KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anjala

wlasnie rozmawialam ze znajoma ktora sprowadza woale z egiptu. jesli zrobilybysmy zamowienie, to za dwa tygodnie by bylo u nas. jesli jestescie zainteresowane dajcie mi znac. trzeba wtedy wybrac wymiar i kolor, ksztalt, bylyby po okolo 90zl, moze uda sie taniej. czekam na informacje od was, jak sie okarze, ze nie ma informacji pewnie wezme 5 i jakos i tak sie potem rozejda;) ale dobrze zebym miala to, co bedzie Was interesowalo nie? wymiary albo 228 na 114 lbo 274 na 114cm, polokrągle, albo prostokątne.
  • anjala

aha! do niedzieli czekam na odpowiedz w sprawie zamowienia. woale sa jedwabne i bardzo piekne.
  • anjala

ORIENTalna impreza w Remoncie

Samorząd Wydziału Orientalistyki UW zaprasza wszystkich zORIENTowanych (i nie tylko) na Orientalne Połowinki, czyli ukoronowanie Karnawału 2009!

Kiedy: 19.02 (Tłusty Czwartek)
    Start: 20.00
    Gdzie: klub Remont

Atrakcje:

* dla 100 pierwszych osób - napój GRATIS!
    * Niepowtarzalny mix muzyczny (!) Latino + lata '70'80 + Orient - to będzie szalona noc!
    * pokaz tradycyjnego tańca brzucha i tribal
    * Orientalne tatuaże (21.00-22; chcesz dowiedzieć się jak wygląda Twoje imię w arabskim, hebrajskim czy chińskim? masz świetną okazję!)
    * Szisza vel nargila (różne smaki! Tylko za 15zł!)
    * Promocje na barze - m.in. Warka 3,29zł; Żywiec 3,99zł (do godz. 22)
    * ... i pączki, oczywiście; )

Bilety: przedsprzedaż 5zł (wszyscy), w dniu imprezy: 7zł (UW)/10zł (reszta)
  • सलाम नमस्ते

A ja się chyba nie pojawię w tym semestrze :((((

Mam szew na stopie jak stąd do Krakowa. Do końca marca mam sie nie ruszać.

A kiedy dokładnie zaczynają się zajęcia?
  • .::MaZi::.

Hej - nic straconego! Twoje zdrowie jest najważniejsze.
    Planowany termin ropoczęcia kursu to 18 marca pod warunkiem, że będzie odpowiednia ilość kursantek.
    Proponuję swego rodzaju kompromis - jeśli zdrowie pozwoli Ci tańczyć w kwietniu - jak lekarz pozwoli - to zapraszam (oczywiście z duzym upustem cenowym:)
  • Anonim

Jaki będzie w końcu los grupy S2?? Bo jeśli nie powstanie to głęboko zastanawiam sie nad transferem do S1.... Ile osób musi być zeby powstała grupa??
  • KursTanca.NET

>Dorotka napisała:
    >Jaki będzie w końcu los grupy S2?? Bo jeśli nie powstanie
    >to głęboko zastanawiam sie nad transferem do S1.... Ile
    >osób musi być zeby powstała grupa??

Grupa TB, S1 została rozwiązana. Chcemy uruchomić grupę TB,S2 i potrzebujemy do tego min. 3 panie, czyli dokładnie tylko Pań, ile było zapisanych do rozwiązanej grupy TB,S1. Jeśli bedzie mniej Pań wówczas zaproponujemy jakiś kompromis, tak aby grupa ruszyła - nawet tylko po kosztach.

• सलाम नमस्ते

>.::MaZi::. napisał
    >Hej - nic straconego! Twoje zdrowie jest najważniejsze.
    >Planowany termin ropoczęcia kursu to 18 marca pod
    >warunkiem, że będzie odpowiednia ilość kursantek.
    >Proponuję swego rodzaju kompromis - jeśli zdrowie pozwoli
    >Ci tańczyć w kwietniu - jak lekarz pozwoli - to zapraszam
    >(oczywiście z duzym upustem cenowym:)
    >

O takie rozwiązanie to b mi idealnie pasowało :) niestety nie jestem w stanie przewidzieć czy i kiedy dołączyłabym do grupy - wszystko rozstrzygnie się dopiero 23 marca....
  • Anonim

Czy w środe tj 18 odbywaja sie normalnie zajecia??
  • KursTanca.NET

po czasie odpowiadam... ale tak odbył się :)
  • सलाम नमस्ते

Mam pytanie techniczne:

Skoro kurs S1 nie ruszył to nie dałoby się przenieść zajęcia tą godzinę wcześniej?
  • KursTanca.NET

Aktualnie w tym czasie trwają zapisy na poziom B1, ale myślę, że mozna by było zamienić grupy.
    Zaraz wyślę ankietę i ona zadecyduje o tym.
  • Agatusia

hej,
    czy już zapadła decyzja odnośnie godziny środowych zajęć??
  • Agatusia

dziewczyny,
    w związku z tym że mamy się uczyć tańca z woalem to obeszłam wszystkie sklepy w okolicy które podejrzewałam o sprzedaż takowych przeglądałam regularnie allegro itp.
    Niestety nic nie znalazłam aż tu nagle przez przypadek trafiłam do sklepu bombaj na pięknej 16 i kupiłam sobie za 65 zł jedwabny w najpiękniejszym kolorze oczywiście różowym w ciapki toteż i wam polecam wybranie się tam jeżeli chcecie sobie też sprawić :)
  • Dusiek

Ja się właśnie zapisałam do grupy początkującej i z tym związane pytanko: w co najlepiej się ubrać na pierwsze zajęcia?
  • Agatusia

>anjala napisała:
    >witam wszystkie uczestniczki!
    >
    >pare słów do początkujących... co założyć na
    >zajęcia... najlepsze będą wygodne, rozciągliwe spodnie
    >plus bluzeczka odsłaniająca brzuszek, ewentualnie
    >zasłaniająca, ale raczej przylegająca do ciała i w innym
    >kolorze niż spodnie (żebym dobrze widziała co dzieje się
    >z Waszymi biodrami:) - spodnie plus za duży t-shirt, a
    >wszystko w jednym kolorze, nie bardzo wchodzą w rachubę),
    >tańczymy boso, albo w butach tanecznych (napalcówki,
    >baletki, jazzówki, sandałki), albo w skarpetkach- jak komu
    >wygodnie. jeśli masz chustę na biodra z
    >frędzlami/monetkami/koralikam i też możesz ją zabrać.
    >
    >pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia! Ania- Wasza
    >prowadząca.

• sza

super, cieszę się, że zapisy się zaczęły, ale mam rozumieć, że najwyższy poziom tańca brzucha już nie ma swojej grupy, tak?
  • KursTanca.NET

>sza napisała:
    >super, cieszę się, że zapisy się zaczęły, ale mam
    >rozumieć, że najwyższy poziom tańca brzucha już nie ma
    >swojej grupy, tak?

Nie, grupa kontynuacyjna z tańca brzucha jest planowana, tylko jeszcze jej nie ma w grafiku.

• izu$

Czy ktoś wie co z jutrzejszymi zajęciami Z1?
  • KursTanca.NET

Oczywiście - grupa ruszyła w niedzielę 22 listopada - to już 5 stopień wtajemniczenia! :)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)