-
Serdecznie zapraszamy pary taneczne, które chcą szlifować swoje
umiejętności taneczne jako hobby, jak i pary myślące o tańcu
profesjonalnym oraz udziale w turniejach, do wstąpienia w szeregi naszej „Grupy Turniejowej”
------> http://www.kurstanca.net <-------------
Zajęcia odbywają się 2 razy w tygodniu po 1,5 godz. :
--> poniedziałek 18:00 - tańce standardowe
--> środa 18:30 - tańce latynoamerykańskie
Opcjonalnie (w zależności od ilości kursantów):
--> Practise w sobotę rano (1,5 godz.) - godzina do ustalenia
--> Practise w niedzielę o godz. 19:30 w ramach wieczorku tanecznego (1,5
godz.)
Z całą pewnością jest to niepowtarzalna okazja, aby w znaczącym
stopniu podnieść swoje kwalifikacje taneczne poprzez poznawanie
nowych kroków tanecznych czy też choreografii, które stanowią
nieodłączny element tańca pokazowego.
Kurs ten jest przeznaczony zarówno dla par, jak i osób pojedynczych!
Postaramy się znaleźć dla każdego partnera tanecznego.
Miesięczny koszt kursu: tylko 80 zł/os. !
Maksymalna liczebność grupy: tylko 10 par tanecznych !
Planowana minimalna ilość zajęć w miesiącu: aż 8 spotkań ! - nie
licząc Practise'ów!
Pierwsze zajęcia już 7 stycznia 2008!
Zapisy trwają do 6 stycznia!
Więcej informacji --> http://www.kurstanca.net
-
oh Karol!
hm... ato by mi sie bardziej podobało ze wzgledu na godziny. tylko czy sie nadaje??? bo tancze tylko 2 lata... -
Olcia
No właśnie ja też chciałam zapytać. Tańcze dwa lata i mam juz prawie 21 lat; ) to nie za pozno na rozpoczęcie tańca turniejowego ?? -
-
oh Karol!
ja sie nie znam ale mysle ze na taniec nigdy nie jest za pozno wkoncu jest chyba taka kategoria jak seniorzy :D -
Olcia
-
oh Karol!
-
patricia
ja również mogłabym sporobowac? gdzie dokladnie beda odbywały się zajęcia:)? -
>Olcia napisała:
>No właśnie ja też chciałam zapytać. Tańcze dwa lata i
>mam juz prawie 21 lat; ) to nie za pozno na rozpoczęcie
>tańca turniejowego ??
W ciągu tych dwóch lat na pewno poznałaś (przynajmniej powinnaś poznać) podstawowe kroki taneczne zarówno z tańców standardowych, jak i latynoamerykańskich. Znając podstawy można spróbować naukę tańca turniejowego, ale musisz wiedzieć, że na prawdę tego chcesz.
Wiadomo, żeby osiągnąć jakieś efekty, należy uczęszczać min. 3 razy w tygodniu na zajęcia taneczne, a tak bardziej profesjonalnie to nawet częściej.
Jeśli uczęszczając na nasze zajęcia stwierdzisz, że nie interesuje Ciebie taniec profesjonalny to zawsze możesz tańczyć hobby. Wówczas treningi 2-3 razy w tygodniu spokojnie wystarczą. W ramach hobby również można startować w turniejach, ale innego szczebla.
Zawsze też możesz nauczyć się świetnie tańczyć dla siebie i mieć z tego wielką radość i satysfakcję.
Wkońcu przez taniec wyraża się swoje emocje i pokazuje się całość radość życia, która tkwi w nas :)
Gorąco zachęcam :)
Tak poza tym to proszę uzupełnij swoje dane w zgłoszeniu przesłanym do nas :)
-
>Czacza napisała:
>hm... ato by mi sie bardziej podobało ze wzgledu na
>godziny. tylko czy sie nadaje??? bo tancze tylko 2 lata...
Tu odsyłam do lektury postu powyżej - warto spróbować!
Przyjść, zobaczyć, przekonać się...
-
>Olcia napisała:
>dzięki :) Do seniorów chyba mam jeszcze trochę czasu :D
Z całą pewnością do seniorów jeszcze bardzooo daleko :) -
>pat. napisała:
>ja również mogłabym sporobowac? gdzie dokladnie beda
>odbywały się zajęcia:)?
Oczywiście, zapraszam.
Zajęcia będą odbywać się w:
http://kurstanca.net/lokalizacja/ -
Zapomniałem dodać na początku... jak w wątku "Poszukiwany/Poszukiwana"
tylko ze zmienionym tytułem maila.
Aby łatwiej było mi szukać partnerów tanecznych dla Was muszę wszystkie informacje o Was mieć w bazie danych.
W związku z typ proszę o wysyłanie danych na maila: taniec_rocks@tlen.pl wpisując w temacie: "Szukam partnera tanecznego - grupa turniejowa".
W treści wiadomości proszę zawrzeć wszystkie poniższe informacje:
------------------------------ ---------- ------------------------------ ----------
- Imię:
- Nazwisko:
- Email:
- Nr tel.:
- Wzrost :
- Rok urodzenia :
- Poziom taneczny: < tutaj można się odrobinę rozpisać, jeśli ktoś już
gdzieś uczęszczał na kursy tańca>
"Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu do celów związanych z kursem tańca, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych dnia 29.08.1997 r. Dz. U. z 1997r. Nr133, poz. 883)"
Dzięki temu łatwiej mi będzie operować danymi. Wiem, że już kilka osób wpisało podobne dane w tym wątku, ale proszę o wysłanie je zgodnie z tą instrukcją.
Oczywiście nadal wpisujcie się również w tym wątku. -
oh Karol!
a w jakim przedziale wiekowym ma byc ta grupa? Bo ja juz chyba zdecydowałam ze oprocz zajec w EDS pojde do was w poniedzialki i srody (tak naprawde wszystkie dni oprocz wtorków i czwartków) tylko ze jak narazie mam 14 lat i nie wiem na jakim poziomie jest moj ttaniec ale napewno nie poczatkujacy. -
-
patricia
-
patricia
a już ok, sprawdziłam właśnie pocztę… doszedł:) Tylko wytłumacz mi co oznacza, że ostateczne decyzje podejmiecie o przyjęciu po zebraniu organizacyjnym, tzn. że trzeba będzie jakieś mini egzaminy przechodzić:D? -
>Czacza napisała:
>a w jakim przedziale wiekowym ma byc ta grupa? Bo ja juz
>chyba zdecydowałam ze oprocz zajec w EDS pojde do was w
>poniedzialki i srody (tak naprawde wszystkie dni oprocz
>wtorków i czwartków) tylko ze jak narazie mam 14 lat i nie
>wiem na jakim poziomie jest moj ttaniec ale napewno nie
>poczatkujacy.
Dla mnie liczą się nie wiek, a umiejętności taneczne - w końcu to jest najważniejsze w tańcu. Wiek jest mniej znaczący w przypadku tańca hobby/sportowego. -
>pat. napisała:
>a już ok, sprawdziłam właśnie pocztę… doszedł:)
>Tylko wytłumacz mi co oznacza, że ostateczne decyzje
>podejmiecie o przyjęciu po zebraniu organizacyjnym, tzn.
>że trzeba będzie jakieś mini egzaminy przechodzić:D?
Nie, nie będzie raczej żadnych egzaminów - nie będzie sesji :)
Spotkanie organizacyjne z instruktorami ma na celu szczegółowe uświadomienie kursanta co do naszego pomysłu na te zajęcia oraz ustalenia naszych wymagań od Was. Ale wszystko w swoim czasie... na razie jeszcze kompletujemy grupę.
-
oh Karol!
wiem, ze to troche nie na temat ale do tej ory tańczyłam w sneakerach i mam zamiar sobie kupić buty na obcasie wiec mam dwa pytania czy nie znacie jakiegos dobrego sklepu w wawiei drugie : trudno jest sie przestawic? -
przemek1108
co do pytania Olci czy nie za pozno. podobno w Akademii Tanca jest czlowiek ktory ma 30 pare lat (bodajze 36) tanczy z partnerka 18 czy 19lat i zdobyl juz klase C :) takze nie jest za pozno!! -
oh Karol!
na taniec nigdy nie jest za pozno :) A musze sie pochwalic ze buty juz kupiłam :)