KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .::MaZi::.

Hmm... Na początku nalęży zdefiniować jakiej płci jest "partner taneczny".
    Niektórzy myślą, że to chodzi wyłącznie o mężczyzn,a to określenie dotyczy zarówno mężczyzna jak i kobiet :)

W tej edycji kursu zdarzyło się coś nieprawdopodobnego....
    Mianowicie na nasze kursy tańca zapisało się wiecej czynnika męskiego niż żeńskiego... jak to możliwe w przyrodzie? :)

Przeglądając wszystkie grona można spotkać dziesiątki poszukujących partnera, a u nas był tego dostatek. Wiadomo, że nie wszystkie terminy zajęć są atrakcyjne dla panów, ale ogólnie wynik zapisów był imponujący!

Drugi aspekt to dobieranie parnterów tanecznych do osób, które zapisały się do nas bez pary. Zgodnie z naszą polityką my dobieramy partnerów do takiej osoby. Czy uważacie, że to dobre rozwiązanie?
  • marta

polityka słuszna, być może problematyczna dla mało asertywnych, którzy ewentualnie baliby sie odmówić, gdyby partner im nie pasował. Ale, co najwazniejsze, daje szansę tym, którzy nie mają z kim przyjść na kurs.
  • oh Karol!

Hm.. rozumiem, że ci parterzy dorosli sa... Bo ja poszukuje tylko tak 14- 17 lat... U nas w grupie same babki heh :))

>marta napisała:
    >polityka słuszna, być może problematyczna dla mało
    >asertywnych, którzy ewentualnie baliby sie odmówić, gdyby
    >partner im nie pasował. Ale, co najwazniejsze, daje szansę
    >tym, którzy nie mają z kim przyjść na kurs.

Asertywność jest ważna, ale zauważyłem, że Panie przekreślają już niektórych Panów po 1 zajęciach - to chyba duża przesada...

Ja zawsze apeluje o cierpliwość i wytrwałość.

"Łatwo jest coś zburzyć, a trudniej jest zbudować"
    Ta maksyma powinna zachęcać do owocnej pracy na partnerem, a jak już będą tego rezultaty... to jaka radość :)

>Czacza napisała:
    >Hm.. rozumiem, że ci parterzy dorosli sa... Bo ja poszukuje
    >tylko tak 14- 17 lat... U nas w grupie same babki heh :))

Przeważają partnerzy dorośli, ale zdarzają się również z Panowie z przedziału o którym piszesz - tylko rzadziej.
  • oh Karol!

jak mi znajdziesz to cie do konca zycia bede podziwiac; D
  • Wiola; )

hehe tak masz racje przekreslac ich odrazu to paranoja ale... ja bylam cierpliwa i nic mi z tego nie wyszlo. ja przylacze sie do kolezanki,jak znajdziesz mi jakiegos partnera( aby tylko byl pracowity i naprawde kochal taniec )to bede wdzieczna. :)

Postaram się zrobić co w mojej mocy :) Rozumiem, że z ostatnim parnterem coś nie wypaliło ?
  • Olcia

Szukam partnera do tańca turniejowego tzn chcialabym zacząć. Czy jesli zapisze się sama to jest szansa że kogoś mi znajdziecie ?? Bo z tego co zauważyłam to większość zapisujących się na tańce mężczyzn jest początkująca :(
  • Wiola; )

nie wypalilo to malo powiedziane. olal sprawe i tyle a ja niemam czasu na zabawe w tancereczke i skonczyloby sie na marzeniach ...:/ no licze na Ciebie :P
  • Wiola; )

>Olcia napisała:
    >Szukam partnera do tańca turniejowego tzn chcialabym
    >zacząć. Czy jesli zapisze się sama to jest szansa że
    >kogoś mi znajdziecie ?? Bo z tego co zauważyłam to
    >większość zapisujących się na tańce mężczyzn jest
    >początkująca :(

a Ty od dawna tanczysz?? ja niby juz kupe czasu ale szczerze to niewiem czy nadaje sie do jakiejs supre grupy... to dluuga historia.
  • Olcia

tancze dwa lata ale nigdy nie tanczylam w grupie sportowej :(
  • Olcia

tancze dwa lata ale nigdy nie tanczylam w grupie sportowej :(

>Olcia napisała:
    >Szukam partnera do tańca turniejowego tzn chcialabym
    >zacząć. Czy jesli zapisze się sama to jest szansa że
    >kogoś mi znajdziecie ?? Bo z tego co zauważyłam to
    >większość zapisujących się na tańce mężczyzn jest
    >początkująca :(

Postaramy się Ci znaleźć, nie mogę obiecać.

>Olcia napisała:
    >tancze dwa lata ale nigdy nie tanczylam w grupie sportowej
    >:(

Z tym też nie ma problemu - wyjaśnienie w wątku "Grupa Turniejowa - zapisy"
  • Wiola; )

>Olcia napisała:
    >tancze dwa lata ale nigdy nie tanczylam w grupie sportowej
    >:(

nie martw się ja tańczę od 3 kl podstawówki i jedyne czego mnie nauczyli na tych zajeciach to krokow postawowych,a kiedy wzielam sie za siebie to moj trener "znikł" a potem szukalam partnera i znalazlam hm....i nadal nic bo juz z nim nie tancze...i jedyne co mi pozostalo to dobre chęci i wiara ze kiedys osiągne sukces :) więc sie nie martw. ja po pierwszysch zajeciach w grupie (w duuuzej grupie)bylam nie mile rozczarowana :) ale wierze ze te zajecia beda lepsze i spodobaja mi sie duuuzo bardziej :)

>Wio(L)uśka; ) napisała:
    >>Olcia napisała:
    >>tancze dwa lata ale nigdy nie tanczylam w grupie sportowej
    >>:(
    >
    >nie martw się ja tańczę od 3 kl podstawówki i jedyne
    >czego mnie nauczyli na tych zajeciach to krokow
    >postawowych,a kiedy wzielam sie za siebie to moj trener
    >"znikł" a potem szukalam partnera i znalazlam hm....i nadal
    >nic bo juz z nim nie tancze...i jedyne co mi pozostalo to
    >dobre chęci i wiara ze kiedys osiągne sukces :) więc sie
    >nie martw. ja po pierwszysch zajeciach w grupie (w duuuzej
    >grupie)bylam nie mile rozczarowana :) ale wierze ze te
    >zajecia beda lepsze i spodobaja mi sie duuuzo bardziej :)

Cieszy mnie Twoja wiara w nasze kursy - zazwyczaj to się przekłada na praktykę! :) Pomimo, iż mamy dużo kursantów - grupy nie są przepełnione.

• Wiola; )

>
    >Cieszy mnie Twoja wiara w nasze kursy - zazwyczaj to się
    >przekłada na praktykę! :) Pomimo, iż mamy dużo
    >kursantów - grupy nie są przepełnione.
    >
    >
    >

to dobrze :) wiara w siebie to podstawa :) :p
  • ....

Witam, szukam energicznej partnerki w wieku od 19 lat do TT - g. początkująca. Mam 183 cm wzrostu i zielone oczęta. Terminy do uzgodnienia. Odpowiadam tylko na priv. Fotek nie wysyłam - nie wysilać się :-)
  • Ann!

ja rowniez szukam partnera do TT, mam 15 lat wiec tak mniej wiecej w moim wieku 14-16 lat mam jakies 168cm wzrostu ,nie mam jeszcze zadnej klasy tanecznej wiec partener może byc początkujący tancze dopiero 1.5roku...chetni mogą pisać na grono.
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)