KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja są jacyś wolni partnerzy to mi też dajcie znać..jestem cały czas chętna; )
  • Anonim

>Olcia napisała:
    >Cos musimy z tym practisem pomyslec 2 godziny to za malo.
    >Mam nadzieje ze sie wszyscy ze mna zgadzaja :)

Olcia ja się z Tobą zgadzam, przydały by się practise'y jakieś
  • Gosia

>Olcia napisała:
    >Cos musimy z tym practisem pomyslec 2 godziny to za malo.
    >Mam nadzieje ze sie wszyscy ze mna zgadzaja :)

oczywiście, że się zgadzają!
  • Anonim

hej wszystkim. tez zapisałam się do grupy turniejowej. Mógłby mi ktoś cos powiedziec o tej szkole? jak ucza mniej więcej, jacy sa trenerzy, atmosera itp. Ja słyszałam tylko ze jest to dobra szkola ale więcej mi powiedziec nie chciano;) P.S grupa turniejowa, czyli starty w turniejach:) czy to mozliwe czy śnie??:D
  • przemek1108

"Mógłby mi ktoś cos powiedziec o tej szkole? jak ucza mniej więcej, jacy sa trenerzy, atmosera itp."

co prawda nie chodze do grupy turniejowej ale w grupie w ktorej jestem uwazam ze atmosfera jest bardzo sympatyczna z reszta jak sam prowadzacy Pan Pawel ktory ciagle zartuje i jest smiesznie. sposob nauczania jest rowniez bardzo dobry. wiedza przekazywana jest bardzo przystepnie takze nie ma szans nie nauczyc sie :) prowadzacy zawsze pomoze podpowie co zrobic zeby bylo lepiej.

"Ja słyszałam tylko ze jest to dobra szkola ale więcej mi powiedziec nie chciano;)"

owszem szkola jest bardzo dobra; ) i jak na warszawe bardzo tania !
    goraco polecam!!!
  • Olcia

weekend potanczyloby sie na jakis zajeciach :)
    wiecie co musimy sie kiedys na jakas imprezke wybrac wszyscy razem potancowac :)
  • Anonim

jej super dzieki za informacje:)!!
  • Zireael

Widzę Ola, że się zgadzamy ze sobą bo ani nam sobotni pratice nie pasuje (tylko niedzielny) i z tą wspólną imprezą to jak najbardziej za jestem:)
    ehh a w środę byłam chora i nie wiem czy weekend będą jakieś dodatkowe "zajęcia"?
  • Olcia

niestety :( zadnych zajęc nie ma bo pan Paweł w sobote wyjzedza gdzies czy jakos tak. Najblizsze w poniedzialek
  • szuszu

>Olcia napisała:
    >weekend potanczyloby sie na jakis zajeciach :)
    >wiecie co musimy sie kiedys na jakas imprezke wybrac wszyscy
    >razem potancowac :)

niedziela ul.Chlodana w Warszawie Akademia Tanca od 19 do 22.30:)
    15 zl ale masakra taneczna niezla:)
    Pozdrawiam!:)
  • Olcia

wiem wiem slyszalam o tym ale zeby tam pojsc trzeba miec uklady a my jeszcze nie mamy
  • .::MaZi::.

Halo, halo... a to, że nie macie jeszcze całego układu to oznacza, że nie umiecie tańczyć :) ?
  • Anonim

za imprezką też jestem za !! :-)
  • Olcia

> Halo, halo... a to, że nie macie jeszcze całego układu to oznacza, że nie umiecie tańczyć :) ?

oczywiscei ze nie ale na prakctisy jak sama nazwa wskazuje idzie sie zeby utrwalac uklady a my ich nie mamy inna sprawa z imprezka na taka mozna isc zawsze :)
  • Anonim

e tam..na practisach mozecie sobie cos poukladac...;]
  • KursTanca.NET

Ciekawi jesteśmy kto dzisiaj nowy pojawił się na zajęciach grupy turniejowej i nawet nie porozmawiał z instukorem :) ? Mam wrażenie, że odniósł złe wrażenie ... :)
  • Anonim

*^_^*

a to ja...i mój potencjalny partner; ) pooglądaliśmy trochę jak wyglądają zajęcia, potem poszli przed sale trochę potańczyc, coś sobie poprzypomiac i porozmawiac...Trener był zajęty, pokazywał kroki i tak dalej i nie chcieliśmy przeszkadzac...
  • .::MaZi::.

Acha :) Pan Paweł dzisiaj nieco inaczej się uśmiechał :]
    Trzeba było przebrać się w "stroik" i dołączyć do grupy, przetrenować zajęcia i przekonać się w "praniu" jak jest.

Mam nadzieję, że pojawicie się na następnych zajęciach, prawda :) ?
  • Anonim

musimy przespac się z problemem; )
  • Anonim

a jaki to jest problem ?? :-/
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)