-
Anonim
taki, że mamy kilka miejsc na uwadze [chociażby nasze stare kluby], godziny zajęc itd. masz jeszcze jakies pytania?
pzdr.,
k. -
-
Anonim
Lol... ja się koleżance nie dziwię..
Przed zajęciami pytała mnie jaki jest prowadzący.. ja w dobrej wierze, wiedząc że zaraz, jak zwykle, będą dobre jaja powiedziałem "sama zaraz zobaczysz". Okazało się jednak, że nie było 'jak zwykle'; ] -
-
-
Anonim
Witam:) po świętach chciałabym zagościc w progach tej szkoły jednak...wiem gdzie ona się znajduje ale za nic nie mogę rozkminic jak tam dojechac najłatwiej...:/ może ktoś o dobrym serduszku pomógłby mi biednej;);P hehe z góry dziękuję:) -
przemek1108
ja dojezdzam od Dworca Wilenskiego autobusem 512 (przystanek po drugiej stronie ulicy naprzeciw glownego wejscia) ktory bezposrednio jedzie prawie ze pod sama szkole. przystanek Mołdawska albo Wiślicka. pozniej doslownie 2minuty drogi na piechotke.
a autobus jedzie przez centrum obok dworca centralnego ma przystanek jak cos. -
Polecam przestudiowanie zakładki:
http://kurstanca.net/?id=lokalizacj...
Na mapce znajdują się znaczki tramwajów i autobusów, w które można kliknąć i zobaczyć jakie autobusy oraz tramwaje zabiorą Ciebie/Was w nasz malowniczy krajobraz na nasze zajęcia; ]
Np. Z Metra Politechnika autobus 188 i wysiadamy na przystanku "Pruszkowska" (przystanek zaznaczony na naszej mapce). Tramwaj 9, 15, 25 - wysiadamy na Dickensa.
Ogólnie polecam http://www.ztm.waw.pl oraz naszą zakładkę na stronie: http://kurstanca.net/?id=lokalizacj...
Tak naprawdę to nie wiem skąd chcesz dojechać... ale te wskazówki powinny Ci pomóc. -
Anonim
-
Olcia
czemu dzisiaj były tylko cztery pary ? mam nadzieję że to chwilowe :) -
Anonim
-
Piotruś
Nie wiem nie wiem, ja byłem, nawet 4 minuty pogodzinie :P, został bym dłuzej ale partnerka mnie zostawiła.............hehe -
szuszu
>Olcia napisała:
>czemu dzisiaj były tylko cztery pary ? mam nadzieję że to
>chwilowe :)
u mnie w pracy jest -60% personelu wszyscy chorzy!!! podobno jakas epidemia znowu ale co sie dziwic wiosna idzie....tylko czemu snieg pada:) -
Olcia
-
-
Anonim
Olcia, żółwika z Tobą dzisiaj nie przybiłem i jestem bardzo smutny z tego powodu :-/
w poniedziałek musimy dwa razy przybić; -p -
>Olcia napisała:
>a wy bedziecie chodzić ?
Mam nadzieję, że dzisiejsza nieobecność wynikła z faktu, iż tylko grupa turniejowa miała dzisiaj zajęcia, a pozostałe kursy były odwołane. Ktoś mógł się zasugerować tym faktem. -
Olcia
To dlatego mieliśmy salę dla siebie na dłużej :) Mogłoby być tak cały czas :P -
Anonim
a przepraszam czy w tą sobotę będą practisy?? i jezeli tak to na którą tak mniej więcej. Z góry dziękuje za odp.:) -
Olcia
-
Zireael
A ja nie wiem czy to tak do końca w temacie, ale w środe tylko z 3 osobami o tym rozmawiałam, że jeśli planujemy jakiś wspólny wypad do klubu potańczyć to proponuje Organze w czwartek- bardzo klimatyczne imprezy latino:) i dużo latynosów przy okazji:P
Co do liczności grupy to wiadomo, że kiedy przychodzimy parami to jak jedno nie może to drugiemu też tak jakoś nie po drodze samemu przyjść... Może dlatego tak często nie ma danej pary i nam się wydaje, że jakoś mało przychodzi? Zresztą i tak było nas 6 par "tylko", a ktoś miał nowy dojść, ale jeszcze sie nie odważył... Zreszta może i lepiej, że mniej osób bo i tak wciąż na siebie wpadamy:) -
Olcia
niby lepiej ale jak bedzie przychodzilo mniej niz 5 par to rozwiazą grupe a to juz nie byloby fajne