedzie pelno i broi za co najmniej 2 :D
  • >iv<

ja najbardziej lubie owczarki kaukazkie i pit bulle; )
  • vojna

hej, fikasz? opowiedz cos o swoim berniu :)
  • wielka mamy z niej pocieche :) Ali sie nazywa i konczy w przyszlym tygodniu 9 miesiecy. pomysly oczywiscie ma adekwatne do swojego wieku - niesamowite, ostatnio polowala na myszy i nawet jedna zlapala - oczywiscie zjadla zywcem :) jesli np znajdzie cos a nie ma akurat na to ochoty to zakopuje to aby innym razem odkopac i zjesc, najbardziej dziwi mnie, ze zawsze pamieta gdzie co schowala; ) mamy z nia przez to ogromny problem bo jak juz cos zlapie w pyszczek to ucieka i nie daje sie zlapac do poki nie przelknie ostatniego kesa, a przeciez nigdy nie wiadomo co ludzie wyrzuca. wielkie bydle z niej juz wyroslo ale tym akurat nie przejmuje sie wcale, bo dla mnie im piesek wiekszy tym fajniejszy - wiecej ciala do przytulania w koncu :) vojna powiedz czy twoje sunie tez sa takimi pieszczochami? moja kladzie sie obok mnie i piszczy i mialczy zeby juz natychmiast jak drapac i smyrac, rzecz jasna nie mozna przerwac ani na chwile bo obraza bedzie; ) zaluje tylko ze nie moge naklonic jej do spania na moim lozku, moja poprzednia psina - bokserka uwielbiala to, ja naturalnie rowniez :) bernenczyki to cudowne pieski, zazdroszcze ci vojna podwojnego szczescia. teraz czekam na kilka slow o twoich :)
  • ♪♪♪♪ Junczer ♪♪♪♪

Owczarek kałkazki is the best
  • vojna

napisze w "wasze pieski" żeby nie zasmiecac :)
  • mama Zosi

Dog Niemiecki to wogóle dla mnie pies poza konkurencją, choć moje serce należy do mieszańca pittbula i podobno labradora.
| |

Czyli wszystko o psach. Rasy, psychologia, hodowle, problemy, pytania.

Fotki

Miejsca grona (0)