-
>"Carpe diem...":) napisała:
>a przepraszam czy w tą sobotę będą practisy?? i jezeli
>tak to na którą tak mniej więcej. Z góry dziękuje za
>odp.:)
Hmm.. a Olcie i Zosie nie mogą odpowiedzieć na to pytanie? :)
Pewnie nie ma - to zależy od ustalenia z kursantami. -
Zireael
-
donki.szot
co robiliscie w ostatnią środę?
my z kasią jeszcze poza warszawa, ale w poniedzialek juz będziemy :) -
-
Anonim
No to ja odpowiem zbiorczo :]
Practisów nie ma i póki co nie będzie. Musisz doczekać do poniedziałku=]
W środę, wyobraź sobie że była... samba :P Szlifowaliśmy ile się da, ale tym razem zajęcia wyglądały odrobinę inaczej - Pan Paweł co chwila musiał gdzieś latać, a na koniec pozwolił nam zostać 30 minut (w praktyce godzinkę). Jak dla mnie, to było to mistrzostwo świata - i szczerze mówiąc, wolał bym takie 30 minut po zajęciach niż dodatkowe practisy.
A część osób z tego co słyszałem dopadło choróbsko, miejmy nadzieję że od poniedziałku wszystko wróci do normy.
A mówiąc o imprezie, co powiecie na piwko, po zajęciach w poniedziałek lub wtorek? Na imprezie tanecznej ciężko będzie pogadać, a dość niedaleko jest chociażby Jeff`s. Póki co proponuję krótką godzinkę, jak wypali to następnym razem pogadamy o czymś konkretniejszym. Co wy na to? -
Anonim
-
Olcia
Ja za piwkiem nie przepadam ale na cole mogę iść. :) Tylko nie znam jeszcze organizacji mojego przyszłego tygodnia więc nie chcę się deklarować. Mam zaległy egzamin i może będę musiała się uczyć :( -
Anonim
-
Gosia
>Tomek napisał
>Oczywiście chodziło mi o piwko w poniedziałek lub środę
>:]
to ja bym jednak postulowała poniedziałek - mam wątpliwości Tomku, czy po piwie Pan Paweł wpuści nas na nasze zajęcia o 20:00 :P chociaż w regulaminie szkoły chyba nic na ten nie było :) zawsze możemy też wziąć przykład z Oli i się na colę zdecydować.
a jak pozostali współkursanci i współkursantki? już nikt więcej na integrację się nie pisze? -
Piotruś
Ja sie pisze :) Ola masz prawko? to bys mnie odwiozła do domu, bo cola jakos ostatnio mi nie wchodzi :P -
Olcia
-
donki.szot
ja też bym się pisał:) ale w środę, bo w poniedziałek po zajęciach mam jeszcze uczelnię -
Piotruś
-
Zireael
-
-
Anonim
elo elo!
my wolelibyśmy w środę, ale w ostateczności w poniedziałek też pójdziemy; p -
Piotruś
-
przemek1108
a czy przyjelibyscie na spotkanie integracyjne podrzutka z grupy nieturniejowej ? :> w razie czego ja bym byl za sroda przed badz po zajeciach S1; >? -
Anonim
-
Olcia
-
przemek1108
jest mi bardzo milo w takim wypadku :) i czekam na podanie daty spotkania :) -
Anonim
Zacząłem temat spotkania w nadchodzącym tygodniu, więc postaram się go zakończyć.
Z tego co widzę, małą większością osób wygrywa środa, (wliczając mnie samego), szkoda tylko że Zosia nie da wtedy rady.. Po przemyśleniu sprawy proponuję wam właśnie środę, niezobowiązująco, na narobienie sobie smaku na kolejne, trochę wcześniej zaplanowane i wygodniejsze dla większej ilości osób spotkanie.
Postaram się dorwać do tego czasu jakąś pobliską knajpkę lub pubik, a jeżeli w pobliżu nic podobnego nie znajdę, zostanie nie tak odległy Jeffs.
A w kwestii 'piwka' - nie chodziło mi o wspólne picie alkocholu, ale raczej o możliwość pogadania:> Soki są więc jak najbardziej wskazane.