-
anjala
wlasnie rozmawialam ze znajoma ktora sprowadza woale z egiptu. jesli zrobilybysmy zamowienie, to za dwa tygodnie by bylo u nas. jesli jestescie zainteresowane dajcie mi znac. trzeba wtedy wybrac wymiar i kolor, ksztalt, bylyby po okolo 90zl, moze uda sie taniej. czekam na informacje od was, jak sie okarze, ze nie ma informacji pewnie wezme 5 i jakos i tak sie potem rozejda;) ale dobrze zebym miala to, co bedzie Was interesowalo nie? wymiary albo 228 na 114 lbo 274 na 114cm, polokrągle, albo prostokątne. -
anjala
aha! do niedzieli czekam na odpowiedz w sprawie zamowienia. woale sa jedwabne i bardzo piekne. -
anjala
ORIENTalna impreza w Remoncie
Samorząd Wydziału Orientalistyki UW zaprasza wszystkich zORIENTowanych (i nie tylko) na Orientalne Połowinki, czyli ukoronowanie Karnawału 2009!
Kiedy: 19.02 (Tłusty Czwartek)
Start: 20.00
Gdzie: klub Remont
Atrakcje:
* dla 100 pierwszych osób - napój GRATIS!
* Niepowtarzalny mix muzyczny (!) Latino + lata '70'80 + Orient - to będzie szalona noc!
* pokaz tradycyjnego tańca brzucha i tribal
* Orientalne tatuaże (21.00-22; chcesz dowiedzieć się jak wygląda Twoje imię w arabskim, hebrajskim czy chińskim? masz świetną okazję!)
* Szisza vel nargila (różne smaki! Tylko za 15zł!)
* Promocje na barze - m.in. Warka 3,29zł; Żywiec 3,99zł (do godz. 22)
* ... i pączki, oczywiście; )
Bilety: przedsprzedaż 5zł (wszyscy), w dniu imprezy: 7zł (UW)/10zł (reszta)
-
-
सलाम नमस्ते
A ja się chyba nie pojawię w tym semestrze :((((
Mam szew na stopie jak stąd do Krakowa. Do końca marca mam sie nie ruszać.
A kiedy dokładnie zaczynają się zajęcia? -
Hej - nic straconego! Twoje zdrowie jest najważniejsze.
Planowany termin ropoczęcia kursu to 18 marca pod warunkiem, że będzie odpowiednia ilość kursantek.
Proponuję swego rodzaju kompromis - jeśli zdrowie pozwoli Ci tańczyć w kwietniu - jak lekarz pozwoli - to zapraszam (oczywiście z duzym upustem cenowym:)
-
Anonim
Jaki będzie w końcu los grupy S2?? Bo jeśli nie powstanie to głęboko zastanawiam sie nad transferem do S1.... Ile osób musi być zeby powstała grupa?? -
KursTanca.NET
>Dorotka napisała:
>Jaki będzie w końcu los grupy S2?? Bo jeśli nie powstanie
>to głęboko zastanawiam sie nad transferem do S1.... Ile
>osób musi być zeby powstała grupa??
Grupa TB, S1 została rozwiązana. Chcemy uruchomić grupę TB,S2 i potrzebujemy do tego min. 3 panie, czyli dokładnie tylko Pań, ile było zapisanych do rozwiązanej grupy TB,S1. Jeśli bedzie mniej Pań wówczas zaproponujemy jakiś kompromis, tak aby grupa ruszyła - nawet tylko po kosztach.
-
सलाम नमस्ते
>.::MaZi::. napisał
>Hej - nic straconego! Twoje zdrowie jest najważniejsze.
>Planowany termin ropoczęcia kursu to 18 marca pod
>warunkiem, że będzie odpowiednia ilość kursantek.
>Proponuję swego rodzaju kompromis - jeśli zdrowie pozwoli
>Ci tańczyć w kwietniu - jak lekarz pozwoli - to zapraszam
>(oczywiście z duzym upustem cenowym:)
>
O takie rozwiązanie to b mi idealnie pasowało :) niestety nie jestem w stanie przewidzieć czy i kiedy dołączyłabym do grupy - wszystko rozstrzygnie się dopiero 23 marca....
-
Anonim
-
KursTanca.NET
-
सलाम नमस्ते
Mam pytanie techniczne:
Skoro kurs S1 nie ruszył to nie dałoby się przenieść zajęcia tą godzinę wcześniej? -
KursTanca.NET
Aktualnie w tym czasie trwają zapisy na poziom B1, ale myślę, że mozna by było zamienić grupy.
Zaraz wyślę ankietę i ona zadecyduje o tym.
-
Agatusia
-
-
Agatusia
dziewczyny,
w związku z tym że mamy się uczyć tańca z woalem to obeszłam wszystkie sklepy w okolicy które podejrzewałam o sprzedaż takowych przeglądałam regularnie allegro itp.
Niestety nic nie znalazłam aż tu nagle przez przypadek trafiłam do sklepu bombaj na pięknej 16 i kupiłam sobie za 65 zł jedwabny w najpiękniejszym kolorze oczywiście różowym w ciapki toteż i wam polecam wybranie się tam jeżeli chcecie sobie też sprawić :) -
Dusiek
Ja się właśnie zapisałam do grupy początkującej i z tym związane pytanko: w co najlepiej się ubrać na pierwsze zajęcia? -
Agatusia
>anjala napisała:
>witam wszystkie uczestniczki!
>
>pare słów do początkujących... co założyć na
>zajęcia... najlepsze będą wygodne, rozciągliwe spodnie
>plus bluzeczka odsłaniająca brzuszek, ewentualnie
>zasłaniająca, ale raczej przylegająca do ciała i w innym
>kolorze niż spodnie (żebym dobrze widziała co dzieje się
>z Waszymi biodrami:) - spodnie plus za duży t-shirt, a
>wszystko w jednym kolorze, nie bardzo wchodzą w rachubę),
>tańczymy boso, albo w butach tanecznych (napalcówki,
>baletki, jazzówki, sandałki), albo w skarpetkach- jak komu
>wygodnie. jeśli masz chustę na biodra z
>frędzlami/monetkami/koralikam i też możesz ją zabrać.
>
>pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia! Ania- Wasza
>prowadząca.
-
sza
super, cieszę się, że zapisy się zaczęły, ale mam rozumieć, że najwyższy poziom tańca brzucha już nie ma swojej grupy, tak? -
KursTanca.NET
>sza napisała:
>super, cieszę się, że zapisy się zaczęły, ale mam
>rozumieć, że najwyższy poziom tańca brzucha już nie ma
>swojej grupy, tak?
Nie, grupa kontynuacyjna z tańca brzucha jest planowana, tylko jeszcze jej nie ma w grafiku.
-
izu$
-
KursTanca.NET
Oczywiście - grupa ruszyła w niedzielę 22 listopada - to już 5 stopień wtajemniczenia! :)