-
KursTanca.NET
Naszym zdaniem nie ma szans na usunięcie sceny przed 28 marca - scena ta jest niezbędna do wystawianej w tym dniu sztuki teatralnej...
-
Anonim
Hmm przecież mamy postmodernizm, zamiast sztuki teatralnej wystarczy posadzić kobietę obierającą ziemniaki i też będzie 'sztuka'!; ) -
szuszu
>KursTanca.NET napisał
>Pewnie, że można. Zapraszamy.
>Najbliższe zajęcia w środę o 17:30 na górnej sali.
dzieki na 99,9% sie dzis zjawie:)
pozdrawiam i do zobaczenia
PS:z tymi ziemniakami to dobry tekst hahaha:) -
-
P@ger
a istnieje możliwosc zamiany godziny środowej z 17.30 na 18.30,tak w przyszlosci?? -
Gosia
>Tomek napisał
>Hmm przecież mamy postmodernizm, zamiast sztuki teatralnej
>wystarczy posadzić kobietę obierającą ziemniaki i też
>będzie 'sztuka'!; )
nie do końca rozumiem, ale na wszelki wypadek zaprotestuje :P chyba, ze obok pani zasiadzie pan i tez bedzie obieral ziemniaki, ewentualnie inne warzywa - wedle uznania. natychmiast dwa razy ogladalność wzrośnie! -
>P@ger napisał
>a istnieje możliwosc zamiany godziny środowej z 17.30 na
>18.30,tak w przyszlosci??
w przyszłości.... wszystko jest możliwe :) Tak do czerwca to raczej nikłe szanse, a potem raczej nie będzie problemu :) -
Anonim
heh, to nie był żaden szowinistyczny żart, kilka lat temu w zachęcie była wystawiona właśnie taka 'sztuka'. Głowna 'artystka' siedziała na krześle obierając ziemniaki, bilet wstępu jedyne 20 zł :D -
Olcia
cos koledze sie z ta sal pomylilo bo dzisiaj wlasnie wyniesiono stoly :P -
Piotruś
-
>Olcia napisała:
>cos koledze sie z ta sal pomylilo bo dzisiaj wlasnie
>wyniesiono stoly :P
Stoły tak, ale sceny nie :) -
Anonim
hmm, czy można się jeszcze zapisac do grupy turniejowej?
przespałam się z problemem i myślę, że chyba B2 byłby za niski..
tańczyłam mając lat 9-11 (ok.2-3 lata tanczyłam), mam klase D (ok. 1 rok tańczyłam turniejowo)..teraz już prawie 20 lat, ale chciałabym wrócic...
partnera nie posiadam :( -
patricia
hi wszystkim. ja mam właśnie teraz straszny problem, bo nie wiem co mam zrobić, byłam na jednych zajęciach i było ok, mi się podobało i w ogóle, ale mój partner sie niestety rozmyślił i niestety nie mogę tańczyć, tzn. nie wiem czy jak kogoś znajdę to będę mogła jeszcze wrócić? -
Olcia
-
-
Anonim
W tej grupie bedzie wam chyba ciezko o wolnego partnera. Z tego co widzialem dziewczyny przychodzily ze swoimi zdobycznymi; ) facetami, albo niestety podpieraly sciany i na nastepne zajecia juz nie przychodzily. -
Anonim
>Tomek napisał
>W tej grupie bedzie wam chyba ciezko o wolnego partnera. Z
>tego co widzialem dziewczyny przychodzily ze swoimi
>zdobycznymi; ) facetami, albo niestety podpieraly sciany i
>na nastepne zajecia juz nie przychodzily.
zgadzam się z przedmówcą :-/ bez własnego partnera nie ma chyba sensu przychodzić...
spróbujcie dziewczyny poszukać partnera na gronie Szkoły Tańca Riviera - słyszałem że tam jest dużo wolnych. -
Gosia
a właśnie, że na naszych przedostanich zajęciach był jakiś "nadmiarowy" partner. Przyprowadziła go jedna z kursantek (jeszcze nie pamiętam imienia; /) chyba jako "alternatywę" partnera, z którym teraz tańczy. pamietacie tę sytuację? ostatnio go nie było, więc pewnie mu się nie spodobało albo nie został "wybrany". ale kto wie, może ciągle jest zainteresowany uczestnictwem w naszej grupie. nie wiem, czy koleżanka, o której mówię jest obecna na tym gronie, ale może mogłaby pomóc... -
KursTanca.NET
To my możemy zdradzić Tajemnicę, że mamy w obwodzie 1-2 partnerów :) Postaramy się ich jakoś zaadoptować do naszych Pań :)
Głowa do góry! :) -
KursTanca.NET
Oczywiście na tym poziomie nie jest łatwo dobierać partnerów, ale zobaczymy co da się zrobić :) -
Olcia
Cos musimy z tym practisem pomyslec 2 godziny to za malo. Mam nadzieje ze sie wszyscy ze mna zgadzaja :) -
Anonim
to ja czekam na odp w sprawie partnera...bo nie wiem co mam dalej robic; p