-
Anonim
Ja są jacyś wolni partnerzy to mi też dajcie znać..jestem cały czas chętna; ) -
Anonim
>Olcia napisała:
>Cos musimy z tym practisem pomyslec 2 godziny to za malo.
>Mam nadzieje ze sie wszyscy ze mna zgadzaja :)
Olcia ja się z Tobą zgadzam, przydały by się practise'y jakieś -
Gosia
>Olcia napisała:
>Cos musimy z tym practisem pomyslec 2 godziny to za malo.
>Mam nadzieje ze sie wszyscy ze mna zgadzaja :)
oczywiście, że się zgadzają! -
-
Anonim
hej wszystkim. tez zapisałam się do grupy turniejowej. Mógłby mi ktoś cos powiedziec o tej szkole? jak ucza mniej więcej, jacy sa trenerzy, atmosera itp. Ja słyszałam tylko ze jest to dobra szkola ale więcej mi powiedziec nie chciano;) P.S grupa turniejowa, czyli starty w turniejach:) czy to mozliwe czy śnie??:D -
przemek1108
"Mógłby mi ktoś cos powiedziec o tej szkole? jak ucza mniej więcej, jacy sa trenerzy, atmosera itp."
co prawda nie chodze do grupy turniejowej ale w grupie w ktorej jestem uwazam ze atmosfera jest bardzo sympatyczna z reszta jak sam prowadzacy Pan Pawel ktory ciagle zartuje i jest smiesznie. sposob nauczania jest rowniez bardzo dobry. wiedza przekazywana jest bardzo przystepnie takze nie ma szans nie nauczyc sie :) prowadzacy zawsze pomoze podpowie co zrobic zeby bylo lepiej.
"Ja słyszałam tylko ze jest to dobra szkola ale więcej mi powiedziec nie chciano;)"
owszem szkola jest bardzo dobra; ) i jak na warszawe bardzo tania !
goraco polecam!!! -
Olcia
weekend potanczyloby sie na jakis zajeciach :)
wiecie co musimy sie kiedys na jakas imprezke wybrac wszyscy razem potancowac :) -
Anonim
-
Zireael
Widzę Ola, że się zgadzamy ze sobą bo ani nam sobotni pratice nie pasuje (tylko niedzielny) i z tą wspólną imprezą to jak najbardziej za jestem:)
ehh a w środę byłam chora i nie wiem czy weekend będą jakieś dodatkowe "zajęcia"? -
Olcia
niestety :( zadnych zajęc nie ma bo pan Paweł w sobote wyjzedza gdzies czy jakos tak. Najblizsze w poniedzialek -
szuszu
>Olcia napisała:
>weekend potanczyloby sie na jakis zajeciach :)
>wiecie co musimy sie kiedys na jakas imprezke wybrac wszyscy
>razem potancowac :)
niedziela ul.Chlodana w Warszawie Akademia Tanca od 19 do 22.30:)
15 zl ale masakra taneczna niezla:)
Pozdrawiam!:) -
Olcia
wiem wiem slyszalam o tym ale zeby tam pojsc trzeba miec uklady a my jeszcze nie mamy -
Halo, halo... a to, że nie macie jeszcze całego układu to oznacza, że nie umiecie tańczyć :) ?
-
Anonim
-
-
Olcia
> Halo, halo... a to, że nie macie jeszcze całego układu to oznacza, że nie umiecie tańczyć :) ?
oczywiscei ze nie ale na prakctisy jak sama nazwa wskazuje idzie sie zeby utrwalac uklady a my ich nie mamy inna sprawa z imprezka na taka mozna isc zawsze :) -
Anonim
-
KursTanca.NET
Ciekawi jesteśmy kto dzisiaj nowy pojawił się na zajęciach grupy turniejowej i nawet nie porozmawiał z instukorem :) ? Mam wrażenie, że odniósł złe wrażenie ... :) -
Anonim
*^_^*
a to ja...i mój potencjalny partner; ) pooglądaliśmy trochę jak wyglądają zajęcia, potem poszli przed sale trochę potańczyc, coś sobie poprzypomiac i porozmawiac...Trener był zajęty, pokazywał kroki i tak dalej i nie chcieliśmy przeszkadzac... -
Acha :) Pan Paweł dzisiaj nieco inaczej się uśmiechał :]
Trzeba było przebrać się w "stroik" i dołączyć do grupy, przetrenować zajęcia i przekonać się w "praniu" jak jest.
Mam nadzieję, że pojawicie się na następnych zajęciach, prawda :) ?
-
Anonim
-
Anonim